![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 06 July 2005 Skąd: [SRB] Czerwionka-Leszczyny ![]() |
piękna robota!!!!
Gdzie to lata? okolice Czerwionki? czy druga strona Rybnika?? -------------------- złomowanie pojazdów-recykling
sląskie i opolskie-odbiór własnym transportem auto handel,auto czesci,pomoc drogowa NowmaRacing 605829000 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 06 December 2003 ![]() |
Piekne auto, pieknie brzmi, pieknie lapie boczki
![]() Tylko felgi te od M3 nie podobaja mi sie (no i tylne widac ze za szerokie) . -------------------- z3 rdst 2.8 +126p 1.2/5 speed +Clio sport ph2 172
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 27 November 2006 Skąd: [SRB] Adam ![]() |
piękna robota!!!! Gdzie to lata? okolice Czerwionki? czy druga strona Rybnika?? Druga strona ![]() Piekne auto, pieknie brzmi, pieknie lapie boczki ![]() Tylko felgi te od M3 nie podobaja mi sie (no i tylne widac ze za szerokie) . Faktycznie felgi tylne są za szerokie i trzeba by poszerzyć nadkola - ET26 i 9" to jednak za dużo, auto wygląda jak german ale straciło trochę na właściwościach jezdnych dlatego myślę o zmianie |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Extra projekt! Ale zapomniałeś o jednym, jak wrażenia po zmianie hampli??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 04 June 2004 Skąd: Poznań ![]() |
fajny zestawik korona napisz jeszcze czy sprawdzałeś jakie koła wchodzą na tył i podaj cene na PW jak mozesz bo wlasnie szukam czegoś co wyhamuje 325T
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: Kampinos ![]() |
Jak chcesz zmienić dziwek blow offa to wyjmij ten dziubek ze srodka a bedzie juz bardzie pssyt. -------------------- ...
Fiat Uno Turbo - 185KM & 232Nm Fiat Stilo 1,9 JTD - 160KM & 343Nm Lancia Delta 2.0 16V Turbo - in progres Lexus IS300 2JZ-GE Turbo Drift - w budowie |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 27 August 2006 Skąd: zza węgła ![]() |
Z jakiego auta sa tylne tarcze i zaciski ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 06 December 2003 ![]() |
Ja takze poprosze cene na PW .
![]() Ja szukam hamulcy do Z3 2.8, seria cos slabo hamuje ![]() ![]() pozdr. dzieki piotrek -------------------- z3 rdst 2.8 +126p 1.2/5 speed +Clio sport ph2 172
|
|
|
![]()
|
|
szukam hamulcy do Z3 2.8, seria cos slabo hamuje ![]() ![]() Tylny zestaw jest z 330d E46 (te akurat są z kombi 2003r). Zaciski pasują bez problemu do wachaczy z E36, problem jest ze szczękami ręcznego - w 330d średnica szczęk jest ok 1,5cm większa. Nie wiem czy szczęki ręcznego będą pasować, lada dzień to sprawdzę i napiszę, w najgorszym przypadku można porzeźbić i wspawać wewnętrzny pierścień wycięty ze starych tarcz tylnych lub przerobić ręczny na hydrauliczny. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 25 January 2006 Skąd: Krosno ![]() |
Auto piekne
![]() ![]() ![]() -------------------- EVO X 590/740
Cooper S R56 |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
ale miło, że przybliżyłeś nam projekt "Żona"
a gdzie ten Twój samochód? aha już widzę, fajny... nie zauważyłem w pierwszym momencie... ![]() GRATULUJE ![]() -------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Projekt fajny, tez mi sie podoba, tylko od poczatku topicu jak go czytam to niewiem czy chwalisz sie żoną czy autem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak mam czym to się chwalę
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Jak mam czym to się chwalę ![]() Pewnie, że tak Korona BRAWO ! Podejście do tuningu masz konkretne projekt obserwowany i wyczekiwany ![]() Mam jedno pytanie będzie jakiś wykresik z hamowni ? jeszcze raz gratuluje i życzę miłego killowania ![]() Edit:fajnie wiedzieć, że to stage 1 ![]() -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
![]()
|
|
Wykres będzie niedługo, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu pod maske trafi długo wyczekiwany Garrett T3/T04E trim-60, wtedy będę hamować auto bo teraz szkoda w sumie kasy jak i tak będzie zmiana
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 19 September 2006 Skąd: Chełm ![]() |
I tak powinno być zrobione BMW ładnie i ze smakiem...........jak dla mnie to super wypas mega robota PIKNA MASZINA
![]() |
|
|
![]()
|
|
Osiem tygodni czekania ale wreszcie jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kosztowało mnie to kupe kasy i nerwów ale jest, teraz kolej na tłoki ![]() Na ostatnim zdjęciu widac wytoczone elementy łączące turbinę z wydechem. Widoczny pierścień po rozcięciu na pół będzie łączył oba elementy zciskając je poprzez stożkowo wykonane krawędzie (tzw. v-clamp) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 February 2008 Skąd: London ![]() |
pieknie....
![]() ja tez taki chce!! ![]() pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |