![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 11 June 2007 Skąd: WG ![]() |
Ja mam boosta i mi ostatnio trochę fiksuje - czasami dużo za dużo pokazuje i chyba nie za bardzo mogę mu ufać. Spotkał się ktoś z takimi anomaliami??
Na coś markowego jak np greedy mój budżet nie jest przygotowany. Zastanawiałem się jeszcze nad VDO. Może ktoś cos na temat VDO powiedzieć?? -------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 30 July 2004 Skąd: Łomża ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 Skąd: WPI ![]() ![]() |
Ja mam boosta i mi ostatnio trochę fiksuje - czasami dużo za dużo pokazuje i chyba nie za bardzo mogę mu ufać. Spotkał się ktoś z takimi anomaliami?? Na coś markowego jak np greedy mój budżet nie jest przygotowany. Zastanawiałem się jeszcze nad VDO. Może ktoś cos na temat VDO powiedzieć?? to że pokazuje niekoniecznie rzeczywistość to nic niezwykłego... VDO są ok ale w nocy nie zawsze czytelne - wg mnie nienajlepsze podświetlenie. z markowych radzę Ci jeszcze rozważyć STACK'a ![]() ![]() -------------------- www.re5pect.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Poszukaj Oreca - duży ( 80mm ), niebieski, ale w pełni pro wskaźnik ( w zasadzie chyba większość aut rajdowych które dane mi było oglądać była w nie wyposażona ). Koszt ok. 350zł, więc tragedii nie ma.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
afair ten zegar robi dla nich vdo
|
|
|
![]()
|
|
Co do Oreca ( Orec - nie wiem jak się to odmienia
![]() Jeżeli chodzi o Stacka to myślałem, że jest to jakiś badziew w stylu Autogauge, ale już wiem co to jest i przepraszam Stacka ![]() Muszę tylko podłączyć zwykły mechaniczny zegar upewnić się że to właśnie Autogauge przekłamuje. Ale cena za EGT Stacka to tez jest kosmiczna. -------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 Skąd: WPI ![]() ![]() |
Co do Oreca ( Orec - nie wiem jak się to odmienia ![]() Jeżeli chodzi o Stacka to myślałem, że jest to jakiś badziew w stylu Autogauge, ale już wiem co to jest i przepraszam Stacka ![]() Muszę tylko podłączyć zwykły mechaniczny zegar upewnić się że to właśnie Autogauge przekłamuje. Ale cena za EGT Stacka to tez jest kosmiczna. hmmm. piszesz że cena za EGT jest kosmiczna i w tym samym poście że autogauge to badziew ... nie dogodzisz ![]() -------------------- www.re5pect.pl
|
|
|
![]()
|
|
hmmm. piszesz że cena za EGT jest kosmiczna i w tym samym poście że autogauge to badziew ... nie dogodzisz ![]() Zdaję sobie sprawę, że jeżeli coś ma być dobre no to trzeba za to też dobrze zapłacić. Kupiłem Autogauge bo była przystępna cena, ale jak wiele przypadków mówi cena nie zawsze idzie w parze z jakością i niezawodnością. Mój zegar auotgauge jest z serii SM Peak, jeżeli juz o tym mowa. Gdybym odrazu zainwestował większą kase być może nie miałbym problemów teraz, ale tak to bywa. -------------------- A4 Allroad 3.0TDI
KTM 520EXC |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
Witam,
chciałem się dowiedzieć od użytkowników czy dalej tak zachwalają zegary AG SM po ok roku użytkowania. Czy coś się z nimi działo ? Jakies kaprysy, przygody ? Jestem na etapie kupna i też szukam właśnie z tej serii. Pzdr! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
U mnie boost działa bez problemu.
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 03 February 2007 Skąd: Jarosław ![]() |
egt i boost uzywam od 2.5 roku, zadnych problemow, cisnienie oleju, temp wody moze od roku i sa problemy, cisnienie oliwy po rozgrzaniu wedruje na 10bar i tak stoi, woda w zimie wariowala czasami, zegar zaczynal mrugac na zimnym jakby nie mial sygnalu z czujnika, troche sie rozgrzal i bylo ok, mozliwe ze te starsze serie byly dokladniej wykonane
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 29 February 2004 Skąd: Pjaseczno ![]() |
Boost i Egt śmiga bez problemu
|
|
|
![]()
|
|
o proszę!
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
U mnie padły czujniki ob boostu i egt, boost po jakimś pół roku a egt po roku.
-------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
.......
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 September 2010 Skąd: Rzeszów ![]() |
Używam boosta z AG już ponad pół roku i wskazania są jak najbardziej dokładne w moim przypadku... A także słyszałem że AG świruję..
Pozdrawiam -------------------- Hamowania- chiptuning
Elektronika samochodowa BMW , Mercedes-benz Kodowanie kluczy |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 September 2005 Skąd: Przasnysz ![]() |
Mi padła sonda EGT po 1,5 roku po za tym nie mam z nimi problemów fakt wskaźnik temperatury oleju mruga jak jest mróz tz. temperatura oleju spadnie grubo poniżej zera ale jak tylko troszkę się rozgrzeje to wszystko jest ok pewnie tu chodzi o rezystancję spada za bardzo. Ogólnie cena jakość 5 mam ich 6 na stanie.
-------------------- Probe 2.2 TURBO GT
|
|
|
![]()
|
|
Koledzy czy posiada ktoś fotorealcję albo intrukcje w PDF jak podpiąć Auto Gauge z serii SM .
Proszę o jakiś link czy coś :/ bo siedzę już 4godziny w garażu i się pogubiłem... |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 17 October 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie mam skanera pod ręką, ale chyba w miarę czytelna fota wyszła.
![]() |
|
|
![]()
|
|
No i pieeeekne;) posiadasz może EGT i AFR jeszcze? By było super!;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 19:28 |