Shoutbox 0 nowych PW 

9 Stron V  « < 7 8 9  
Closed TopicStart new topic
> Supra Vs Eclipse
radek h CT
post Mon, 22 Sep 2003 - 19:51
Post #161

User

CYTAT("Pazur":243pm8yf)
Rolo ta cali to czasem nie z jeleniej gory 97' ecotec cliff edicion?

Witam kolegę sorki że się wtrące ale bardzo zaciekawiła mnie Ta cali ... według mnie nie jest to Cliff wskazuje na to npo zderzak który nie jest oryginalny Clifem Tylko serią z dokładką bodajże Rieger Cliff wygląda tak

http://www.calibra.de/forum/gallery.php?id=059

@Rolo Respect za Cali ... ładne autko
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 22 Sep 2003 - 19:51
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Pazur
post Mon, 22 Sep 2003 - 20:21
Post #162

User

Tak tak racja cliffy i last mialy przod wzor sztajmeca (nie pamietam jak sie pisze) ale tak sie pytam bo leszno i jelenia nie daleko a myla mnie felgi i kolor. Pozdrawiam kolege Rolo za gust w doborze srodka transportu.

--------------------
x32xe + f28

+Quote Post
Rolo
post Mon, 22 Sep 2003 - 21:15
Post #163

Super User

widze ze autko sie podoba niestety juz nie jest u mnie ... sprzedalem w czerwcu i teraz smiga gdzies po legnicy jak mysle ...
Cali miala dusze, astra coupe nie ma tego czegos ...

a do zderzaka jest podczepiona dokladka Zendera ... poza tym nic ...
jak chcecie wiecej zdjec to [url=http://195.205.218.1/roland/calibra/page_01.htm:2h4x5ql5]proszę[/url:2h4x5ql5]

pozdrawiam

--------------------
/Roland

+Quote Post
radek h CT
post Mon, 22 Sep 2003 - 21:21
Post #164

User

no jednak Zender niestety nie było widac dokładnie co do duszy w Calibrze to sie zgadzam ... Pozdrawiam

+Quote Post
Gul
post Mon, 22 Sep 2003 - 22:09
Post #165

Sutener Mocy

przepraszam, ale wlazłem na wątek, którego do tej pory nie czytałem, na forum japanese performance, tytul postu wskazywał na porównanie dwuch japońskich autek, a tu czytam o dokładkach i zderzakach do Calibry.. WTF?!? Normalnie czeski film

--------------------
VTG crew

+Quote Post
radek h CT
post Mon, 22 Sep 2003 - 22:15
Post #166

User

twój post też nie wiele wprowadza do tematu ... który zresztą i tak miał ciekawy przebieg...

+Quote Post
Zun
post Tue, 23 Sep 2003 - 00:17
Post #167

Forum Killer

CYTAT("radek h CT":189q9fhm)
twój post też nie wiele wprowadza do tematu ... który zresztą i tak miał ciekawy przebieg...

Czuje sie zje*any - teraz to ja jzu mam szczyt radosci - ludzie , zanim zaczniecie mi cos wypominac popatrczie gdzie jestescie (ta tak forum publiczne ale ludzie ktoryz tu zagladaja chca sie dowiedziec czegos ciekawego o Japaness Performance , jak sama nazwa wskazuje , wiec nie wstawaijcie tu kity ze panowie od oplow wstawiajacy testy o ich nie zawodnosci i szybkosci itp itd sa na miejscu - ja uwazam ze nie sa - co innego gdyby to bylo forum o tuning , a juz bardziej o stylistyce i spojlerach - tam panowie byliby na miejscu - tam wszyscy byli by na miejscu bo nie ma tam w tytule napisanego ze to JAPANESE !!!!!!!

Prosze mnie poprawic jesli sie myle ....... a tymczasem pozdrawiam wszytskich wlascicielow opli ! ole

PS. Pazur skoro masz takiego szybkiego i pieknego opla i mozesz go zrobic normalnie jeszcze szybszego to czego szukasz na forum japonskich furaczy ?? Bo ja tu raczej czuje dzialanie majace wprowadzic w zamet - bo jesli opel fan (tak sie pod[isujesz) wpada na japonskie fury i zaczyna rzucac hasla jaki to opel jest super to czego wy sie panowie spodziewacie ?? ze wszyscy beda skakac z radosci i sie cieszyc ?? To chyba normalna reakcja ze ktos w koncu nie wytrzymal i cos na ten temat napisal !!!!!!

--------------------
I LIVE TO RIDE

+Quote Post
Rolo
post Tue, 23 Sep 2003 - 08:11
Post #168

Super User

jako autor tego watka prosze uprzejmie o jego zamkniecie bo chyba temat sie wyczerpał ....

pozdrawiam i dziekuje za wszystkie uwagi.

--------------------
/Roland

+Quote Post
marcin@klubsubar...
post Tue, 23 Sep 2003 - 09:01
Post #169

Forum Homee

koniec

--------------------
1:41,519 - Tor Poznań - Subaru Impreza - małymi krokami do przodu