![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
Proszę o "nie papranie " mi tematu....
Auto najprawdopodobniej bedzie na jakims SA, ale co do tego jeszcze chwilkę poczekac trzeba ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_LeszekMK2_* |
![]()
|
![]() |
Toldi widziałem ze w opisie tematu masz zdjecie pokazane z wynikó wojny klubowych auta chodzi mi o to OPEL ASTRA a SEAT LEON zastanawia mnie tylko jedno czemu umiesciłeś zdjecie pokazujace remis a nie twoja potem ostateczne przegrana
![]() poza tym twierdze iz ROPA JEST DA TRAKTORÓW A GAZ DO ZAPALNICZEK , w projekcie idziesz , robisz bo masz kase ciekawe do którego znowu zakladu pojedziesz aby ci jakiegos modzika zrobili ![]() ale pomimo tego co tu napisalem zycze powodzenia |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
ziom ale czego tu sie czepiac? To ze ma hajs to chyba jedgo sprawa, prawda? Niektorzy nie maja jakis cyber zdolnosci manualnych zeby samemu cos grzebac. Ja np jesli mialbym cos grubszego w furze robic, np wymiana walkow to tez bym pewnie samochod gdzies oddal, albo chociaz dal pare $ na to zeby jakas doswiadcznona osoba to ogarniala ze mna. A jeszcze pozostaje kwestia strojenia tego pozniej.
-------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
gość_LeszekMK2_* |
![]()
|
![]() |
masz racje nie czepiam sie go , strojenie to juz dosc powazna sprawa ale podczas programu to wlasciciel seata wypowiadał sie tak jak by sam to wszystko tak doskonale zrobil ze nie ma nikogo lepszego niz on sam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 20 August 2004 Skąd: Warszawa / Mokotów ![]() |
Kolego, kompletnie nie wiem o co ci chodzi....po pierwsze jak byla "wojna klubów" to tego screena wstawil ktos, a nie ja, po drugi moje auto przegralo i co takiego....?? nie bede plakal z tego powodu. Po 3 nie wiem jak wywnioskowales ze podczas programu opowiadalem o aucie jak bym sam to robil, buahaha, wpros mowilem ze oddawalem auto do firmy tuningowej, nie jestem mechanikiem, wiec i sam nie zrobie sobie swapa silnika, czu orurowania do silnika....
Wiec prosze Cie nie badz smieszny...to ze mam jakies $$$ to chyba tylko i wylacznie moja sprawa i w co je wpakuje. Postanowilem akurat wlozyc to w takie auto jakie mam i dobrze mi z tym ![]() Prosze nie zasmiecaj mi juz tematu. P.S moje auto przeszlo spore zmiany w ostatnim czasie. Po pewnych perypetiach postanowilem zrobic SWAP'a na jednostke 1.8T AGU. Auto jest juz zlozone mechanicznie, pełne orurowanie z nowym FMIC'em tez jest, GT28R siedzi, wieksze sprzegło i docisk z G60 tez jest. Teraz auto jest ogarniane elektronicznie, zostal wywalony przeplywomierz, na pokład wjechal SA VEMS. Seat zostal juz odpalony i jak narazie wszystko dziala, mam nadzieje ze w ciagu najblizszego tygodnia bedzie juz gotowa konkretna mapa pod moj silnik, ciekawe ile wyjdzie ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
był: Toledo T.U.R.B.O 1.8 20VT GT28R VW Golf VII R Tornado Red 400/500 - Mistrz Polski Street AWD 2016 Audi RS4 B8 450HP |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
LeszekMK2, po takim wstepie nie wroże Ci świetlanej przyszłości na tym forum. Jak masz pisać takie posty, to zagipsuj sobie ręce, żeby Cię nie korciło.
