![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
na angielskim ebayu
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 20 March 2008 Skąd: Złotokłos/Piaseczno ![]() |
Tak to będzie mniej więcej wyglądać zbiornik z alu 60 l z komorą ,zbiornik przelewowy 10l z przegrodą , pompa aeromotive niskociśnieniowa przelewowa+ regulator,pompa aeromotive wys.ciś A1000 , przewody 16mm / 12mm i drugi regulator.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
Haltech EMS sprzedaż - instalowanie - strojenie |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 12 February 2006 Skąd: centrum PL ![]() |
co to za diwajs przy tylnym zawieszeniu wyglądający jak maglownica?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 23 August 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
To jest HICAS (High Capacity Active Steering), czyli skrętna tylna oś.
-------------------- aka mati
------------------------------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 20 March 2008 Skąd: Złotokłos/Piaseczno ![]() |
Było już o tym pisane w moim temacie gdzieś na samym początku.
![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
Budowa układu paliwowego dobiegła końca obecnie od połowy tego tygodnia zaczynamy wstępne strojenie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 November 2009 ![]() |
sorry ze tak nagle pytam a kaltka z atestem? rozbudowana do przednich kielichow?
pozatym samochod jest niesamowity naprawde piekny durgiego tak dobrze zrobionego to ze świeczka szukac. |
|
|
![]()
|
|
Nie jest rozbudowana do kielichów.
-------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
Witam odświeżam nieco teamat auto już prawie na ukończeniu jest już po pierwszych próbach torowych , wypadły pomyślnie bezawaryjnie .Wóz prowadzi się genialnie męsko skręca i całkiem fajnie gniecie.Idzie zima więc będą trwały drobne korekty ustawień zawieszenia i chciałbym zejść nieco z masy ,najpierw ważenie wkleję wynik bo sam jestem ciekawy.
![]() Kilka fotek z Track day Nissantech ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oraz z treningu Terego. ![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 26 June 2007 Skąd: Łańcut k. Rzeszowa ![]() |
Widziałem samochód na żywo w Wyrazowie. Robi wrażenie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
Na firmiku z treningu Terego bylo widac lekką stłuczkę .. coś sie Skyowi stało ??
EDIT: doczytałem że nie doszło do kontaktu.,. ![]() -------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 December 2008 Skąd: Płońsk ![]() |
ja mam Filmik gdzieś jak kręci Bączki na Modlinie
![]() ![]() -------------------- No Blow OFF-No Blow JOB
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 10 May 2009 Skąd: Kozy ![]() |
Mam pytanie a jaka jest widoczność w tych fotelach bo większość je odracza do Driftu a jak tam u ciebie z nimi?? Jak się jeżdzi oraz jakie jest ich wykonanie??
|
|
|
![]()
|
|
Wykonanie jak na Polską produkcję całkiem niezłe dobry materiał wzmocnienia w miejscach przecierających się .Co do widoczności ja nie mam z nią problemów generalnie śmiało polecam.
![]() -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 31 August 2008 ![]() |
jak juz niektorzy widzieli Sky wrocil do łask tym razem w 'budzetowej' wersji:P czyli z mniejszym turbo zeby wyeliminować laga. Ale o nowym specu bedzie pisal Kamil ja tu jestem zeby zaprezentować kolejne auto teamu PRODRIFT.pl
![]() Pozdrawiam i do zobaczenia na Bemowie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Witam wklejam kilka fotek z treningów oraz z GECO cup .Na Bemowie udało mi się zakwalifikować do top 16 niestety odpadłem w parach ,to moje pierwsze starty i cały czas wjeżdzam się w auto i jego nowe parametry.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dwa filmiki z Bemowa http://www.youtube.com/watch?v=saa-pXktJvA http://www.youtube.com/watch?v=JK-9h5JF8i4 -------------------- Skyline GTR- drift spec
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 14 September 2006 Skąd: zza zakrętu ![]() |
Duużo tracisz Kolego na tylnych oponach i rozmiarze;-).
-------------------- na nic koni kupa, gdy kierowca dupa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 28 August 2025 - 15:54 |