![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 30 August 2008 Skąd: Warszawa ![]() |
jakieś postępy?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 07 June 2006 ![]() |
no walśnie jakis postęp??
|
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
no walśnie jakis postęp?? Ogolnie z tego co widzialem ostatnio, to niewielki. Zostalo zrobic wydech, dolot, zalozyc polosie i podpiac kabelki. Ale przez najblizszy miesiac - dwa niewiele sie ruszy. -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
Ogolnie z tego co widzialem ostatnio, to niewielki. Zostalo zrobic wydech, dolot, zalozyc polosie i podpiac kabelki. Ale przez najblizszy miesiac - dwa niewiele sie ruszy. polosie prawie juz sa:] -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
up dzieje się tu coś ?
-------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
konczymy samochod Alberta z racji ze po poprzednikach jest do poprawy wiecej niz ktokolwiek moze przypuszczac to TDI stoi od dluzszego czasu kompletnie nie tknieta ... jak tylko eska odpali bierzemy sie za diesla
PS przeciez nie bedziemy sie lansowac ze zakupiona zostala chlodnica czy zaciski z S8 na tyl ![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
PS przeciez nie bedziemy sie lansowac ze zakupiona zostala chlodnica czy zaciski z S8 na tyl ![]() voj2s, cięzko kupić te alu zaciski pod tarcze 280/22 z S8 D2 po lifcie, wiec jest lans ![]() dobrze że są widoki na zakonczenie prac, bo bedzie fajne auto... mastersowe A200 (waga 1050kg) z tym silnikiem zrobiło chyba lepszy czas niż w czasach kiedy miało V10 wiem, że auto nie do ścigania ale jak bedzie sobie na luzaku robiło jakieś niskie 13 , to bedzie i tak niezły kilerek kiedyś to był projekt mój projekt marzenie wiec cały czas mam subskrypcję, kibicuje i czekam na finał ! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzieki cowboy ale nieskladam tego samochodu mimo iz ma byc 100% street aby robil niskie 13 bo najlepszy czas 1.9 byl 12.9. Czas pokaze jak to bedzie smigac i ile koni da sie zrobic w wersji street. Wedlug roznych "symulatorow" powinno robic <12.5 a jesli start bedzie dobry moze nawet niskie 12
A wracajac do skladania to przez fakt iz idzie to jak krewe z nosa rozne seryjny rozwaizania sa wdrazane. Np pompa podcisnienia jest na lewej glowicy i jest bardzo blisko serva hamulcowego a wlasnie tam jest jedyne miejsce gdzie mogl przejsc wydech, jak sie okazalo anglik ma ta pompe na prawej glowicy tylko w wersji chrzescijanskiej sa inne walki rozrzadu wiec aby przelozyc pompe trzeba bylo zdobyc dekle z anglika oraz wyciagnac walek aby go przystosowac i nie jest to chop siup ale dzieki temu zabiegowi pojawilo sie wogole miejsce na JAKIKOLWIEK wydech w komorze silnika -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 05 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
voj2s, cięzko kupić te alu zaciski pod tarcze 280/22 z S8 D2 po lifcie, wiec jest lans ![]() dobrze że są widoki na zakonczenie prac, bo bedzie fajne auto... mastersowe A200 (waga 1050kg) z tym silnikiem zrobiło chyba lepszy czas niż w czasach kiedy miało V10 wiem, że auto nie do ścigania ale jak bedzie sobie na luzaku robiło jakieś niskie 13 , to bedzie i tak niezły kilerek kiedyś to był projekt mój projekt marzenie wiec cały czas mam subskrypcję, kibicuje i czekam na finał ! Chciałbym byc na tej wadze jak marek zważyl 1050kg Nasz golf jest cały z włókna ma mniejszy silnik,i jest jak połowa audi i waży tone. -------------------- Ecuproject wrocław 513399363,502730289
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 09 November 2008 Skąd: Rzeszów ![]() |
Chciałbym byc na tej wadze jak marek zważyl 1050kg Nasz golf jest cały z włókna ma mniejszy silnik,i jest jak połowa audi i waży tone. mam A200 i jakos taka masa mi sie w głowie nie miesci ![]() -------------------- Audi Turbo quattro
Audi A3 1.8T |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
zeby nie bylo, ze temat umarl:d
najtrudniejsza czesc wydechu zalatwiona:d ![]() ![]() -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 25 October 2009 Skąd: Łódź ![]() |
Super ..cieszę się,że jeden z moich ulubionych projektów ruszył. Powodzenia przy dalszej części budowy
![]() -------------------- quattro
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 01 June 2006 ![]() |
to sie nazywa brak miejsca
gratki -------------------- V6 Irmscher & supercharged
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 06 January 2008 Skąd: Kraków ![]() |
hehe juz sie nie moge doczekac przejazdzki
![]() |
|
|
![]()
|
|
tak naprawde to jest jeszcze ciasniej bo serwa brakowalo na poprzedniej fotce
![]() filtr powietrza i jego puszka w przygotowaniu ![]() ![]() i przymiarki na swoim miejscu w komorze silnika ![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Kurcze, bardzo mi się podoba. Precyzja, czystość i pomysł przy budowie pierwsza klasa.
DP robi wrażenie ![]() Możesz zdradzić, co to za filtr powietrza? Wygląda na całkiem spory, a coś mniej więcej takiego będę musiał znaleźć do swojego paszcza ![]() -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
ade muszę podpuścić w takim razie Joannę (wyższą instancję Wojtka) żeby przyjechala do pracy kupeta
![]() ![]() ![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
A ten tiger to mam rozumieć dopalacz motorowni
![]() -------------------- 29256
|
|
|
![]()
|
|
filterek to A6 3.0 TDI ( chyba najwiekszy z a4, a6, q7) a przede wszystkim jedyny okragly co troszke ulatwia zrobienie puszki
tiger wspomaga dosc czesto "budowniczych" ![]() -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 21 March 2010 Skąd: wlkp ![]() |
a ta puszka dosc regularnie pelni funkcje 3 reki ...tu podeprze tam odepchnie Grunt to mieć się na czym oprzeć ![]() eot -------------------- 29256
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 23 August 2025 - 16:56 |