![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 06 January 2005 Skąd: warszawa ![]() |
-------------------- IC TUNING DIVISION :
www.ictuning.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 20 March 2008 Skąd: Złotokłos/Piaseczno ![]() |
Ostatnio mało czasu na jakieś newsy ale udało się skończyliśmy czyszczenie i malowanie wnętrza oraz komory silnika,powoli zabieramy się za elektrykę i składanie całej reszty w między czasie przyszło Uego Haltecha i TPS,oraz zawieszenie Kei Office oraz wahacze na tył na resztę wahaczy czekam.Wstępnie zamocowany fotel po właściwej stronie siedzi się nieźle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
Haltech EMS sprzedaż - instalowanie - strojenie |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 18 March 2006 ![]() |
Jak z jakoscia foteli Mirco? Nie wydaje Ci sie ze do driftu kubel z uszami to zly pomysl?
|
|
|
![]()
|
|
Jak z jakoscia foteli Mirco? Nie wydaje Ci sie ze do driftu kubel z uszami to zly pomysl? też to mówiłem Kaliemu ....szczególnie że nie mają otworów do "podglądu" ;-) ...no ale tak mu się podobały...hehe PS. KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!! jeszcze trochę i w drogę...., -------------------- IC TUNING DIVISION :
www.ictuning.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
zeby uszy zaslanialy to trzeba leciec z wychyleniem chyba 60* ale wtedy to juz nawet szyja nie wyrobi :-)
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 20 March 2008 Skąd: Złotokłos/Piaseczno ![]() |
No bez Przesady te boki są na prawdę małe według mnie nie przeszkadzają na tyle żeby nic nie było widać mi osobiście nie przeszkadza a co do wykonania całkiem profi co do wytrzymałości jeszcze nie wiem.
![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 18 March 2006 ![]() |
Tez sie skusze na Mirco
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
Jak tam dalej ma się projekt ?
|
|
|
![]()
|
|
wnętrze już skończone, silnik włożony - zostało tylko podpięcie osprzętu ;-)
www.ictuning.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
i ta turbina grzybu
![]() podlaczona juz? -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
jasne
www.ictuning.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
Czy podczas konwersji z RHD na LHD przekładaliście servo i ABS (chodzi mi o zamiane miejscami) ?
Czy rurę która jest pod deską rodzielczą (poniżej na zdjęciu) - dorobiliście od nowa ? Czy też przerobiliście oryginalny element ? ![]() (przepraszam za jakoś zdjęcia ale robione telefonem komórkowym). Pozdrawiam, Bartek |
|
|
![]()
|
|
Witam więcej newsów już całkiem niedługo wkleję chcę już na gotowo złożyć wszystko i dopiero coś napisać.
Bartek najlepiej zadzwoń do mnie 509013277. -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 15 January 2007 Skąd: warszawa ![]() |
Witam na żywo auto powala(miałem okazję na żywca dziś pomacać), rozmiar turbo naprawdę zacny. Ogólnie bardzo zacny projekt, nawet dziś z Kalim rozmawiałem żeby tak zrobić jakąś krzyżówkę Bawarki z Japończykiem (silnik miałem na myśli z Japończyka do bawarki). Zastanawia mnie jak by to latało jak by się prowadziło chyba coś takiego wydumam, zobaczymy jak to będzie.
POZDRO ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 04 January 2009 Skąd: Pińczów ![]() |
Ogólnie bardzo zacny projekt, nawet dziś z Kalim rozmawiałem żeby tak zrobić jakąś krzyżówkę Bawarki z Japończykiem (silnik miałem na myśli z Japończyka do bawarki). Zastanawia mnie jak by to latało jak by się prowadziło chyba coś takiego wydumam, zobaczymy jak to będzie. POZDRO ![]() Był podobny temat tylko że w odwrotna strone ![]() http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=62316&st=0 |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 15 January 2007 Skąd: warszawa ![]() |
Ciekawe jak by to było na odwrót heheheheh jak by Bawarka świstała na Japońcu, bo nysa ładnie się kręci. Trzeba będzie coś pomyśleć.
POZDRO ![]() |
|
|
![]()
|
|
Witam są jakieś postępy w tak zwanym między czasie.
Auto odpalone na SA Haltech wtryski 720cc greedy trzeba jeszcze podłączyć Uego ,elektryka już ogarnięta trzeba zająć się wnętrzem jeszcze masa pracy. ![]() DP już wyspawane ale nie połączone z wydechem brak hamulców ale to akurat kwestia położenia przewodów .Co do wnętrza zostało montaż kubłów pasów ,zegarów w części centralnej deski oraz custom-owe boczki na drzwi.Co dalej pewnie jeszcze będzie masa pierdółek do zrobienia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmik z odpalenia . http://www.youtube.com/watch?v=acn9oD4dd_I -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 15 May 2003 Skąd: Starachowice/Kielce/Krakow ![]() |
KALI dlaczego zrezygnowales z customowej deski o ktorej kiedys rozmawialismy?
-------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
Witam tak wyszło tz. nieco koncepcja się zmieniła wcześniej chciałem mieć auto tylko na tor[laweta] więc w takim przypadku to chętnie ale w chwili obecnej chciał bym też oczywiście sporadycznie gdzieś w miasto skoczyć dlatego też kierka jest po właściwej stronie .
-------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
No i w końcu jestem już gotów aby finalnie poskładać i wystroić mojego skyja.Trwało to długo ponieważ auta klijentów są dla mnie ważniejsze niż własne ale musi być ten czas tez na swoje więc zaczynamy kilka pomysłów doszło na wykończenie mianowicie wnętrze z białego przemalowane jest na czarny mat deska generalnie ładniej i czyściej ,dotarł do mnie Display Dash IQ3 Racepak sygnowany przez Haltecha który jest już na pokładzie ,jest też boost controler Haltecha,wjechały też wahacze driftworksa na tył ,oraz rozpórka dolna i tylne Ultraracing[czekam jeszcze na kilka produktów tej firmy],nowa kierka z odsadzeniem zamszowa,brakuje jeszcze WG 60mm .Początek prac zaczynamy od zabudowania wolnej przestrzeni a desce rozdzielczej karbonem następnie obsadzeniem i zrobieniem elektryki pod Display oraz skonfigurowanie go.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 28 August 2025 - 21:28 |