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 24 August 2006 Skąd: Siewierz ![]() |
robisz bo masz kase I co zal ci d...e sciska z tego powodu? Wez sie za robote to moze tez do czegos w zyciu dojdziesz, chociaz patrzac po twoich wypowiedziach, zbyt wiele Ci nie wroze... Toldi gratuluje projektu i zapalu, chociaz troche sie juz te prace ciagna to nareszcie widac koniec ![]() -------------------- Ibiza 6K2 BLT+
BMW 3 N57N+ Audi A3 BKD+ Seat-Racing.pl |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
I co zal ci d...e sciska z tego powodu? Wez sie za robote to moze tez do czegos w zyciu dojdziesz, chociaz patrzac po twoich wypowiedziach, zbyt wiele Ci nie wroze... Toldi gratuluje projektu i zapalu, chociaz troche sie juz te prace ciagna to nareszcie widac koniec ![]() wyluzuj kolego bo to bylo stwierdzenie a nie ze zal komus dupe sciska a druga sprawa forum a takze temat nie jest po to zeby byly same wypowiedzi przyjazne tylko dla autora i lizanie sie po jajkach napisal to co ma do napisania i juz, kazdy robi i wklada pieniadze gdzie chce i na co to chyba logiczne pozdrawiam -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 01 March 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie ma co się spinać, Panowie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Nie ma co się spinać, Panowie ![]() ![]() Lepszego zakończenia tego OT nie mogłem sobie wymarzyć! -------------------- wiem
|
|
|
![]()
|
|
Auto jezdzi, dziala i jak narazie ma sie dobrze, tylko swiece musze nowe kupic.
Mocy wyszlo...niezle chyba, 3 z przodu jest ![]() ![]() ![]() -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
niezła robota Toldi, tak dalej
![]() -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: WuPeeR ![]() |
Chętnie "to" kiedyś na ulicy spotkam
![]() -------------------- Lanos STI, na arabskich szlakach...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
moc 300 koni w fwd heh dawno tak sie nie balem jak jechalem
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
to chyba z 460-480nm jest jak na 3 biegu niby dalej pali ... a jakos nie widze takich nm na seryjnych korbach.. ja nie mowie ze to nie jedzie .. ale nie opowiadaj ze sie bales tym jechac .. bo jak jezdzisz rs-ami po 500km to AGU 300konne nie zrobi na tobie wrazenia
-------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: WuPeeR ![]() |
amorki wporządku? bo to palenie trójki to trochę już tak mało poważnie brzmi... jak jeździć takim autem?
edit: dziś strasznie lało w wawie, a to jest tylko FWD. Może dlatego Sportmile taki zaniepokojony był ![]() ![]() -------------------- Lanos STI, na arabskich szlakach...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 24 March 2003 Skąd: Niepolska ![]() |
A czy mógłbym prosić o info co się stało z pierwszym silnikiem? Czy było to związane bezpośrednio z tym, że podstawą do jego budowy był silnik N/A? Czy jakiś inny mechaniczny problem?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
nie wiem czy moge podawac takie info ale pierwszy padl z blachej sprawy nie zwiazanej mechanicznie . Mozna powiedziec ze zabraklo oleju w wyniku wypadku. Napisalem ze sie balem w zartobliwym tonie . Serio dawno nie jezdzilem mocnym fwd i nie mowie ze pali cala 3 ale ze jak sie ja mesko wepnie dalje kola moga buksowac. Fajny setup polecam .
-------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
W zeszla zime przy najwiekszych mrozach niestety cos stalo sie z odma i pozamarzala i auto "przewalilo" caly olej i byl error. Tak jak Adam pisze jak wepnie sie mesko 3 bieg to potrafi jeszcze przymielic kołami. Setup fajny i mi sie bardzo podoba
![]() W zawieszeniu wymieniane beda przeguby oraz tuleje wahaczy. -------------------- Sociedad Espanola Automoviles de Turismo
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
W zeszla zime przy najwiekszych mrozach niestety cos stalo sie z odma i pozamarzala i auto "przewalilo" caly olej i byl error. Tak jak Adam pisze jak wepnie sie mesko 3 bieg to potrafi jeszcze przymielic kołami. Setup fajny i mi sie bardzo podoba ![]() W zawieszeniu wymieniane beda przeguby oraz tuleje wahaczy. i o to w tym wszystkim chodzi, zeby wlasciciel byl zadowolony ![]() ps a ja trzymam kciuki za to zeby caly potencjal turbo zostal w przyszlosci wykorzystany, czyli jak dobrze doczytalem w srodku jest gt28rs...cos ok 340-350 powinno dac rade -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 04:32 |