![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 06 July 2010 Skąd: Łowicz ![]() |
Jakies postepy?
![]() -------------------- B4 Competition quattro 1.8 20VT
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
Zderzak bedzie moze wreszcie gotowy
![]() Poza tym jak to Wojtek mowil: "Po co mi 600Nm na zime? Zrobie ja na wiosne ![]() -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
na wiosne to zrobi 700 !
600 niutonów to tera seryjne benzyny V6 mają ![]() diesel V6 musi miec 700, inaczej nie jedzie.. zeby kurcze wyjechał na TĄ wiosne, bo nikt tak poważnie nie zdłubał V6 TDI... no moze Masters w A200 ale auto zrobiło dobry czas, zmieniło własciciela i słuch o nim zaginał -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
cowboy skladasz Swoj samochod i widzisz jak to wszystko idzie jak sie podchodzi do tematu wmiare powaznie a nie byle by bylo... cisnienie na ten samochod juz mi calkiem przeszlo bo trwa to ZBYT dlugo a niestety ciagle pod gorke
odebralem zderzak bo tek ktory kupilem (kopia RS2 nadaje sie do.....) wiec zderzak zostal pociety poklejony na nowo i zostanie z niego zrobion forma i nowy zderzak , pytanie dlaczego nie kupie oryginalnego z RS2 ?? bo po pierwsze musialbym go pociac ( IC ), po drugie jest ciezki , po trzeci plastik ktory jak peknie to nie bardzo chce sie kleic , po czwarte cena, w cenie oryginalu bede mial zderzak 4 razy lzejszy z wlokna weglowego i forme na polce 700 Nm niech robia inni puki co pomyslow na mody skrzyni nie mam aby na codzien jezdzic z takim momentem ![]() a na powaznie to wyjade jak skoncze czy to bedzie zimna czy wiosna czy lato chcialbym juz ale pracy mamy dosc sporo a to audi stracilo juz dawno temu status PILNE minal czas kiedy o takich samochodach sie mowilo szybkie wiec jak wyjedzie to bedzie jednym z wielu wmiare jadacyh 4x4 -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
cowboy skladasz Swoj samochod i widzisz jak to wszystko idzie jak sie podchodzi do tematu wmiare powaznie a nie byle by bylo... cisnienie na ten samochod juz mi calkiem przeszlo bo trwa to ZBYT dlugo a niestety ciagle pod gorke odebralem zderzak bo tek ktory kupilem (kopia RS2 nadaje sie do.....) wiec zderzak zostal pociety poklejony na nowo i zostanie z niego zrobion forma i nowy zderzak , pytanie dlaczego nie kupie oryginalnego z RS2 ?? bo po pierwsze musialbym go pociac ( IC ), po drugie jest ciezki , po trzeci plastik ktory jak peknie to nie bardzo chce sie kleic , po czwarte cena, w cenie oryginalu bede mial zderzak 4 razy lzejszy z wlokna weglowego i forme na polce 700 Nm niech robia inni puki co pomyslow na mody skrzyni nie mam aby na codzien jezdzic z takim momentem ![]() a na powaznie to wyjade jak skoncze czy to bedzie zimna czy wiosna czy lato chcialbym juz ale pracy mamy dosc sporo a to audi stracilo juz dawno temu status PILNE minal czas kiedy o takich samochodach sie mowilo szybkie wiec jak wyjedzie to bedzie jednym z wielu wmiare jadacyh 4x4 poza tym teraz na szczescie do mody wracaja wolnossace benzyny:D:P -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 08 November 2004 Skąd: Wawa/Kobyłka/Radzymin ![]() |
heh Wojtek,
tak jak rozmawialismy w pewnym momencie priorytety maja inne auta ![]() ale wierze ze doczekam sie ze ten twoj kopciuch ![]() dopiero niedawno zrozumialem czemu to tak dlugo trwa ![]() -------------------- Audi 80 2.2 20V turbo quattro by STREET LANE GARAGE
Holset HX35 VEMS Powered 415KM/490Nm ET 11,62 - tak było... Holset Hybrid EMU Powered 460KM/540Nm Power Slider - YEAH BABY :D |
|
|
![]()
|
|
Wojtek, wiem dokładanie jak to jest jak sie wkłada dziwny silnik i robi auto od podstaw
![]() ja wiem ze niższy priorytet ale mówi się że albo robisz projekt w 3 lata albo go juz nie skonczysz wcale... wiec nie trać motywacji !! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
patrzac na date pierwszego postu w tym temacie ..... 3,5 miesiaca mi zostalo
![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
3.0 tdi dziala, jezdzi dobre wieści dla wszystkich co czekają na finał tego projekta ![]() teraz by sie jakies fotosy, filmiki i wykresy dla gawiedzi przydały -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
co to za zderzak produkujesz ? moze bym sie skusil
![]() -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 06 January 2008 Skąd: Kraków ![]() |
widze ze mgla tajemnicy zostala rozwiana to i ja dorzuce cos od siebie....
