![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 26 June 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Czyżby zryte przez vtg rx-7??
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Czyżby zryte przez vtg rx-7?? ![]() Evo Evo pare postow wyzej -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 10 May 2008 Skąd: inąd ![]() |
nie Evo
pare postów wyżej |
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
hahah,dzizas jakie rozgarniecie.Niech sie sam zainteresowany wypowie
![]() -------------------- EVO R.I.P.
M3 "Black is back" :) |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
no to przerobcie tego Golfa na wygodna wersje uliczna i go biore
![]() -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 06 March 2006 Skąd: z lasu ![]() |
a może ten czarny dragster na zdjęciach z targów w końcu jest parę postów wyżej ale w linku
-------------------- Golf II 1,6 (chrupek )--> Volvo V40 (gorzelnik)--> W140 320 SE (pancernik)--> Audi A8 4,2(nazwy brak)
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 25 June 2008 ![]() |
Mini ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
co mozna wygrac jak sie odgadnie?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 16 December 2002 Skąd: POZNAN ![]() |
Wszystko jedno co to bedzie byle nie bylo nudnym 4wd lub fwd!!!Wszystkie inne beda ciekawe
![]() P.S. Rx7 to padlina kto by chcial takim czyms jezdzic?Ponoc w VTG stoja juz 2szt rx7.Jedna brzydka stara i 1 piekna krolewna fd3s ![]() -------------------- Try tryt cos sie pali....chyba komputer.....nie on jest przeciez bezpieczyny w kondomie ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nauczyciel Stiga Dołączył: Tue, 07 January 2003 Skąd: sky is the limit ![]() |
Wszystko jedno co to bedzie byle nie bylo nudnym 4wd lub fwd!!!Wszystkie inne beda ciekawe ![]() powiedzial wlasciciel evo ![]() -------------------- EVO R.I.P.
|
|
![]()
|
|
![]() Sutener Mocy Dołączył: Mon, 24 October 2005 Skąd: Wwa ![]() |
Rx7 to padlina kto by chcial takim czyms jezdzic?Ponoc w VTG stoja juz 2szt rx7.Jedna brzydka stara i 1 piekna krolewna fd3s ![]() no krolewny bym tego nie nazywal....wiesz cos na temat tego auta: http://www.vtg.fotolog.pl ?? -------------------- www.showcar.intercars.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
cos sie obilo czyje to auto
![]() -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 16 December 2002 Skąd: POZNAN ![]() |
...ale ładna ta królewna.Normalnie pozazdrosic VTG zawsze maja najfajniejsze projekty.Mam pytanie tyko do driftu czy na cwiartke.
Abdul nie lam sie moze kiedys kupisz sobie meskie evo ![]() -------------------- Try tryt cos sie pali....chyba komputer.....nie on jest przeciez bezpieczyny w kondomie ..
|
|
|
![]()
|
|
No moze kiedys tak ale ja jestem taki meski ze musze miec troche bardziej damskie
![]() -------------------- EVO R.I.P.
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 24 February 2005 ![]() |
Możliwe że przeoczyłem , ale jaka aktualna moc i moment ???
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
czego?
-------------------- EVO R.I.P.
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 11 February 2005 Skąd: wawa ![]() |
Możliwe że przeoczyłem , ale jaka aktualna moc i moment ??? ![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
czego? A o czym jest temat ? 712 / 732 WOW !!! ![]() PS. 50 kilo Euro to chyba przesada -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Chodziło mi raczej o to że za takie pieniądze można kupić mocniejsze auta.
A że to ułamek nakładów nie wątpię, naiwnym byłoby próbować odzyskać przy odsprzedaży wsadzone $$$ . Ta sztuka chyba się jeszcze nikomu nie udała. Wiem bo sam sprzedaje auto za 1/3 kwoty jaką poniosłem na zakup i modyfikacje. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 June 2025 - 00:03 |