![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
PS. Czasy rzędu 12-12,5 są troche słabe jak na 500konną wydmuszkę Przykro mi stwierdzić, ale jesteś nie doinformowany. Najlepszy czas odnotowany na imprezie SSS to ET 11.42 - 1.8 bar na VPower. Na Elfie + 2.2 bara czas nie był mierzony na oficjalnej imprezie. -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
to moze jeszcze Albert napisz jak jest z uzytkowaniem takiej S2 500KM na codzien i koniec OT bo temat jest o 3.0TDI
-------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
To auto nie było robione do jazdy na co dzień tylko do dragu wiec np strojenie silnika było robione on/off. To były pionierskie czasy. Na wszystko brakowało $$$ i czasu. Gdyby nie macpl i niedzwiadek to auto w ogole by nie jeździło. Po sezonie śmieciowa głowica którą miałem się rozpadła (uszczelniacze zawodowe). Takie auto na co dzień to jednak wyzwanie i trzeba odpowiednio dużo zainwestować by było bez awaryjne. Gdybym dziś robił od początku to na pewno zrobił bym zupełnie inaczej.
-------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Krakow ![]() |
http://www.rri.se/spec/view/png/graph/STR-...002-kW-Nm-C.png <-- chyba takie parametry ten silnik ma w serii , w miare trzyma moment
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
plan jest prosty 550-600Nm mozliwie dlugo (moze do 4000-4200rpm) a koni wyjdzie wtedy napewno odpowiednia ilosc
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Podoba mi się ten projekt. Fajne auto będzie.
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
ciesze sie ze wiecej jest osob ktorym sie pomysl podoba niz tych dla ktorych jedyny sluszny silnik to 2.2T ( ani pol zlego slowa nie moge powiedziec na temat 2.2T )
PS prosze jednak aby zostal to temat o coupe 3.0TDI a nie potedze 2.2T w budzie coupe DZIEKUJE -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
PS 1.9 w tej budzie majac 230KM i 420Nm jezdzilo identycznie jak 300KM w S2 Wojtek musisz pamietac o tym ze skrzynia w s2 jest bardzo dluga i moze tez temu troszke mulowate ![]() -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
czyli chcac miec szybkie S2 nie dosc ze trzeba mocno dlubac motor to jeszcze skrzynie zmieniac...projekt 1.9 byl po to zeby pokazac ze 1.9VP tez moze byc wmiare szybkie i swiadomie podjalem decyzje ze przyspieszenie kosztem Vmax a ten jest do jazdy codzinnej , skrzynia bedzie z TDI wiec nikt nie powie " no tak fajnie jedzie ale to przez to ze skrzynia z benzyny"
Ci ktorzy mnie znaja z projektu coupe quattro 1.9TDI i kojarza z tym samochodem uwierzcie ze ten ma byc z calym srodkiem normalna skrzynia i wszystkim co kojarzy sie z codziennym samochodem wole takie coupe niz Eske zmodyfikowana na 350-380KM a co bedzie szybsze czas pokarze PS gdzie poza zawodami jezdzisz swoim audi S2 wiecej niz 200 ?? -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
PS gdzie poza zawodami jezdzisz swoim audi S2 wiecej niz 200 ?? co czwartek wieczorem jak jestem na spocie ![]() -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
wiec na ile sie gonicie 500m, 600m ??
![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
wiec na ile sie gonicie 500m, 600m ?? ![]() w warszawie ganiamy się na dłuższych odcinkach ![]() ![]() -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
LOL, ty Albert to żadko na spoty jeździsz....
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
koniec tygodnia i buda jest w kolorze bialym wlasciwym ok 7-10 dni powinna byc skonczona i przystepujemy do skladania .......
![]() ![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: tarnów ![]() |
bardzo popieram projekt vojtka, glownie dlatego ze dzieki niemu jezdze teraz na jego poprzednim silniku 1.9
![]() -------------------- audi cabrio 2.3 --> 1.9 tdi