![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 10 August 2007 Skąd: zabrzeg ![]() |
regulator dokładnie w ten prosty sposób można zmodyfikowac tylko że ja to robilem na warsztacie z dokladnym pomiarem cisnienia jedyny minus że nie da sie już wrucić do pierwotnego nastawu niestety
co do hamulcy to będą tarcze z merca clk ale nie 330 jak pierwotnie myślaem po dogłebnym zglębieniu tematu są to 300 i trzeba leko je ztoczyć ze średnicy zaciski z senatora taki zestaw już jeżdzi w jednej cali a ja tylko to zadaptuje do mojej za ok dwa tygodnie powinny już leżeć u mnie w garażu wtedy powie coś więcej na ten temat co do mocy no wiadomo jak najwięcej ale to ma pozostać normalne auto jezdzące na codzień np. do pracy mysle ze coś w okolicach 400km ale to dopiero hamownia pokaże -------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 February 2005 Skąd: [ S R C ] ![]() |
O Jarku widze ze opisujesz swoja bryke...
Czasami milo poczytac o mocnej Cali Powodzenia z dalszymi pracami.. ![]() -------------------- ET 12.793s
|
|
|
![]()
|
|
a tak mi to jeżdzi ja na pierwszym planie http://pl.youtube.com/watch?v=aCP8rLiyxR0
-------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
![]()
|
|
dawno tu nie gościłem w mojej cali zaszło jeszcze sporo zmian np jeszcze większy ar strony zimnej turbiny dolot zrobiony a tu czas od zera do 100
![]() ![]() ![]() -------------------- calibra turbo EDS phaze2 1\4starachowice 13,58
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 30 April 2006 ![]() |
dawno tu nie gościłem w mojej cali zaszło jeszcze sporo zmian np jeszcze większy ar strony zimnej turbiny dolot zrobiony a tu czas od zera do 100 ![]() ![]() ![]() Milo popatrzec ze na takie zbrojenia szczegolnie ze to GM a nie wszechobecne japonskie kosiarki - bez urazy hehe . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 13:13 |