![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 05 March 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
Do 3,0 TDI pasuję inne wydajniejsze które są łatwo dostępne,Wojtek napewno z czasem o tym pomysli jak juz nie pomyslał.
-------------------- Ecuproject wrocław 513399363,502730289
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 September 2003 Skąd: Elbląg ![]() |
cos sie dzieje zrobie cos czy siedzicie nad jedynka ?
-------------------- Black smoke racing corrado tdi by CHANGE Engine Garage soft by Bartezzz
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: WKZ ![]() |
Jedynka przechodzi choroby wieku dziececego. A w audi tak z grubsza to trzeba zrobic wydech, ogarnac kabelkologie do konca i odpalic.
-------------------- golf mkI 4x4
golf mkII V8 audi A2 R36 polo 86C XX w budowie |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Jedynka przechodzi choroby wieku dziececego. A w audi tak z grubsza to trzeba zrobic wydech, ogarnac kabelkologie do konca i odpalic. doszły słuchy że jedynka juz driftuje wiec czas na Audi.. może w końcu wyjedzie, ludzie czekają ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 23 December 2002 Skąd: z R-performance ![]() |
Miałem w swoim życiu dwie B4ki. Auto z wierzchu nigdy sie nie zestarzeje i bedzie zawsze niepowtarzalne, ale brakuje w nim pozycji za kierownicą. Kolumna kierownicza jest przesunięta w bok wzgledem siedzenia kierowcy i bez regulacji płaszczyzny. Mam nadzieje, że wszystko sobie poustawiasz pod siebie. Co do projektu to gratuluje pomysłu, na pewno będzie to strzał w dziesiatke ! A z własnymi projektami tak właśnie jest ja zakończyłem mechanicznie niedawno własne auto które robiłem 9 miesiecy ehhhhh ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 02 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
No może by tak temat odświeżyć, bardzo jestem ciekaw efektów...
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 17 August 2006 Skąd: Ropczyce ![]() |
prosimy o dodanie nowych fotek:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
heh audi wojtka zostalo ostanio odkurzone. jak na razie to chyba pojedzie na boczny tor bo wojtek uskutecznia przeprowadzke na nowa miejscowke i ogolnie nowymi projektami sa
![]() ![]() -------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
No sie ciągnie juz ten projekt i ciągnie... Ciekawe kiedy wyjedzie, jesli w ogóle?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
No sie ciągnie juz ten projekt i ciągnie... Ciekawe kiedy wyjedzie, jesli w ogóle? wyjechac wyjedzie... ale czasami najpierw trzeba zarobic pieniadze zeby sie bawic swoim autem... poza tym zawsze auto klienta bedzie wazniejsze niz wlasne -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
No sie ciągnie juz ten projekt i ciągnie... Ciekawe kiedy wyjedzie, jesli w ogóle? info dla Ciebie Tomku : nigdy nie wyjedzie dla reszty forumowiczow fotki niebawem.. jak pisale tdik ostatnio malo czasu na jakiekolwiek prace mechaniczne ale cos tam malymi kroczkami sie dzialo -------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
No szkoda, szkoda... W pewnym wątku na forum diesla pisałem, że mało sie ostatnio pojawia ciekawych "ropnych" projektów. Mogłeś to nieco odmienić, więc serio żałuję.
|
|
|
![]()
|
|
voj2s: co to znaczy nie wyjedzie ?
zarzuciłes prace nad projektem ? bo że auto miało byc dupowozem a nie na tor to było wiadomo... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
No szkoda, szkoda... W pewnym wątku na forum diesla pisałem, że mało sie ostatnio pojawia ciekawych "ropnych" projektów. Mogłeś to nieco odmienić, więc serio żałuję. Z racji, ze wojtek ma wazniejsze zajecia a niestety skopiowac od nikogo sie nic nie da to audi zbyt duzo czasu potrzebuje aby wyjechac. W takim razie dogadalismy sie, ze ja biore to auto, 3.0 idzie na polke a wyladuje tam aluminiowe 1.3 turbo ze swifta o wadze okolo 60kg i malej dlugosci. Akurat silnik lezy i sie kurzy wiec mozna bedzie zrobic audi o rozkladzie mas 50/50. Zadowolony? -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
Super pomysł Colin. Rozumiem, że te 1.3 turbo to diesel, tak?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
Super pomysł Colin. Rozumiem, że te 1.3 turbo to diesel, tak? ![]() nie, bedzie napedzany tylko CNG, dzieki temu dociazy sie tyl, a do tego bedzie mozna wiecej dmuchnac:d i bedzie masakrowac na torze wszytko -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
yyyyy a jakby był klient na całość tak jak jest, do dokończenia ?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
cowboy..... ta całość nie jest na sprzedaż..... uzytkownik TOMEKKK na kazdym forum sie musi odezwac: "o ile wyjedzie" lub cos podobnego wiec dostał odpowiedz , samochod bedzie skonczony na 100% poprostu od listopada mialem problemy z lokalem teraz przeprowadzka i nowe miejsce..... remonty , porzadki itd oraz samochody klientow
-------------------- ... soon
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 23 March 2003 Skąd: B-B, KRAK ![]() |
tomekkk a co juz szykujesz ustawke z wojtkiem .....i nie mozesz sie doczekac
-------------------- Z3 coupe :) jest
Z4 coupe :) jest |
|
|
![]()
|
|
Czytaj uważnie. Wyjaśniłem, czemu czekam na ten projekt
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 23 August 2025 - 16:56 |