dzis jezdzilem białą jako pasażer. jest masakra. program ponoc lajtowy ale jedno jest pewne - ten silnik + moment jaki generuje miazdza cyce. wprawdzie bylo mokro ale auto przyspiesza jak glupie no i krotka skrzynia - cos pieknego. nigdy bym nie powiedzial ze diesel moze tak przyspieszac. na wyzszych biegach czuc jak moment wciska w fotel, na nizszych mielilo wszystkimi kolami ale bylo mokro. nawet nie wiem kiedy zamknelismy skrzynie na obwodnicy ![]() auto niestety jeszcze nie shamowane ale obstawiam ze moment wyszedl grubo ponad 600nm. teraz tylko pozostaje poczekac na lepsza pogode i wyprobowac je na jakims torze ![]() gratulacje dla Wojtka za niesamowity projekt i dzieki za przejazdzke ![]() pozdro600 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 26 January 2007 Skąd: Marki - kiedyś W-Wa Wawer ![]() |
no to czekamy na jakąś foto relację - Gratki
-------------------- Jak to na forach bywa na początku pomagają a później się wymądrzają ...
Teraz Pług-407SW 2.2HDI Twin-Turbo, Mercedes W201 E230 Youngtimer w poszukiwaniu Supry MK3 7MGTE |
|
|
![]()
|
|
jak bedzie wszystko dopiete porobie fotki ... puki co nie ma czego, zegarow dodatkowych nie kupuje , w serii byly 3 sztuki ktore kazdy wie jak wygladaja , spielismy sterownik z oryginalnym zegarami z audi coupe rocznik 90 wiec tez nie ma wow
no moze jak juz wmontuje w deske radio koncernu VAG z ekranem dotykowym oraz funkcja monitorowania wybranych parametrow silnika ( wszytko co idzie po canie ) to bedzie to warte szerszego opisu i foto relacji -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 29 May 2007 Skąd: Cambridge/Skrzeszowice k.Krakowa ![]() |
Kto stroił?
-------------------- Fabia vRS daily
Golf mk2 16v almost no progress... ,,If you no longer go for the gap that exists,you no longer a racing driver" |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 May 2009 Skąd: Żywiec ![]() |
Zapewne Patryk z CompSport-u
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 29 May 2007 Skąd: Cambridge/Skrzeszowice k.Krakowa ![]() |
Odgrzeję steka. Jest jakiś postęp w projekcie?
-------------------- Fabia vRS daily
Golf mk2 16v almost no progress... ,,If you no longer go for the gap that exists,you no longer a racing driver" |
|
|
![]()
|
|
Odgrzeję steka. Jest jakiś postęp w projekcie? no własnie voj2s, jak sie sprawy mają ? bedzie jakis wykres, podsumowanie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
Z tego co mi wiadomo to na dzień dzisiejszy na tapecie są auta klientów...
-------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
jak bedzie co podsumowywac to pewnie bedzie ... biorac pod uwage co wrzuca Aligator bez wykresu z 4 z przodu nie ma sie co wychylac
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
Oj tam oj tam. Przy masie ~1400kg będzie robić przeciąg i przy 350KM
![]() -------------------- Fabia vRS daily
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 23 August 2025 - 20:42 |