![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Panowie, jak wyglądają obecnie koszty przeróbki z LHD na RHD??? , dokładnie interesują mnie koszta wykonania takiej usługi z częściami używanymi, ale ma to być zrobione konkretnie (Evo V/VI)??
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Panowie, jak wyglądają obecnie koszty przeróbki z LHD na RHD??? , dokładnie interesują mnie koszta wykonania takiej usługi z częściami używanymi, ale ma to być zrobione konkretnie (Evo V/VI)?? Ostatnio pytałem z ciekawości w moim serwisie, 15k z robota i nowym, ori maglem od evo. -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
dzięki Arek :-)
-------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
Po co kombinowac? Kup z kiera po prawej,jest nawet na allegro TME w stanie jaki by mnie zadowolił w szwecji to 20k ojro + Mam warsztat wyposażony dość poważnie, wiedzę i chęci, zrobię to sam bez najmniejszych problemów i nie mam na myśli po drucie Dlatego chciałbym wiedzieć co potrzebuję i czego mogę użyć zanim zdecyduje czy się w to pakować. -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 30 January 2005 Skąd: GGC Inc. ![]() |
TME w stanie jaki by mnie zadowolił w szwecji to 20k ojro + Mam warsztat wyposażony dość poważnie, wiedzę i chęci, zrobię to sam bez najmniejszych problemów i nie mam na myśli po drucie Dlatego chciałbym wiedzieć co potrzebuję i czego mogę użyć zanim zdecyduje czy się w to pakować. Jest na forum ładnie opisana i udokumentowana przekładka EVO IV w projektach -------------------- Sierra P100 pick-up 89r. - SOLD
Silvia S15 Nurburgring facelift edition - SOLD M3 E46 LCI www.nissantech.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 28 August 2025 - 03:28 |