![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Zazwyczaj przy wielkich mocach 4G63 zakładają dwa zewnętrzne Tiale 44 milimetry- podyktowane jest to znaczącą łatwością w kontrolowaniu doładowania w porównaniu do zestawu z jednym wastegatem.
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 22 April 2008 Skąd: Chciago IL ![]() |
Zazwyczaj przy wielkich mocach 4G63 zakładają dwa zewnętrzne Tiale 44 milimetry- podyktowane jest to znaczącą łatwością w kontrolowaniu doładowania w porównaniu do zestawu z jednym wastegatem. W naszym GT42R turbo kit uzywamy dwa wastegates poniewaz housing od turbo jest podzilony. Przy tej sprezarce housing nie jest podzielony wiec tylko jeden wystarczy... Kilka fotek progresu. ![]() potrzymanie na Waste gate ![]() Zmieniona klatka w dzwiach kierwocy ![]() ![]() Zkonczone rury od turbo. ![]() ![]() Rysiek -------------------- Rysiek
www.amsperformance.com Rich_at_amsperformance.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
przeniesie ktos to do projektów z adnotacja ze to z usej
pieknie moje sny sie zmaterializowały ![]() -------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Uno Racing Dołączył: Fri, 19 September 2003 Skąd: Opole ![]() |
Na jakich będzie to jezdzić oponach w Bonneville ?
![]() -------------------- Be smart, drive safe, stay legal.
|
|
|
![]()
|
|
Kilka nowych fotek postepu przy projekcie
![]() Dalsze prace przy makaronie... Cala siec kablowa byla przebudowana usuwajac nie potrzebnych kabli. ![]() Hugo podpina komputer AEM ![]() Painless panel z przelacznikami ![]() Tylnie skrzydlo ![]() ![]() Painless panel zainstalowany na klatce... ![]() Komputer AEM zamontowany ![]() Uchwyt na baterie.. ![]() ![]() Przerobiona siec kablowa ![]() ![]() Thank you -------------------- Rysiek
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 06 April 2005 Skąd: 52° 25' 12'', 16° 48' 23' ![]() |
Ja tylko czekam na filmik
![]() Woreczek Ferrari ?... -------------------- --Testy wytrzymałościowe aut--
--Doskonalenie techniki jazdy "na araba"-- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 22 March 2005 Skąd: Zgierz ![]() |
ten kolektor był liczony ? bo wygląda wręcz perfekcyjnie . polerowany w środku ?
wiązka to produkt w całości painlessa ? -------------------- "JDM is not longer determined by a "Made in Japan" sticker,
it has evolved into something far bigger." |
|
|
![]()
|
|
Przez ostatnie kilka dni projekt sunie do przodu z dobrym tempie.
![]() Matt robi tylni spoiler. ![]() ![]() Zkonczony spoler ![]() Uklad sterowania, transfer case oraz przednia rama usunieta... ![]() Silnik przygotowany do wyciagniecia.. ![]() ![]() Silnik wyciagniety ![]() Tommy przygotowuje sie to zmiany nowej Shep Racing skrzyni oraz AMS Exedy Push Style Triple Carbon sprzegla.. ![]() Kilka minut pozniej ![]() ![]() 5 w popoludniu wczoraj ![]() 10 rano dzisiaj! ![]() ![]() Fabrykacja rur do coolera wody ![]() Dzieki Rysiek -------------------- Rysiek
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 February 2008 Skąd: London ![]() |
pieknie!!!!
a w oddali widac juz dwa biale EVO w tym jeden napewno X i jedne szare.... awesome!!! |
|
|
![]()
|
|
Kilka nowych fotek z wczoraj i z dzisiaj jak odpalil!!!
![]() Zegary samontowane na kolumnie sterowania, pozniej bedzie zmienione.. ![]() Spaghetti, prawie gotowe! ![]() Rury na wode ![]() ![]() Zkoncony doplyw wody do intercoolera ![]() Tommy and Hugo koncza instalacje linki od gazu ![]() Prawie zkonczone! ![]() ![]() [B]GOTOWE !!! ![]() Po sukcesywnym odpaleniu Tommy poprosil wszystki na podpis na bagazniku auta... Matt mial honor pierwszego podpisu... ![]() Chris Nielsen odpowiedzialny za kolektor wydechowy i generalna fabrykacje byl nastepny... ![]() W koncu president AMS Marcin Musial ![]() Bagaznik z podpisami ( jeszce troch brakuje) ![]() WIECIE CO BYLO NASTEPNE ![]() Rysiek -------------------- Rysiek
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Awesome ! Jesteście szaleni ! ;D
BTW. Ryśku czekam na info na temat mojej przesyłki ![]() pozdr |
|
|
![]()
|
|
Its ALIVE!!!! Video pierwszego startu oras sesji z hamowni...
http://www.youtube.com/watch?v=VsfhKt0EcDY -------------------- Rysiek
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Świetnie stopniujecie napięcie
![]() Wasz dział marketingu wie, co robi hehe |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
co do wg to jezeli to turbo ma pompowac 1000 hp to niebedzie mial zbyt wiele do roboty ,wiec obeszlo by sie nawet z duzo mniejszym
![]() ale w krutkim rekawku to bym niespawal ( zrobilem to tylko raz ) -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 07 October 2003 Skąd: Dzwonkowa 32 ![]() |
Jakies nowe wiesci ??
-------------------- that's the kind of racing we love ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 21 November 2006 Skąd: Warszawa/Raszyn ![]() |
Ja dopiero dziś zobaczyłem ten temat i.......i się zlałem:/
Pomijajac fakt ze wóz jest mocno tłusty to dbałość o detale poprostu mnie zabiła.Gdy zobaczyłem jakość spawów zlałem się kolejny raz. Reasumujać O K......a!!! -------------------- WARNING! Small children may get sucked into turbo!
X20SED+td05-16=300.... B235+???=??? się zaczyna robić |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 06 October 2025 - 09:09 |