![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Tego Genesisa Coupe bym zżarł przyznam szczerze
![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 12 February 2004 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 August 2006 ![]() |
O kurde ten czarny jest piękny. Jestem zdania że nie powinno sie dyskredytować auta ze wzgledu na to że to koreanczyk. Wszystko się zmienia...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 10 April 2005 Skąd: WWA/Tripolis ![]() |
2.0T, troche gratow z Evo i jest genialny.
-------------------- Kra$
And JDM again... :) |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Auto jest niebrzydkie, trzebaby się przejechać bez uprzedzeń i wtedy się okaże ile jest warte
![]() ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Rok modelowy nie konczy i zaczyna sie o polnocy 31 grudnia, tak jest na calym swiecie, nie tylko w Ameryce. Wiem, co nie zmienia faktu że jest to glupie, i rok modelowy 2010 nie powinien zaczynac sie w lutym 2009.. -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Zmiana MY wiaze sie raczej z istotnymi zmianami w samochodzie, Genesis Coupe sprzedawany jest w Korei od kilku miesiecy. Model na eksport jest wysylany dopiero teraz i z tego co wiem jest poprawiony w stosunku do pierwszych egzemplarzy. Stad pewnie zmiana MY.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
Ten czarny na Volkach jest piękny
![]() Chyba moja przygoda z koreańcami nie skończy się na Lanosie ![]() -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
Kubek, Ty masz akcje Hyundaia ze je tak zachwalasz??
![]() Te dwa u gory fajne. Powiem Wam szczerze ze bardziej mnie marka Opel/ Vauhxall odrzuca niz Hyundai (subiektywne preferencje, zanim ktos sie zacznie oburzac ![]() |
|
|
![]()
|
|
Akcji nie mam ale widzialem go na zywo i robi naprawde dobre wrazenie. Za $23k masz nowy samochod z turbo, LSD, 19" i Brembo. Slyszalem ze AMS kupuje dla siebie jak tylko 2.0T pojawi sie u dealerow. Ja pewnie przeczekam pierwsza fale zakupow i na nastepna wiosne wezme jednego dla siebie (moze beda jakies dobre obnizki, jak to bywa u Hyundaia).
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 14 May 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Zależy jaką będzie miał cenę w PL ...
Ale jeśli będzie OK to poważnie się nad nim zastanowię ... P.S. Wombat ja jeździłem zarówno Daewoo Espero jak i BMW ... i na żadne z tych aut złego słowa powiedzieć nie mogę ... (Espero B. mało awaryjne) Daewoo uważam za firmę dobrze łączącą jakość i cenę. Masz chyba zbyt wysoką ocenę marki Honda ... owszem w PL jest to firma uznana, ale w UK nie różni się od Hyunaja ... -------------------- BMW E46 320d = Takie sobie BMW by TTC Kraków ...
|
|
|
![]()
|
|
Newsy mowia ze dobrze wyposażony Coupe 2.0T ma kosztowac 25k euro w Europie. Gdybym mial zgadywac polska cene, to obstawialbym na poziom najlepszej wersji Sonaty czyli okolo 130 tysiecy.
|
|
|
![]()
|
|
Newsy mowia ze dobrze wyposażony Coupe 2.0T ma kosztowac 25k euro w Europie. Gdybym mial zgadywac polska cene, to obstawialbym na poziom najlepszej wersji Sonaty czyli okolo 130 tysiecy. No i tutaj może pojawić się problem bo w tej cenie (130 + PLN) znaleźć można już bardzo fajne autka ... typu hothatch ... (jeśli komuś nie zależy na image auta stricte sportowego). Myślę że nowy Ford RS powinien oscylować w tych granicach cenowych ... wiem wiem RS nie ma napędu AWD, co jest nomen omen, w mojej opinii DEBILIZMEM Forda ... ale w serii RS ma sporo więcej kucy niż ten Genesis 2.0T i znacznie lepsza markę. Wyżej cenowo to wchodzimy w strefę EVO i Subaru ... Oczywiście mówię tu z perspektywy osoby, która na równi traktuje topowe wersje aut seryjnych z autem coupe stricte sportowym (dla mnie znaczenie ma moc i prowadzenie). -------------------- BMW E46 320d = Takie sobie BMW by TTC Kraków ...
|
|
|
![]()
|
|
GC jest jednak troche wiekszy od typowego hothach, jest bardziej porownywalny np do Infiniti G35/37, 350Z, Mustang itp. Kolejna sprawa, to jest on zbudowany na bazie luksusowego sedana a nie na bazie taniego compacta.
Kolejna sprawa, to seryjny GC z 210 koniami napewno super szybki nie bedzie, ale podejrzewam ze Hyundai nie chce sobie strzelac w noge, oni maja tez w ofercie model z V6 300hp+. Za to 2.o turbo ma napewno dobry potencjal rozwojowy za umiarkowane pieniadze. |
|
|
![]()
|
|
GC jest jednak troche wiekszy od typowego hothach, jest bardziej porownywalny np do Infiniti G35/37, 350Z, Mustang itp. Kolejna sprawa, to jest on zbudowany na bazie luksusowego sedana a nie na bazie taniego compacta. Oczywiści zgadzam się z tym. I dla osób które chcą zakupić po prostu rasowo wyglądające, obszerne, sportowe, coupe to może być BDB opcja. Ja jednak jestem w tej kwestii mocno liberalny ... Ale jeśli na żywo to auto będzie się prezentowało tak jak na ostatnich zdjęciach to myślę, że może mnie przekonać. -------------------- BMW E46 320d = Takie sobie BMW by TTC Kraków ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
nie masz jakiejś fotki z pod maski?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 15 August 2004 Skąd: Małopolska ![]() |
-------------------- Power is back!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Winowrocław ![]() |
Ciekawe kurde, poczekajmy az ktoś rozbierze silnik się luknie co tam w trawie piszczy i jak z zawiechą i sztywnością nadwozia. Wygląda przeciekawie ten samochód
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 23:54 |