![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 18 January 2006 Skąd: Toruń ![]() |
daj na prv cene ![]() mozna smialo brac, taki zestawik jest wlasnie na zdjeciu powyzej w pasku marka. -------------------- ITAL Performance
www.ital-performance.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 16 August 2006 Skąd: Starachowice ![]() |
niby jak? Jezeli masz wskaźniki z serii "peak" to wystarczy trzymać wciśnięty przycisk podczas "opening ceremony" - przy następnym włączeniu będzie już cicho. Oczywiście każdy wskaźnik z osobna ![]() Za taką cenę to ja poproszę tą temp. wody - daj znać jak będzie aktualne ![]() -------------------- 2009 X5 3.5d
2004 E46 M3 S54B32 1997 E36 M3 S62B50 |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
Panowie, zakupilem ten wskaznik i mam pytanko zwiazane z podlaczeniem. zostaje mi 1 kabel, ktorego nijak nie wiem, gdzie podpiac.
![]() wyglada on tak: ![]() napiszcie, gdzie jest blad w moim rozumowaniu. ![]() pozostaja nam 2 kable -ten ze zdjecia i drugi, ktory jest zapewne kablem od zasilania. na koncach nie ma wtyczki, tylko sa 4 oddzielne druciki. podpinamy je roznie w zaleznosci od tego, jakie chcemy podswietlenie. wiec po co ten kabel ze zdjecia? gdzie sie wpinac w zasilanie? wg instrukcji red to battery +, black battery -, a white lub amber podlaczam do "ACC".z elektroniki/elektryki jestem noga. gdyby cos bylo niejasne, to wrzuce fotki. pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 28 April 2008 Skąd: Drag Racing Strip ![]() |
tego kabla nie używasz, sam nie wiem do czego on jest bo w instrukcji nie doczytałem ale mi zostały takie 4 po 4 wskaźnikach
-------------------- American Muscle.
Pontiac Firebird Esprit '77 z LS1 |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 07 December 2002 Skąd: w-wa ![]() |
ten kabel z tego co pamietam wykorzystuje sie do laczenia wskaznikow ze soba w celu zapozyczenia zasilania.
podlaczamy zasilanie do jednego a do nastepnych podlaczamy juz tym kablem z pierwszego. -------------------- Fiat 126p, stan bardzo dobry
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
dzieki za blyskawiczne odpowiedzi!
a co z filterkiem? wpinac go? i gdzie najlepiej wpiac sie z zasilaniem? |
|
|
![]()
|
|
tak, ten kabel sluzy do pozyczenia zasilania ze wskaznika obok jezeli na przyklad mamy 3 czy 4 wskazniki obok siebie. zasilanie jakis + po stacyjce, filterek zamontuj
-------------------- ITAL Performance
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
jezdze jakis czas ze wskaznikiem boostu i polecam. program mam ustawiony na 1,5 bara i dokladnie tyle pokazuje wskaznik. wartosci posrednich nie weryfikowalem jeszcze.
przyczepic sie mozna faktycznie do tego przycisku, ktory troche "lata", ale to maly pikus we wskazniku za taka kase. no i idealnie byloby moc plynnie zmieniac kolor oswietlenia, bo do jazdy w dzien lepsze jest biale, a w nocy wole pomaranczowe. ![]() dzwiek podczas opening ceremony mozna wylaczyc i bardzo dobrze, bo glowa od niego boli. ![]() generalnie za te pieniadze warto kupowac. pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 14 June 2007 Skąd: lublin ![]() |
też mam ale jeszcze nie testowałem ale bardzo fajnie wygląda szczególnie ten w wersji smoke
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 07 February 2008 Skąd: wrocław ![]() |
mi za każdym razem po wyłączeniu stacyjki resetują sie ustawienia... plus mam pod stacyjke... czy coś zle podłączyłem???
|
|
|
![]()
|
|
![]() Uno Racing Dołączył: Fri, 19 September 2003 Skąd: Opole ![]() |
czerwony powinien być na stałe, a na stacyjke biały albo pomarańczowy
-------------------- Be smart, drive safe, stay legal.
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 22 June 2008 ![]() |
witam
Chciałbym zadac pytanie odnośnie samego podłączenia zegarów AG SM SMOKE. Ja u siebie zrobiłem to w ten sposób: +/- do gniazda zapalniczki i pomarańczowy kabel (nie chce miec w ogole białego podswietlenia) do + w aku. I teraz mam problem bo czego bym nie zrobil nie moge wyłączyć piszczenia (mam konkretnie temp oleju). Wciskałem i tak jak kaze instrukcja i od razu po odpaleniu opening ceremony. Czy ktos mi powie co jest nie tak?? Dzieki z góry. I jeszcze jedno pytanie. Bo widze ze sa rózne opinei na temat AG i mocno sie one zmieniaja w zaleznosci od tego o jaki konretnie wskaxnik chodzi. Mam juz temp oleju, warto wzsiasc jeszcze cisnienie oleju i temp wody?? Czy tych juz lepiej szukac u innych producentów?? dzieki z góry. |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
kabelek od podswietlania (czyli bialy lub pomaranczowy) wpinasz tam, gdzie masz napiecie dopiero po zalaczeniu zaplonu. ja sie chyba wpialem pod klakson, bo u mnie klakson jest tylko na zaplonie.
natomiast czerwony (+) wpinasz tam, gdzie napiecie jest caly czas. ja sie chyba wpialem pod awaryjne czy cos takiego. w kazdym razie, czerwony musi miec napiecie caly czas, bo inaczej sie resetuje wskaznik po kazdym wylaczeniu i dlatego ciagle piszczy. mialem to samo na poczatku. |
|
|
![]()
|
|
jutro jeszcze powalcze z pradem.
W takim razie jaki czujnik cisnienia oleju jaki mam wybrać?? Rozumiem ze seria SM jako jedyna wchodzi w rachube?? widze ze sa dwie wersje sptepmaster i drugi z dopiskiem swiss. I sa dwa do wyboru z peak i z warning. Ktoś mi przybliży który mam wybrać zeby był dobry?? |
|
|
![]()
|
|
ten z funkcja peak i warning
![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
ja bralem u dabtunera na allegro i na fotce pogladowej nie ma napisu "swiss", ale na wskazniku, ktory otrzymalem jest.
|
|
|
![]()
|
|
zaraz cos czuje ze bede miał pytanie z gatunku tych głupszych ale nie ma zegarów z obydwiema funkcjami (peak i warning).
Co do napisu wystarczy samo "Stepmaster" tak? Przepraszam za infantylne pytania ale nie chce wydać niepotrzebnie kasy zwłaszcza że niektóre zegary tej firmy maja fatalną opinię. |
|
|
![]()
|
|
sa zegary z peak and warning naraz
![]() -------------------- ITAL Performance
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
zaraz cos czuje ze bede miał pytanie z gatunku tych głupszych ale nie ma zegarów z obydwiema funkcjami (peak i warning). Co do napisu wystarczy samo "Stepmaster" tak? Przepraszam za infantylne pytania ale nie chce wydać niepotrzebnie kasy zwłaszcza że niektóre zegary tej firmy maja fatalną opinię. http://allegro.pl/item382989775_wskaznik_c...el_sm_peak.html takie cos. ![]() |
|
|
![]()
|
|
dzieki za porady z elektryka. Wszystko juz mi działa:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 17:21 |