Shoutbox 0 nowych PW 

5 Stron V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
Andrzej87
post Mon, 18 Mar 2013 - 16:32
Post #81

Super User

Pytanie trochę związane z tematem. Które prostowanie(lub które w jakich przypadkach) jest lepsze? Na zimno czy na gorąco i dlaczego?

--------------------
Sprzedam części do E36, E39.
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 18 Mar 2013 - 16:32
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
czarny1
post Tue, 20 Aug 2013 - 15:37
Post #82

Rookie

lepiej na gorąco ponieważ materiał się dzieki temu zagęszcza i jest twardy tak to wyglada http://prostowaniefelg.eu/gallery1/003.JPG chociaz do konca nie wiem czym to się różni od prostowania na zimno. Na pewno jezeli Ci pękła w którymś miejscu to na ciepło nie bedzie tego pekniecia widac pozniej no i chyba nie mozna robic pekniec na zimno.

+Quote Post
grandmeg
post Tue, 03 Sep 2013 - 09:31
Post #83

eMpowered

Byłem dziś rano na Słonecznej w Markach. Sprawdzenie 4 felg (16 alu)- dwie do prostowania, oraz wymiana opon. W godzinę sprawa ogarnięta. Sprawnie i w spoko atmosferze. Efekt naprawdę dobry - wreszcie nie ma bicia:) Minus tylko za brak podnośnika, ale reszta na duży +. Polecam:)

+Quote Post
jj82
post Wed, 12 Mar 2014 - 08:44
Post #84

Rookie

Skuszony pozytywnymi opiniami pojechałem ze swoimi czterema alufelgami do Marek na Słoneczną 10 i nie zawiodłem się. Miało się skończyc na samym malowaniu, ale po sprawdzeniu okazało się, że wszystkie felgi są krzywe.
Sprawa ogarnięta w 5 dni (licząc z weekendem) a efekt więcej niż zadowalający. Po liczbie zostawionych tam felg już wiedziałem, że dobrze trafiłem, ale przy odbieraniu swoich kół utwierdziłem się w przekonaniu że zakład jest wart polecania.

+Quote Post
Nosferatu
post Sun, 11 Jan 2015 - 15:50
Post #85

User

sorry za małe wykopalisko. To najświeższy temat o naprawie felg jaki wyszperała opcja "szukaj" ale do rzeczy :

Szukam sprawdzonego zakładu który podejmie się wyprostowaniem 3 częściowej felgi Speedline Alesio 17' [magnezowo aluminiowa] z polerowanym rantem. Felga mocno dostała przy dzwonie ale na pierwszy rzut oka do naprawy sama obręcz.

U mnie w okolicy nikt się nie podjął tego tematu [co mnie nie zdziwiło happy.gif ] więc chcę wysłać do kogoś kto robi rzetelnie i na czas.

+Quote Post

5 Stron V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Thursday, 24 July 2025 - 16:07