![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 March 2003 Skąd: Ostrava CZ/ Katowice ![]() |
CYTAT("Marcin Jeliński":2dgapdjj) CYTAT("tomoking":2dgapdjj) CYTAT("Marcin Jeliński":2dgapdjj) Ja mam 330km i się poświęciłem, czego to się nie robi dla SUBARU nu ja inastranec i ja bojus po polsze guljat W takim razie musisz poszukać sobie tjunera w Czechach , a tak na marginesie to ciekaw jestem czy są w Czechach jacyś tunerzy Subaru? nie ma , zadnych tunerow ...... sa rally teamy , ktore maja swoich tunerow ale ci raczej nie robia autek amatorom ( -------------------- 996TT..... 522 Hp
Sti ..........340 Hp CSL ........360 Hp Cat. ........125 Hp RR ..........272 Hp |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 July 2003 Skąd: Niedaleko...całkiem niedaleko ![]() |
nie ma , zadnych tunerow ...... sa rally teamy , ktore maja swoich tunerow ale ci raczej nie robia autek amatorom ([/quote]
A dużo jezdzi Imprez, jakie są tam popularne samochody do "szybkiego jeżdzenia? |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: W-wa ![]() |
1)!!!! blagam mniej off-topicowo
2)!!!!!!!! blagam bardziej uwaznie robcie cytaty - to latwe... a bardzo pomaga innym czytac forum. czy pamietasz Tomo cos wiecej o boxie V-tecju? czym steruje, gdzie sie wpina jak sie go programuje itd... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 06 May 2003 Skąd: sucha ![]() |
a motec? , a gems?, a tdd? drozsze ale i mozliwosci wieksze!!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("tomoking":2uzal03z) autronic jest niestety nie dostepny do WRX
To nie jest prawda, na 100% jest dostepny. I to jest ta sama liga co np. motec, choc chyba latwiejszy w strojeniu. PS: Prosze o uwazne cytowanie -------------------- 1:41,519 - Tor Poznań - Subaru Impreza - małymi krokami do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 March 2003 Skąd: Ostrava CZ/ Katowice ![]() |
CYTAT("marcin@klubsubaru.pl":293dhdoq) CYTAT("tomoking":293dhdoq) autronic jest niestety nie dostepny do WRX To nie jest prawda, na 100% jest dostepny. I to jest ta sama liga co np. motec, choc chyba latwiejszy w strojeniu. PS: Prosze o uwazne cytowanie na stronie autronica jest napisane : Autronic has produced replacement ECU boards for the original ECU on Mitsubishi EVO 4,5,6 and 7, also the Subaru WRX 1999 to 2000 models. -------------------- 996TT..... 522 Hp
Sti ..........340 Hp CSL ........360 Hp Cat. ........125 Hp RR ..........272 Hp |
|
|
![]()
|
|
[quote="Marcin Jeliński":1fy0muam]nie ma , zadnych tunerow ...... sa rally teamy , ktore maja swoich tunerow ale ci raczej nie robia autek amatorom ([/quote]
A dużo jezdzi Imprez, jakie są tam popularne samochody do "szybkiego jeżdzenia?[/quote] imprez jezdzi sporo nawet bardzo duzo , a popularne sa Escotry Cosworth i Lancie integralki -------------------- 996TT..... 522 Hp
|
|
![]()
|
|
-------------------- 996TT..... 522 Hp
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 07 July 2025 - 17:04 |