![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 27 April 2007 ![]() |
a co się stalo ze skrzynią?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 29 December 2006 Skąd: CB ![]() |
jak nie da sie jej zreanimowac ani nie dostaniecie nigdzie tej skrzyni to do mnie zadzwon, oddam wam swoja, jak mi padnie to sie bedziemy martwic
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
gulu, wrzuć zdjęcie tej półosi jeśli możesz, bo zdaje się, że my mamy fajny patent. A przynajmniej tak mi się wydaje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 05 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
jak nie da sie jej zreanimowac ani nie dostaniecie nigdzie tej skrzyni to do mnie zadzwon, oddam wam swoja, jak mi padnie to sie bedziemy martwic ![]() ![]() Pamiętam Dawid ze u Ciebie pod kocykiem leży,dziękuje ,mam nadzieje że to raczej nie skrzynia,jak ja rozbieraliśmy miesiąc temu była igła. Nie wiem tylko co może być spowodowane że przez wszystkie 3 przejazdy nie mogłem wsadzić 6 biegu!! Pozniej to już biegi mi nawet wypadały,szkoda bo 2 lata temu walczyłem sam ze sobą o lepszy czas a teraz walcze z autem. -------------------- Ecuproject wrocław 513399363,502730289
|
|
|
![]()
|
|
gulu, wrzuć zdjęcie tej półosi jeśli możesz, bo zdaje się, że my mamy fajny patent. A przynajmniej tak mi się wydaje ![]() Pewnie i masz patent ale wykonanie będzie trwac wieki a na to nikt czasu nie ma,trzeba zamówić drugą na zapas i sie martwić jak sie ukręci. U nas puscił spaw łączący 2 części ośki.Całe szczęście że spaw bo jakby ją ukręciło całkiem to byśmy na Bemowo nie przyjechali -------------------- Ecuproject wrocław 513399363,502730289
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 29 December 2006 Skąd: CB ![]() |
to ja rozbierzcie w tygodniu i zobaczcie co tam sie stalo, jak bedziecie jechac na majowke nad morze to w powrotnej drodze mozecie do mnie wjechac i zabrac skrzynie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Pewnie i masz patent ale wykonanie będzie trwac wieki a na to nikt czasu nie ma,trzeba zamówić drugą na zapas i sie martwić jak sie ukręci. U nas puscił spaw łączący 2 części ośki.Całe szczęście że spaw bo jakby ją ukręciło całkiem to byśmy na Bemowo nie przyjechali Coś w tym czasie jest :/ My chyba też zrobimy sobie komplet na zapas, bo jedna też się już jakiś czas temu poddała. Pozdr |
|
|
![]()
|
|
Już wiadomo co sie stało
![]() Skrzynia w środku zmielona ![]() -------------------- Ecuproject wrocław 513399363,502730289
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 08 March 2010 Skąd: Wrocław ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Mekto, popraw nazwę filmiku, bo było 11.1 a nie 10.1... Nawet jedzie to, ale nie ma rewelacji.
|
|
|
![]()
|
|
Kurde poprawiłem podczas załączania bo się zorientowałem ale chyba nie zapisałem zmian.
A może to jakiś znak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 25 April 2006 Skąd: DW-city ![]() |
na filmiku widac ze po wpiecu 3 autko na chwile stanelo:D ale spokojnie juz ja wiem co go boli:D wiec teraz trza zbierac fundusze
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale miałem ciekawą miejscówkę na widowni. Cytuję komentarz osobników z Żubrem w ręku obok mnie: " O kurwa a co un mo".
Myślę, że będzie lepiej - nie było szans na poprawienie wyniku dziś. |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
k-meal, to jest moja prywatna opinia. Mogę powiedzieć, że Maluch, który startował zapierdala a gula golf jest dla mnie wolny. Rozumiesz ?
![]() |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
W aucie nie działało nitro dobrze,widać że auto dymiło,nigdy wcześniej nam nie dymiło tak mocno,po drugie kolejna skrzynia powiedziala papa.Powoli rezygnujemy chyba z zawodów bo znudziło mi sie dla sportu co zawody skrzynie zmieniać.
Kolejną sprawą sa czasy jakie mierzyła fotokomórka. Miałem lepsze 60ft o 0,2 sek i większą prędkość maxymalna niż na Bemowie a gorszy czas o 0,2 s. Do tych co piszą że auto nie robi szału proponuje zbudować coś co będzie robiło szał a nie bić piane.W aucie jest jeszcze dużo poprawek do zrobienia ale powoli nam sił brak przez te skrzynie biegów. -------------------- Ecuproject wrocław 513399363,502730289
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 25 April 2006 Skąd: DW-city ![]() |
poszukiwany sponsor dla firmy dyno:D potrzebna skrzynia koszt 3 tys euro... Mila widziana pomoc:D wowczas czas moze bedzie zaczynal sie na 9:xx
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 25 November 2004 ![]() |
moze to glupie pytanie - a zadna skrzynia np z bmw nie podejdzie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Wzdłużna skrzynia do poprzecznego silnika?
Fakt, to było głupie pytanie ![]() Nie ma co rzeźbić, jeśli jest dostępna mocna skrzynia dedykowana, to to jest w zasadzie jedyne sensowne wyjście. -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 29 July 2025 - 16:51 |