![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
co to za sztunie tam masz na fotach
![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 10 September 2008 Skąd: Broxbourne ![]() |
maly update 212km i 382 nm 0-60mph 6.82 s jutro wykres:D ładnie - jak mierzyłeś czas do 60mph i ile to teraz średnio pali -------------------- passat AWX 1.9 TDI 202Hp 430Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 25 April 2006 Skąd: DW-city ![]() |
co to za sztunie tam masz na fotach ![]() Sztunia to bardzo urocza hostessa obslugujaca stoisko jakiejs firmy...chetnie pozowala to ja wykorzystalismy:D....szkoda ze tylko tak:D....przenioslem sie do klasy wyzszej bo startowaly 2 autka:D bueuhehu bmw e60 535 pomotane zrobilo niska 13 oraz audi a5 4x4 3.0d mtm ktore krecilo wysokie 13 ![]() w klasie ponizej 2.5 litra startowalo chyba z 25 aut ktore mialy lepszy stosunek masy do mocy wiec przenioslem sie do innej klasy rowniez diesla i tak jechalem tylko dla czasu a jak byla opcja na puchar to wzialem:D ładnie - jak mierzyłeś czas do 60mph i ile to teraz średnio pali srednie spalanie hmmm przy spokojnej jezdzie autko po miescie spali 10 litrow podczas butowania 13-15....duzo jak na diesla...ale zrobilem to co chcialem czyli jest najmocniejszy tdsik w polsce:D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 25 July 2004 Skąd: radzymin ![]() |
i jezdzi slabiej od seryjnej 328i... sztuka dla sztuki
![]() nie zebym sie czepial - dla mnie tds to zupelnie nierozwojowa jednostka. auto prezentuje sie niezle,ale nie trzeba bylo wrzucic 3,0d? -------------------- e36 320iA coupe -> 329iT by SLG - 400+
e36 325i convertible golf |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
przeciez kolega napisal ze jak sprzeda to co jest teraz za sensowane $$$ to moze bedzie inny motor
-------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 14 September 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
z 3.0 nie jest tak latwo niestety jest sporo do wymieniania.
-------------------- kiedys vectra 2000 4x4 16v
teraz LEON 2 FR TDi + |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 05 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
a jakie parametry ma 328 i jakie czasy uzyskuje?
|
|
|
![]()
|
|
328 powinno zostac objechane przynajmniej seryjne (zalerzy rowniez w jakiej budzie bo coupe jest lzejsze o ponad 150 kg od kombi) czekam zeby to sprawdzic... i czy sztuka dla sztuki... kazda modyfikacje mozna uznac za cos bezsenswonego zawsze za pieniadze wlozone w tuning mechaniczny silnika mozna bylo by kupic autko z mocniejszym silnikiem wyjsciowo ale chodzi wlasnie czasem zeby przelamywac pewne bariery i stereotypy ...
ktos kiedys powiedzial mi ze tds to lipa... kopie sie seryjny i nie ma co robic go nawet moj jezdzi mocy ma duzo wiecej niz po programie tak samo i momentu..odpycha sie zacnie... moglbym kupic co prawda 328 ale...mialbym zwykle autko ktore nie wyroznialo by sie niczym...a tu co ..tds ktory jest najmocniejszy w polsce.. ile robi seryjne e36 w sedanie powiedzmy z silnikiem 328 0-100? pozdrawiam P.S. Swap jednostki 3.0d jak zaczne nowa prace...bo to troche kosztowna zabawa.. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 10 March 2007 ![]() |
328 ~ 15,2 na cwiare
|
|
|
![]()
|
|
no to czas 15.6xx byl wykrecony na setupie 200km i 360nm i z niesprawna pompa obecnie moj czas kreci sie na pograniczu 14-15 ale zweryfikuje to oczywiscie start..
