![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
http://homepage.mac.com/nugentp/.Pictures/...DB4AB0D11DA.jpg
lewe jarzmo + zacisk do niego s4 2004 w gore , i jest opisane ze inne zaciski nie pasuja do tego jarzma ... nawet foto jest: http://homepage.mac.com/nugentp/.Pictures/...8E3AB0D11DA.jpg skrzynie mam z a4 2.5TDI czyli 01E a ta skrzynia jezdzila w budzie coupe quattro wiec wszystko pasuje sprzeglo 3.0tdi, rozrusznik 3.0 tdi ... rozrusznik tylko koliduje z sankami a raczej kolidowa ![]() -------------------- ... soon
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
skrzynia p&p...czy trzeba adapter dorobić??
Reasumując heble s4 powyżej 2004 roku wchodza na miejsce jakby z tamtąd były ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
tu opisane dokladnie :
http://homepage.mac.com/nugentp/PhotoAlbum12.html tarcza : 300x22mm (8E0 615 601 R) tu jest taki zestaw tylko cena... http://cgi.ebay.de/Audi-S2-Bremse-300-x-22...id=p3286.c0.m14 -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
skrzynia pasuje P&P
dokladnie taki zestaw ... jak juz pisalem s4 2004 w gore ma to samo -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() przed polozeniem nowych przewodow hamulcowych i paliwowych podloga wyczyszczona i pomalowana podkladami reaktywnym i epoksydowym. 2 dni i idzie cienka warstwa gumy ... z kawalka podlogi ktory jest na foto zostalo usuniete ok 10kg gumy -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sat, 10 October 2009 ![]() |
dobre tempo.. w piatek poznym wieczorem bylo to jeszcze w proszku w sobote wieczorem jest juz gotowe
![]() chyba faktycznie auto zajmuje ci miejsce i chcesz nim wyjechac z warsztatu ![]() |
|
|
![]()
|
|
2 tygodnie minely od propozycji autoR'a i rozmowy telefonicznej ...walkow wciaz nie dostalem, brak kontaktu...walki z anglika zakupione gdzie indziej tak czy inaczej przerobka okazala sie zbedna
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
Czyli głowica z anglika??
-------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
Walki. Glowica zostaje jak byla.
-------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 23 June 2007 Skąd: Lublinozouki ![]() |
2 tygodnie minely od propozycji autoR'a i rozmowy telefonicznej ...walkow wciaz nie dostalem, brak kontaktu...walki z anglika zakupione gdzie indziej tak czy inaczej przerobka okazala sie zbedna ok, tak, dwa tygodnie, w ten czwartek dorwałem je dopiero w łapy(mówiłem, że nie leżą u mnie), i w ten czwartek dogadaliśmy ich cenę(150 zł sztuka), Ty wysłałeś mi adres do wysyłki, ja niestety nie dałem rady ich wysłać ani w czwartek ani w piątek, spoko że kupiłeś sobie dziś w sobotę, lecz nie wydaje mi się że musiałeś o tym fakcie pisać tu w temacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
Ja wiem jak mu na tym zalezalo i nawet prosil mnie zebym dzwonil do Ciebie. Na dzczescie dalo sie to bez problemu zalatwic w Krakowie, bez czekania nie odbierania dziesiatek telefonow itp.
Tylko podziekowac Tomkowi_vw za rzetelna transakcje ![]() -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 23 June 2007 Skąd: Lublinozouki ![]() |
Tak to fakt, trudno się dodzwonić(zwłaszcza jak się dzwoni na tygodniu o 22:38 i w soboty - w dziwnych godzinach i dniach wolnych od pracy niestety staje się to niemożliwe a mój stosunek do osoby dzwoniącej drastycznie się zmienia
![]() Podpadłem Wam... - pewnie nie mam w tej chwili szans u Was na strojenie aut i ecumastera ![]() A widzę, że Wy pracujecie przy autach po nocach, świątek, piątek i niedziela - macie energię i zdrowie ![]() Projekt jest przefajny-nabrał przyspieszenia, robicie dobrą robotę i życzę WAM budującym to auto powodzenia. |
|
|
![]()
|
|
nie chce tu zadnej awantury fakt raz probowalem o 22:38 ale tez jesli juz piszesz o tym to napisz ile prob podjalem o innych godzinach , pierwsza rozmowa byla dosc pozno i sam zaproponowales wymiane na walki z europejczyka i sprawiales wrazenie ( zreszta sam mowiles ) ze chcesz pomoc ( w niedziele nie mam zwyczaju pracowac i dzwonic w celach sluzbowych), decyzje o tym ze kupuje inne podjalem po kilku tel gdzie uslyszalem ze czesto tak bywa z Toba
dzieki za mile slowa, szkoda ze tak sie ta sytuacja konczy.... podziekowania dla Tomka_vw <piwo> -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
najważniejsze że jest wałek
![]() ![]() voj2s: czyli juz widać koniec prac... kiedy auto moze wyjechać ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
puki co nie rozwiazalem tematu kolanek 70x1,5 wiec i wydechu od skrzyni w tyl brakuje ...koncze chlodnice paliwa , przewody pociagniete chcialbym za ok 2 tygodnie byc blisko odpalania albo po odpaleniu a okaze sie czy sie uda ... nie napinam sie na termin chce wszystko zrobic tak jak mi sie wydaje ze bedzie dobrze a jak skoncze to wyjade
chyba juz cowboy wiesz jak to jest z planami co by sie chcialo a co wychodzi w trakcie z ciekawych tematow do ogarniecia jest wyciagniecie sygnalu obrotomierza i temp oleju z CAN'a i przetworzenie sygnalu dla zegarow audi 80 -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
Siemka!
Dopiero teraz znalazłem ten projekt, jak szukałem coś na forum o większych heblach do Coupe ![]() Pomysł doskonały i nie powstydziłaby się go pewnie nawet fabryka Audi, Coupe 3.0TDI to jak powrót do przeszłości z domieszką nowoczesności. Coupe quattro 3.0TDI kojarzyło mi się z A5 3.0TDI, od niedawna się to zmieniło ![]() Osobiście mnie w tym momencie interesuje kwestia hamulców bo będę u siebie w swojej Coupe zmieniał na jakieś większe/skuteczniejsze, to zarazem będzie początek mojego projektu Coupe Quattro. Pewne jest, że na pewno już stałem się kibicem twojego projektu. ![]() -------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
..... pomalu coraz blizej konca :
wpadl nam w rece IC z nissana 200SX .... " ooo jaka fajna chlodnica paliwa bedzie bo jako IC to jakis żart " - ktos rzucil , no i jest ![]() po lewej stronie ciasno z wydechem po prawej podobnie z dolotem a raczej turbo-IC ( kilka godzin skladania 30 cm rurki drazki kierownicze wybitnie koliduja wszedzie!! ) ![]() no i kosmetyka w kabelkach zostala ![]() a pozniej to juz tylko odpalic.... ![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 November 2008 Skąd: płock ![]() |
Jakąś ciekawą skrzynię biegów trzeba dobrać , żeby bawić się Nm na szosie. A zabawa elastycznością będzie piękna.
-------------------- audi s4 2.2T k24 7200 RS2
vw polo g40 BM-Vag 2.2T E30 |
|
|
![]()
|
|
Gratuluje...czekam nie cierpliwie na odpalenie
![]() Co do skrzyni 01E tam siedzi i z tym momentem pewnie starczyłyby 3 biegi ![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
a pozniej to juz tylko odpalic.... ![]() i wystroic........juz 3 lata na to kur... czekam. streszczaj sie ;-) -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 23 August 2025 - 20:42 |