![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_MAJKEL86_* |
![]()
|
![]() |
Gdy zacznie się "sezon" postaram się odwiedzić hamownie i zobaczymy jakie sa przyrosty.
Do tych których uważają że jest to bezsensowny projekt, uważam że jesteście w błędzie i prawdopodobnie nie oriętujecie się jak wygląda sytuacja z uturbieniem tego typu aut. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2003 ![]() |
z tym że seryna TS przejedzie ileśtam setek tysięcy kilometrów a tutaj z tym niewiadomym AFRem strach od domu dalej odjechać
![]() -------------------- _http://forum.mr2cp.pl/index.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 01 September 2006 Skąd: okolice LBN ![]() |
Tzn wiedząc, że auto jeździ już tyle czasu to jest możliwość tylko, że jest ostro podlewane, ale wtedy właściciel nie mówiłby o małym spalaniu. Cudów raczej nie ma, że auto na ubogiej dawce jeździ ponad rok, aż tak wytrzymałe silniki Toyoty chyba nie są. To nie honda
![]() -------------------- _http://wojciechkulbaka.ownlog.com/ |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 04 November 2005 Skąd: Radom/Warszawa ![]() |
Gdy zacznie się "sezon" postaram się odwiedzić hamownie i zobaczymy jakie sa przyrosty. Do tych których uważają że jest to bezsensowny projekt, uważam że jesteście w błędzie i prawdopodobnie nie oriętujecie się jak wygląda sytuacja z uturbieniem tego typu aut. Osiągi Corolli turbo są o wiele lepsze niż Corolli 1.8 TS. Sam miałem okazję się o tym przekonać ![]() przesyłam linka jak się Corolka zbierała przed modem: http://videos.streetfire.net/video/Toyota-...irst_119041.htm niebawem gdy będzie nieco lepsza pogoda wyślę linka po modzie ![]() To tylko filmik, ale nie wyglada to oszamiałająco... z grubsza licząc wyszło mi 9 sekund do setki? |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 19 April 2008 ![]() |
no takie bym powiedział wolnawe to jest. Mam wrazenie, ze seryjny civic vti jest duzo szybszy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 08 March 2004 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT przesyłam linka jak się Corolka zbierała przed modem
-------------------- toyota-starlet.pl
ET: 13.4 Starlet EP91 4AGE Turbo |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
Ale na stronie z linka jest napisane ze jest uturbiona... Nikomu by sie chyba nie chcialo nagrywac i wrzucac na serwer przyspieszenia seryjnego 100KM auta...
![]() A filmik zniknal... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2003 ![]() |
może to było przed modem zwiększającym doładowanie z 0,3 na 0,4
![]() -------------------- _http://forum.mr2cp.pl/index.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Jeżeli tak jeździ 160konne turbo to...ja wolę swojego pełnoletniego wolnossaka
![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
gość_MAJKEL86_* |
![]()
|
![]() |
spoko. Dla mnie to mozesz na rowerze smigac.
Nie bede sie wypowiadal wiecej bo to nie ma sensu... bo sami fachowcy sie wypowiadaja z tego co widac... co turba w aucie na oczy nie widzieli. Dla Twojej wiadomosci wrzechwiedzacy myslicielu autko zbiera sie do setki w 6sek. Ale dla Ciebie moze byc i 10 tyle mnie obchodzi twoje zdanie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
spoko. Dla mnie to mozesz na rowerze smigac. Nie bede sie wypowiadal wiecej bo to nie ma sensu... bo sami fachowcy sie wypowiadaja z tego co widac... co turba w aucie na oczy nie widzieli. Dla Twojej wiadomosci wrzechwiedzacy myslicielu autko zbiera sie do setki w 6sek. Ale dla Ciebie moze byc i 10 tyle mnie obchodzi twoje zdanie. Co sie zbiera do setki w 6 sekund?? 160 konna corolla? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
spoko. Dla mnie to mozesz na rowerze smigac. Nie bede sie wypowiadal wiecej bo to nie ma sensu... bo sami fachowcy sie wypowiadaja z tego co widac... co turba w aucie na oczy nie widzieli. Dla Twojej wiadomosci wrzechwiedzacy myslicielu autko zbiera sie do setki w 6sek. Ale dla Ciebie moze byc i 10 tyle mnie obchodzi twoje zdanie. a na tym filmie cisnąłeś cały zakres obrotów na pół gazu? Bądźmy poważni... Zabawne jest Twoje zachowanie: jeśli tylko człowiek zacznie dopatrywać się w projekcie jakiś niuansów, albo ( o mój Boże ) powie złe słowo, to już jest zwymyślany od najgorszych i nieznających się. To forum ( bo za takie je uważam ) jest mocno techniczne i nie służy do lizania się po ch*jach. Więc jeśli przedstawiasz swój samochód to odpowiadaj merytorycznie na pytania i broń swojego zdania popierając wiedzą. -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 18 November 2004 Skąd: wawa ![]() |
Gdy zacznie się "sezon" postaram się odwiedzić hamownie i zobaczymy jakie sa przyrosty. Do tych których uważają że jest to bezsensowny projekt, uważam że jesteście w błędzie i prawdopodobnie nie oriętujecie się jak wygląda sytuacja z uturbieniem tego typu aut. Musisz się wyrażać dosłowniej. Wszyscy którym nie podoba się ten zajbisty projekt są idiotami. A na tym forum nikt nic nie kuma na temat uturbiania- przecież to jest oczywiste. Cała tajemną wiedzę na ten temat posiadł pewien tjuner- dla innych nie starczyło. spoko. Dla mnie to mozesz na rowerze smigac. Nie bede sie wypowiadal wiecej bo to nie ma sensu... bo sami fachowcy sie wypowiadaja z tego co widac... co turba w aucie na oczy nie widzieli. Dla Twojej wiadomosci wrzechwiedzacy myslicielu autko zbiera sie do setki w 6sek. Ale dla Ciebie moze byc i 10 tyle mnie obchodzi twoje zdanie. No nie widzieli turba w aucie- fakt. Fachowcy od siedmiu boleści. Więc masz rację, nie ma sensnu z takimi dyskutować ![]() Co sie zbiera do setki w 6 sekund?? 160 konna corolla? ![]() Taka AE82 ze 160 konnym 4age i lsd pewnie dałaby radę ![]() -------------------- www.classicauto.pl
www.syndrom.fotolog.pl ww.lowrider.pl www.tlc.org.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 10 October 2005 Skąd: Kraków/Łódź/Tarnów/Dębica ![]() |
spoko. Dla mnie to mozesz na rowerze smigac. Nie bede sie wypowiadal wiecej bo to nie ma sensu... bo sami fachowcy sie wypowiadaja z tego co widac... co turba w aucie na oczy nie widzieli. Dla Twojej wiadomosci wrzechwiedzacy myslicielu autko zbiera sie do setki w 6sek. Ale dla Ciebie moze byc i 10 tyle mnie obchodzi twoje zdanie. Jak to sie zbiera do setki w 6 sek to sprzedaje swojego TS - kupuje 1.6 i jade do GMS na mody ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 13 August 2025 - 15:10 |