![]() a my trium tez musimy sie ustawic wkoncu:D |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 25 July 2004 Skąd: radzymin ![]() |
moja seryjna 328 robiła 14,9-15 z kolektorem od 2,5 14,8 , pewnie po dobrym strojeniu byloby lepiej..
tylko taka zdrowa, 192,8 w pelni stockowa 328 spala w miescie 12-13l , wiec nie wiele wiecej niz taki tds podkrecony.. imo seryjna zdrowa 328 bedzie szybsza na 400m - jak juz zweryfikujesz to napisz , jestem ciekawy ![]() ale gratki projektu - i masz racje - najmocniejszy tds w pl - to jest cos. mimo ze to sztuka dla sztuki pozdro -------------------- e36 320iA coupe -> 329iT by SLG - 400+
e36 325i convertible golf |
|
|
![]()
|
|
no to czas 15.6xx byl wykrecony na setupie 200km i 360nm i z niesprawna pompa obecnie moj czas kreci sie na pograniczu 14-15 ale zweryfikuje to oczywiscie start.. ![]() a my trium tez musimy sie ustawic wkoncu:D wydaje mi sie ze nie zejdziesz nawet do 15.2 ,za duza masa... bzyku mial 14.9 -------------------- kiedys vectra 2000 4x4 16v
teraz LEON 2 FR TDi + |
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
czy ja wiem czy bez sensu , ja wiem jak jezdzi bzyka auto i jak jezdzi serka auto i jak jezdza nasze auta w porownaiu ze soba.
-------------------- kiedys vectra 2000 4x4 16v
teraz LEON 2 FR TDi + |
|
|
![]()
|
|
heh andre pamietaj ze autko wazy 1440 ale jest kilka klamorow ktore mozna wyciagnac... zapas, lewarek hak roleta i tylnia kanapa... to spokojnie bedzie kolo 60 kg ...z mala iloscia paliwa w baku tez cos zejdzie z wagi...
bez stresu... liczy sie fun... autko karmiego robilo 14.89x przy mocy 191km i 397 nm ... bez wybebeszania..wiec powalczymy o miano najszybszego tdsa... pewnie bedzie trzeba zrobic sprzeglo na mocniejsze i podkrecic od doli wiecej nm... a pozatym jest jeszcze methanol:D narazie troche lansu na 19 ![]() kilka fotek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
jak na bmw za ktorymi nie przepadam i starego kibla, bo auto ma przeciez ponad 10 lat, napra ta beta we robi szau jesli chodzi o wyglad gratki. jak cos to pakujcie od razy 335d jak i tak jest duzo rzezby a bedzie zamiatalo niezle
-------------------- Z3 coupe :) jest
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
wyglada zacnie. moze nie do konca ten czerwony pasek mi podchodzi, ale jest git. on jest naklejany czy malowany?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 01 September 2006 Skąd: okolice LBN ![]() |
Zdejmij relingi z dachu, zdejmij te brefffki i pomaluj IC na czarny mat. Auto zajebiaszcze. Sztuka dla sztuki - taki tuning powinno się doceniać.
-------------------- _http://wojciechkulbaka.ownlog.com/ |
|
|
![]()
|
|
wlsnie ze dzieki paskowi te fele i auto nie zleaja sie w jedna calosc. nie maluj icka bo teraz jest on fajnie wyeksponowany a jak go pomalujesz to bedzie wygladal jak jakis siatex
-------------------- Z3 coupe :) jest
|
|
![]()
|
|
Kazdemu podoba sie co innego..robie autko pod siebie tak jak mi odpowiada..
Brewki kupilem carbonowe bo niestety maska nie lezala jak trzeba ktora rowniez jest z carbonu do tego ringi nie fajnie swiecily... teraz taki spioch jest Felgi sa tymczasowo:D gdyz na 19 i profilu 30 troche ciezko sie jezdzi po miescie:D zwlaszcza na 10 calach: felgi byly wypiaskowane i sa pomalowane czarny akryl...czerwony pasek rowniez jest namalowany,,, wszystko zalane clarem efekt ...kazdy lubi co innego... mi sie podoba:D Co Do relingow nie zdejme gdyz zostana otwory:/ wiec lipa no chyba ze uzbieram troche hajsu to wylozy sie dach carbonem:D Swap... wyglada to tak postanowilem jeszcze troche pomodzic tdsa zrobic taka spora bariere ... jak sie sypnie lub osiagne swoj cel wowcza bedzie swap gdyz bo buda zdrowa jest co do 3.5 bi turbo chcialbym ale same podzespoly sa kosmicznie drogie juz do niego... wiec nie wiem czy wypali ![]() P.S. Felgi sa na sprzedaz z oponami za 2499 z przesylka:D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 19:46 |