![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Mon, 15 January 2007 Skąd: warszawa ![]() |
Są pierwsze straty w poniedziałek w tym tygodniu zakończył dyfer żywot(nie zdążyłem zadrutować) teraz już jest zadrutowany, i łącznik między skrzynią a wałem po prostu zniknął same sznurki wisiały (a był nowy) zainstalowałem taki sam ale trzeba będzie się porozglądać za czymś mocniejszym. Pytanie czy ktoś swapował jakieś heble do e30 żeby został rozstaw 4x100 od czego tarcze ???
POZDRO ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 26 May 2009 ![]() |
Jędrek sprawdź na 300mm.de - masz tam kilka przepisów na tarcze w okolicach 300mm średnicy
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 09 August 2009 Skąd: Dolny Śląsk ![]() |
Jeśli masz ori z E30 to tarcza ma 260mm średnicy, na rozstawie 4x100. Na ten rozstaw podchodzą idealnie tarcze 280mm z Vw Corrado G60 a zaciski bodaj z e32 3,5 ale adaptery trzeba rzeźbić. Jeśli chcesz coś jeszcze większego to również polecam 300mm.de
Pozdro |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 28 February 2006 Skąd: Wrocław ![]() |
nice!
Czekam z niecierpliwością na filmy. -------------------- -------------------------------------------------------
Total-K-Oss |
|
|
![]()
|
|
Nie dodałem że to tarcza od corrado
POZDRO ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 04 November 2008 ![]() |
co tam z furką ??
jak lata , jak samopoczucie , jak plany napisz co słychować ... bo chyba wszyscy czekają na dalszy ciąg telenoweli wciągnąłeś nas w temat to tereaz pisz chłopie pisz i poprosze wiecej filmików Maszyna super !! Pozdro |
|
|
![]()
|
|
Hmmmmmm co tu powiedzieć auto przebyło około 5000tyś km i jest ok palcem się nie dotykałem. Auto sprzedane klient zadowolony bardzo tak bardzo że jego koledze uturbiam E30 z m30, na marginesie nowy właściciel dał koledze się przejechać i jak by to ująć jednym zdaniem koń się spłoszył i następstwem tego jest nowa buda coup. Generalnie projekt będzie kontynuowany jak będę miał jakieś nowe zdjęcie to dam znać, będą tarcze z tyłu pliuretany i parę jeszcze gadżetów, będzie doprężony silnik żeby zmniejszyć turbo dziurę na prośbę właściciela będzie się przy aucie dużo działo, generalnie zbieramy teraz potrzebne gadżety i na pewno opiszę te zmiany ponieważ będę ja je wprowadzał. Będzie nowy lakier, body kit parę innych bajerów będzie ok, ja już zakupiłem nowe auto pracę ruszyły jak będzie ku końcowi to opiszę na pewno losy potoczą się szybciej ponieważ już mam prawie wszystko znaczy wszystko prócz blow off.
POZDRO ![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 23 January 2012 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 23 January 2012 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Super, odpisałeś na projekt, w którym ostatni post był lekko ponad 2 lata temu...
-------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
anyway troche szkoda,ze Jędkrek ucichl.
moglby cos skrobnąć w temacie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 17 September 2010 Skąd: Płońsk ![]() |
Jędrek poturbował już w tym czasie kilka silników 2.5 i 3.0:P (wiem bo robił 1km od mojej hacjenty) ale na forum już raczej nie wchodzi więc opisów furmanek pewnie nie będzie:P
dlatego odgrzebanie kotleta raczej nic nowego nie wniesie;/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 14:04 |