![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 20 March 2008 Skąd: Złotokłos/Piaseczno ![]() |
Witam postanowiłem coś nowego wkleić.Jestem już po testach nitro które wjechało tydzień temu .Mokra instalka Wizarda + komputer który przyznam szczerze zajebiście ogarnia temat butla 5kg.Obecnie strzał 80hp zaowocował w Modlinie czasem 11,87.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
Haltech EMS sprzedaż - instalowanie - strojenie |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
siwtnie wyglada na zywo, alarm sie uspokoil?
-------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 20 March 2008 Skąd: Złotokłos/Piaseczno ![]() |
Ha ha niezła opcja przed startem powiedział ja pie.... nie jadę - już wszystko ok
![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Powiesz coś więcej o tym komputerku?
Chodzi przede wszystkim o zmianę biegu bez odjęcia gazu. Co wtedy z wtryskiem gazu? |
|
|
![]()
|
|
Urządzenie - Maximiser umożliwia bezpieczne budowanie mocy początkowej [rodzaj procedury startu]w pewnym sęsie oraz końcowej czas jej trwania i rozwinięcia,opóźnienie w uruchomieniu możliwość sterowania oddzielnie zaworami gaz paliwo, zmiana częstotliwości ich pracy w hz i pamięć do 10ciu nastawów jako ''mapy''generalnie posiada wszystko dzięki czemu można BEZPIECZNIE sytrzelać do 150km.
-------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Podasz mi cenę? Może być PW.
Poza tym, chciałbym jeszcze zapytać, czy zmieniasz biegi bez odjęcia gazu? U mnie jest Flatshift, więc siłą rzeczy nie zdejmuję nogi z gazu. Nie wiem jak rozkminić moment wtrysku/moment zamknięcia zaworów przy takim układzie. |
|
|
![]()
|
|
Ja mam prosty patent styk przy przepustnicach a punkcie WOT i zmieniam biegi z odjęciem gazu natomiast Maximiser ma opcje podpięcia pod TPS.Cena to 2580zł detal w IC tuning.
|
|
![]()
|
|
THX. Miałem już nie jedno nitro i zawsze było ze swichem na WOT, ale w Evo to nie przejdzie
![]() Pozdr |
|
|
![]()
|
|
Witam - w projekcie sporo się niedługo zmieni na razie czekam na kilka gratów,obecnie jestem na etapie odchudzania auta ze wszystkiego co zbędne jak.np.przedni napęd.Wyjechał już cały środek tapicera podsufitka,boczki itp,chłodnica oleju wskoczyła na nowe miejsce a i był bym zapomniał wyjechały tez turbosprężarki.
![]() fotki . ![]() ![]() ![]() Polecam artykuł w GT. ![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 26 February 2003 Skąd: Warszawa - Grochów ![]() |
elo elo Kamil, czyżby wóz zmienił dyscyplinę z DRAGU na Drifty :> ??
-------------------- Nissan 200Sx S14 na tor i trochę drift [212KM/268Nm >> 379KM/428Nm]
Nissan Sunny GTi z 2.0 na zmiennej fazie na Tor [243KM/247Nm] Saab 900NG 2.0 Turbo Coobcio Test POWER CAR [185KM/240Nm >> 468KM/485Nm] Saab 9-3 Cabrio Aero 2.3 Turbo Coobcio Lansowóz [205KM/280Nm >> 281KM/424Nm] |
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
skladaj szybko to w modlinie polatamy!
![]() -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
Dokładnie Tery.
![]() Coobcio już się zdecydowałem w dragu w Rykach był pucharek więcej już nie osiągne więcej - VTG rządzi hehe. A co nowego. Wnętrze już jak nowe pomalowane oczywiście na biało wjechał też cooler dedykowany o grubości 12cm.Kilka fotek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Czytałem w GT, że Skyline da się względnie szybko i tanio przerobić z drag na drift, więc powinieneś dać radę
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja też czytałem
![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
Co nowego .. uwijaliśmy się mocno żeby zdążyć na trening w tą niedziele no i udało się sporo zmian opiszę pokrótce:
Z istotniejszych to wyjechały seryjne turbiny ustąpiły miejsca Greddy T67 BB nowy kolektor wydechowy,WG-turbonetics - wylot w glebę,DP-3.5'',wskaźnik EGT Stri 60mm,nowy dolot ciepły 80mm,chłodnica oleju dostała nowe miejsce tak jak i zbiorniczek od płynu wspomy.Obniżony zawias,zwiększony promień skrętu,negatyw na przodzie nie byłem jeszcze na geometri ,wywalony ABS. Wrażenia z jazdy oraz jakieś filmiki postaram się ogarnąć po weekendzie. Fotki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 September 2005 Skąd: Przasnysz ![]() |
No gratuluje
![]() ![]() -------------------- Probe 2.2 TURBO GT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 24 September 2007 Skąd: Warszawa Grochów ![]() |
kali a na ten trening w modlinie bedzie mozna przyjechac poogladac, nie biorac w nim udziału ?
|
|
|
![]()
|
|
Skontaktuj się z Tery-m.
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 31 October 2008 Skąd: Gdańsk ![]() |
ta klatka bezpieczenstwa to tylko na tylna czesc auta? nie ma mocowan z przodu?
|
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
Samochod na zywo, robi ogromne wrazenie! Pod maska naprawde PROFI!
Widac ze duzo serca i czasu jest wkladane w ten samochod. Auto naprawde zapiernicza! Jeszcze kilka poprawek driftowych ![]() Gratuluje. -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 28 August 2025 - 15:55 |