![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
plan jest prosty 550-600Nm mozliwie dlugo (moze do 4000-4200rpm) a koni wyjdzie wtedy napewno odpowiednia ilosc jakie mody mechaniczne są przewidziane ? czy na początek tylko elektronika... kto będzie robił soft? -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
jakie mody mechaniczne są przewidziane ? czy na początek tylko elektronika... kto będzie robił soft? Mysle, ze w tym miejscu jest to nieodpowiednie pytanie ![]() Wydaje mi sie, ze niestety jeszcze trzeba bedzie troche poczekac na to auto ![]() ![]() -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Może również dlatego,że kąt skrętu kół jest mizerny:P
-------------------- QUATTRO ist fur sissies
|
|
|
![]()
|
|
Mysle, ze w tym miejscu jest to nieodpowiednie pytanie ![]() Wydaje mi sie, ze niestety jeszcze trzeba bedzie troche poczekac na to auto ![]() ![]() Mysle, ze skoro dalo sie niezle zapinac bokami z napedem na 4 kola, to przy opcji na tyl i 50% wiekszym momencie obrotowym bedzie tylko latwiej ![]() -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
jakie mody mechaniczne są przewidziane ? czy na początek tylko elektronika... kto będzie robił soft? wydech, FMIC, soft by CS tyle na poczatek ... i mala niespodzianka ale to dopiero zdradze jak samochod zacznie jezdzic. Nie chce zeby wyszlo ze wiecej gadam niz robie a do zrobienia jest jeszcze duuuuzo. Wczoraj samochod odebralem od lakiernika zaczynam uzbrajac bude w wolnych chwilach ( a jest ich malo) ![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
wydech, FMIC, soft by CS tyle na poczatek ... dzięki za info... chodziło mi np. czy będzie większa turbinka.... albo dwie ![]() wydech i FMIC wiadomo, że bedzie customowy przy swapie ale i to może przynieść ładny przyrost .. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
no dobra..... po odpleniu w planie sa dwie ale podkreslam w planie i po odpaleniu
-------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
pracuje nad wydajnoscia ukladu paliwowego gdyby bylo malo..... i druga para glowic lezy znaczy pewnie porting bedzie ale to odlegle plany. Chcialbym osiagnac podobny wynik z litra jak w MOCNYCH PD sie robi w tym kraju
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 30 August 2004 Skąd: Lublin ![]() |
czyli ~420km
![]() -------------------- Turbokombi C6 3.0TDi V6 281 / 586
|
|
|
![]()
|
|
raczej 4 na poczatku mi nie chodzi po glowie
![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
jakies postepy ?
![]() -------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
dwa inne projekty klientow na glowie brak czasu na swoj a fotki jak wyglada buda ze sciagnietym zawieszeniem raczej nie bede wrzucal...realnie z poczatkiem kwietnia powinno sie ruszyc ..... mam nadzieje ze do tego czasu skompletuje brakujace czesci ( zaspelki, plasticzki itd ktore przy rozbieraniu wyladowaly w koszu z raji swojego stanu)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 September 2007 Skąd: SS ![]() |
No Voj2s wreszcie ruszyłes z Audica, bo jak byłem u ciebie ze sprzegłem moim FC to tak sobie stała i czekała na dobre czasy
![]() Trzymam kciuki i mam nadzieje ze kiedys zobacze na zywo jak to wymiata! Pozdrawiam -------------------- www.premium-detailing.pl
Coupe 20VT, M5 e60, Pug 106 Rallye |
|
|
![]()
|
|
jakieś postępy ? silnik juz siedzi w budzie ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
jakieś postępy ? silnik juz siedzi w budzie ? Z tego co widzialem ostatnio to silnik wisi. Ale raczej jeszcze chwilke auto musi poczekac na skladanie. -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 15 May 2008 Skąd: Trzebinia/Krk ![]() |
jeszcze dluga droga przed toba...powodzenia
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
klasa ten kolor tez o takim marze
![]() -------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
wlasnie koncze wazny projekt i zabiaram sie ostro za ten zobaczymy ile trzeba bedzie czasu zeby zaczal jezdzic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
voj2s , pochwal sie tym tajnym projektem jak bedzie gotowy
![]() -------------------- |
|
|