![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 30 December 2010 ![]() |
witam. posiadam podświetlany na niebiesko Wskaźnik Ciśnienia doładowania BOOST Auto Gauge Smoke SM. podczas opening ceremony chwile świeci an czerwono, a chciałbym aby świecił na stałe zamiast niebieskiego. czy da się jakoś to zrobić? wskaźnik po włączeniu zapłonu czasem źle się "kalibruje" tz zamiast wskazówka wylądowac idealnie na 0 ląduje na 0.05, ew - 0.05 potrzeba ok 3 ponownych włączeń by była idealnie na 0.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 01 November 2008 Skąd: Legionowo ![]() |
Standartowo te wskazniki maja chyba dwa kolory. W twoim przypadku jest to pewnie bialy i niebieski, czerwony jest zarezerwowany na warning z tego co mi wiadomo i nie da rady go ustawic jako glowny kolor podswietlenia.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 30 December 2010 ![]() |
hm, białego jeszcze nie widziałem, jak go można uzyskać?
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 01 November 2008 Skąd: Legionowo ![]() |
Ja mam zegary SM peak. Sa dwa przewody na ktore mozna dac +12 po stacyjce, z tego co pamietam jak podasz na bialy to swieci sie na bialo, a jak podasz na bialy i pomaranczowy to jest drugi kolor podswietlenia( w moim przypadku amber) a na czerwono miga jak przekroczy ustawiona wartosc. Dopiero teraz doczytalem ze masz sm smoke, wiec moze tam jest tylko jeden kolor.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 03 February 2005 Skąd: Łomża ![]() |
Potrzebuję instrukcji obrotomierza Auto Gauge SM Peak. Dokładnie w jaki sposób przestawia się liczbę cylindrów
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 23 February 2010 Skąd: Mazowieckie ![]() |
Ja mam zegary SM peak. Sa dwa przewody na ktore mozna dac +12 po stacyjce, z tego co pamietam jak podasz na bialy to swieci sie na bialo, a jak podasz na bialy i pomaranczowy to jest drugi kolor podswietlenia( w moim przypadku amber) a na czerwono miga jak przekroczy ustawiona wartosc. Dopiero teraz doczytalem ze masz sm smoke, wiec moze tam jest tylko jeden kolor. Tak jak piszesz to jest w Depo, kolory tak się zmienia. W Autogauge tylko jeden kolor. Potrzebuję instrukcji obrotomierza Auto Gauge SM Peak. Dokładnie w jaki sposób przestawia się liczbę cylindrów ![]() zobacz tutaj: https://www.google.pl/search?q=auto+gauge+t...280&bih=909 -------------------- Stage3
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 30 April 2013 Skąd: rzeszow ![]() |
witam! mam wskaznik boost ag sm peak. jest ceremonia startu ale jak wylaczam samochod to juz ceremonii koncowej nie ma dlaczego??
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 06 November 2011 Skąd: Siedlce ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 28 December 2008 ![]() |
Bo powinien mieć stałe zasilanie +12V a pewnie ma tylko jak kluczyk jest przekręcony.
|
|
|
![]()
|
|
chodzi mi o to ze po wylaczeniu silnika zegar odrazu jest czarny a chciałbym zeby najpierw wskazówka leciala na sam dol pozniej gasla tarcza dioda od peak a później wskazówka...tak jak na tym filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=9Z4SkUq94Ek...be_gdata_player pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
tak kolego adam masz całkowita racje;-) mogłem się domyslec...dziękuję za pomoc
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 05 August 2008 Skąd: Katowice ![]() |
Odgrzebuję aby nie dublować tematów
![]() Wskaźnik AG SM Peak - ciśnienie oleju. Zaczął zachowywać się jak na filmiku - cały czas mruga. Czy to uszkodzony czujnik? Uszkodzony zegar? Czy może kabelek sygnałowy walnięty? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 15 October 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Może samo podświetlenie pada.
-------------------- question = ( to ) ? be : ! be;
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 15 October 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Rozumiem że silnik pracuje, czyli ciśnienie oleju jest?
-------------------- question = ( to ) ? be : ! be;
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 27 December 2009 Skąd: Łomża ![]() |
czujnik/wiazka czujnika trup.
miganie zegaru to brak sygnalu czujnika wlasnie. na poczatek sprobuj docisnac kostke czujniak z tylu zegarka, lubia sie wysuwac. -------------------- Fabia 1.8T 300+
Leon R30T EFR9180 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 19 June 2009 ![]() |
Siema koledzy.
Mam innovate lc-2 i chciałbym dokupić wskaźnik AFR. Poza wskaźnikiem potrzebowałbym również kupić wskaźnik boost oraz egt. Czy warto wybrać coś z tych tanich czyli AG/Depo? Ps. Teraz odczyt robię na laptopie przy pomocy programu logworks. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 05 October 2015 ![]() |
Witam wszystkich.
Posiadam zegary auro gauge z serii warning. Czy można w nich ustawić czerwony kolor podświetlenia? Teraz świecą na biało i w nocy bardzo dają po oczach. A podczas wyłączania podświetlają się na czerwono, i jak by tak cały czas świeciły to by było idealnie. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 01 October 2015 ![]() |
czerwone podswietlenie to warning
-------------------- EG4 D16T AWD 380+ >>
MK4 VRT 4motion >> 80 B4 V8TT |
|
|
![]() ![]() |