![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 26 April 2007 Skąd: Bestwina/Cz-Dz ![]() |
mały upgrade
![]() - ITB eXtrudabody 45mm - wtryski S2 315cc - regulator ciśnienia paliwa Weber z Lancii Delty Int. - new odma - algorytm sterujący dawkowaniem paliwa w ECU - ALPHA-N - kubełek i pasy 3" 5 pkt. - pusty środek - poliuretany - toyo r888 - chłodnica oleju (wkrótce bedzie zamontowana) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tym synchronizowaliśmy przepustnice ![]() wykres wkrótce po finalnym strojeniu na hamowni. narazie powiem tyle, że jedzie przyjemnie i ma przyjemny dźwięk dla mnie, bo przechodnią sie raczej nie podoba ![]() -------------------- DIGITUN.PL
WWW.STAMET.COM.PL |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 June 2005 Skąd: dolnyśląsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
to jest przewod doprowadzająco-odprowadzający
![]() na testa tak zrobiłem i daje rade. wiem ze powinno byc wyzej ale nie chciało mi sie robic drugiego spływu i jest tak. moze jak mi sie zachce to kiedys to zrobie inaczej. -------------------- DIGITUN.PL
WWW.STAMET.COM.PL |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 05 March 2006 Skąd: Bielsko Biała ![]() |
No kurde niewiedzialem ze tak blisko mnie takie projekty powstają
![]() startujesz gdzies, gdzie mozna obejzec auto w akcji? -------------------- Rafał.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Czechowice-Dziedzice ![]() |
to jest przewod doprowadzająco-odprowadzający ![]() na testa tak zrobiłem i daje rade. wiem ze powinno byc wyzej ale nie chciało mi sie robic drugiego spływu i jest tak. moze jak mi sie zachce to kiedys to zrobie inaczej. ty leniu ..... mówiłem że odma ma być inaczej ![]() GONZOBB - elektronika i ustawienie to moja działka -------------------- DIGITUN.PL
605-443-665 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 05 March 2006 Skąd: Bielsko Biała ![]() |
dobrze wiedziec ze ktos sie zajmuje tym w okolicy
![]() macie jakies foty z zewnatrz jak wyglada auto? -------------------- Rafał.
|
|
|
![]()
|
|
w akcji auto mozesz zobaczyc na miescie
![]() moze wybiore sie na ryki jak pogoda bedzie pewna -------------------- DIGITUN.PL
WWW.STAMET.COM.PL |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 29 October 2003 Skąd: Warszawa / cultstyle.pl ![]() |
super projekt , az miło popatrzeć na motorownię
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 18:20 |