![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Podobno mocny zawodnik na Mini +.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Podobno mocny zawodnik na Mini +. to chyba Olo ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Tak mi się wydaje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
Hehe takie miasto , ploty kraza
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
podziel go na pół i będzie w sam raz
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
taki pewnie bedzie lepszy
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
lol jakie m+?
jakos nie widzialem tam nic dzisiaj co by wygladalo na mniej niz 1.8, choc krotko bylem i moglem przeoczyc cos... -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
lol jakie m+? jakos nie widzialem tam nic dzisiaj co by wygladalo na mniej niz 1.8, choc krotko bylem i moglem przeoczyc cos... nie znasz sie, za duzo pijesz czy cos... ![]() -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
Też mi się wydaje, że na M+ będzie trudno z homologacją, ale Wojtek miał takie opisy na GG
|
|
|
![]()
|
|
wczoraj sie wlasnie skonczylo .....ostatnie foto w tym temacie ....wkrotce bedzie nowy o tym projekcie
![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
nie znasz sie, za duzo pijesz czy cos... ![]() Ade, ja wiem ze ty sie znasz, ale niema bola zeby to mialo mniej niz 1550ccm. Jak patrzylem (i kupowalem pare czesci), to na moje oko tam bedzie kolo 1.9l a to chyba daleko od m+. Ja wiem, ze chcesz zasiac znowu zamet i chyba ludzie to lykaja jak mlode pelikany, ale zlituj sie, prosze... -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
Ade, ja wiem ze ty sie znasz, ale niema bola zeby to mialo mniej niz 1550ccm. Jak patrzylem (i kupowalem pare czesci), to na moje oko tam bedzie kolo 1.9l a to chyba daleko od m+. Ja wiem, ze chcesz zasiac znowu zamet i chyba ludzie to lykaja jak mlode pelikany, ale zlituj sie, prosze... chyba jedynym wyjsciem bedzie rozebrac po zawodach i sprawdzic pojemnosc... zeby wszytko bylo jasne!! -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: WKZ ![]() |
A ty sie tam Collin znasz, w dowodzie jest 14XX cm3 wiec mini+ no nie?
Zeby nie bylo ze off top to prace nad audi ruszaja pelna para juz w tym tygodniu! -------------------- golf mkI 4x4
golf mkII V8 audi A2 R36 polo 86C XX w budowie |
|
|
![]()
|
|
A ty sie tam Collin znasz, w dowodzie jest 14XX cm3 wiec mini+ no nie? Zeby nie bylo ze off top to prace nad audi ruszaja pelna para juz w tym tygodniu! W sumie racja - wpis w dowodzie wystarczy zeby zakwalifokowac do M+ - jak tak pisze, to tak byc musi! Co do audi, to puki Wojtek nie zrobi czegos dla mnie, to osobiscie mu zablokuje jakiekolwiek prace ![]() -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
co nowego w projekcie 3.0 TDI ?
kiedy auto wyjedzie... moze będzie na sprzedaż ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
o sprzedazy narazie nie mysle .... a wyjedzie jak je skoncze prace praktycznie stoja ( jedyne co idzie do przodu to dokupowanie brakujacych czesci, piasokowanie ,malowanie tego co trzeba) a przyczyna jest hierarchia projktow
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Czekamy z niecierpliwością .....
![]() -------------------- 2.0 TFSI CLDA powered by R PERFORMANCE
www.VAG-racing.pl |
|
|
![]()
|
|
cos sie ruszylo...
![]() ![]() a gdzies tedy ma przejsc wydech ...brakuje tu serwa i pompy hamulcowej ..... ciasno ![]() diabel tkwi w szczegolach... ![]() ![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
diabel tkwi w szczegolach... ![]() ![]() ktoś kiedyś sprawdził do ilu starczają seryjne wtryski, 300 moze 350KM ? w tych 3.0 TDI do jakiegoś nr seryjnego były jakieś wadliwe pompki wiec moze warto zmienić od razu ![]() wadliwe wtryskiwacze do modelu 8E47A0360 które po 50 tyś KM sie rozwalają ps. przydałaby sie jakaś 10-tka w dieslu -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 23 August 2025 - 12:47 |