![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: warszawa ![]() |
Cirpliwość to podstawa Kochani Ja poczekałem i mi się opłaciło.Poczekaj jeszcz SID a napewno doczekasz sie i bedziesz zaskoczony całym tym etapem prac
![]() -------------------- www.pm-motorsport.pl
Subaru impreza sti 443km 611nm Ford focus RS 303km 390nm na wiosne bedzie więcej |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam niestety przy tego typu operacjach nie da sie wyrobic dokladnie w terminie gdyz czesto sie zdaza ze oczekiwanie na czesci trwa nawet tydzien . W tym przypadku czekamy na cos do srody wiec prace sa chwilowo na mniejszych obrotach. Ale od srody znowu ogniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cos dla rozluznienia firma Sportmile Everpol na konferencji nowego operatora kom. MOBILKING. Heh prawie wygralem z Mariuszem ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
No chłopaki git , malina, a Maciek wygląda jakby irokeza zapuścił
![]() sorki za OT -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
nowy nabytek do S4 - bede na czasie "dopasowywał" do auta i "dopasowywał" jakies 18' fele
![]() 8-śmio tłoczkowy przód 365 mm, tył 335 mm ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Super wszystko bedzie pasowac zalatw tylko golenie jesli nie to my mamy wiec ........
![]() ![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 21 January 2005 Skąd: New Jersey, USA ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 15 November 2004 ![]() |
witam, chciałem zapytać jedna rzecz odnosnie sprzegła. Jezeli moc ma oscylować w granicach 400-450 czy nie lepiej było zamontowac kompletne sprzegło z RS4? miał byś miekość ruszania w końcu to dwumas a i niuton nie znieszczył by tego sprzegła bo jak by nie było radzi on sobie z dosc duzymi siłami.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 30 August 2003 Skąd: new york ![]() |
RS4 sprzeglo mialo by problemy z utrzymaniem mocy. Jesli chodzo o miekosc CM Stage 3 sprzegla to niema z tym problemu. Bedzie miekie takie jak orginalne S4.
|
|
|
![]()
|
|
czyli chce powiedzieć kolego ze sprzegło dostanie 25 % mocy max wiecej i nie poradzi sobie? troche mnie to dziwi dlatego tak bardzo głębie ten temat. Chciałem zapytac jeszcze jedno czy orginalne kolektory z RSa sa az tak słabe ze poszły w odstawke?
|
|
|
![]()
|
|
kolektory wydechowe byly oryginalne od s4 nie od rs4.
-------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 30 August 2003 Skąd: new york ![]() |
Poradzi ale nie na dlugo, dlatego odrazu trzeba wlozyc cos mocniejszego.
|
|
|
![]()
|
|
aha, ok czyli chodzi poprostu o to ze z Ski kolektory sa pod k03 a pod czas modyfikacji zamontowane maja być k04 więc szkodda było szukać orginalnych kolektórów od Rsa i zamontowane zostały tuningowe zamieniki. Nie chodziło o to ze ori kolektory od Rsa są słabe tylko ze ich fizycznie nie było?
|
|
|
![]()
|
|
Generalnie nie wziete zostaly bo od rs4 nie bylo. Oryginalne kolektory od s4 pasuja spokojnie pod k04 turbo. To byl wybor wlasiciela i poki co wszystko pasuje czyli turbo wydech itd. Jutro postaram sie wkleic kolejne fotki z budowy pozdrawiam
-------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
|
|
![]()
|
|
Stan na dzien dzisiejszy. Jutro konczymy skrecac zawieszenie oraz zakladamy przod, nastepnie auto oddajemy w rece spawacza ktory w spokoju dorabia wszystki potrzebne rury doloty itp
![]() ![]() ![]() ![]() Jak to powiedzial jedne z naszych dzisiejszych klientow " calosc wyglada malinowo " ![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
Ło matko alternator nowy
![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
klient nasz pan
![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 20 February 2008 Skąd: śląsk ![]() |
Czyli zbliżacie się do końca powoli,ciekawy jestem bardzo jak to wyszło
-------------------- S4 B5 AVANT 310 PS i plany......
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 26 September 2005 ![]() |
mam nadzieje ze autko bedzie jezdzic rownie fajnie jak wyglada...
peace p.s. powodzenia |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
nowy nabytek do auta aby mniej sie "pociło" - szkoda tylko ze dojdzie to do mnie za 2-3 tyg
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Oto stan prac na dzien dzisiejszy . Do poprawy poszlo orurowanie oraz doloty. Fotki ponizej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 16 August 2025 - 18:47 |