![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
co do wtrysków to w stanach jest tego od groma i nie ma problemu z zakupem
tylko problem jest z czasem, nie bede czekal 6 tygodni na nie az przyjda chociaz kto wie jeszcze czy auto za 6 tyg. dopiero bedzie ![]() myslalem o wtryskach Siemensa 630 cc i takie pewnie kupie pytam sie o wtryski bo jak by byly w PL na miejscu to bym kupil ale jesli ktos zaspiewa za nie cene ponad 1400 zl to ja rezygnuje i czekam na nowe Siemensa 630 cc za 900 zł do PL 9lub podone innej firmy) co do sensownosci robienia S4 a kupna RS4 lub wlozenia silnika to na tym etapie prac juz wypowiadac sie nie bede nie ma sensu ![]() moze poprostu lubie swoja "stara bryke" ![]() ![]() -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
mozna kupic ladny komplet.....
http://www.allegro.pl/item306007050_audi_r...km_biturbo.html -------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 30 April 2006 Skąd: Skarżysko-Kamienna / Warszawa Wawer ![]() |
mozna kupic ladny komplet..... http://www.allegro.pl/item306007050_audi_r...km_biturbo.html Kupić można jednak w tym przypadku wiesz co masz i znasz stan podzespołów poza tym chyba fajnie jest sobie zrobić szybkie auto niż kupić gotowe....sprawy budzetowe odrzucmy bo w takim razie to wiekszosc modyfikacji nie ma sensu bo można kupić odrazu coś lepszego. -------------------- VW 16V++ :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 17 March 2005 Skąd: ludzi znam tu i tam ![]() |
mozna kupic ladny komplet..... http://www.allegro.pl/item306007050_audi_r...km_biturbo.html niezupełnie o takim silniku była mowa ![]() -------------------- Dupowóz: Honda Accord CL7 Sport GT
Do upalania: Był Civic, nie ma Civica... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
dokladniw poza tym jakbys nie zauwazyl to tiptronik ktory psuje caly efekt audi rs6.
-------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 21 January 2005 Skąd: New Jersey, USA ![]() |
podobno wtryski 440 cc przy mocach 400-420 KM juz "wymiękaja" w S4/RS4 i wyglada na to iz powinno sobie poszukac wtryski 500-630 cc czy to prawda ? wiec jesli komp. ori bedzie mógł wystroic na wiecej niz 400 KM to słabym punktem bedą wtryski 440 cc ? jakie sa opcje kupienia w PL wiekszych wtryskow niz 440 cc ? Na APR podaja ze fueling kit a'la STAGE III ma Siemensy 630cc.... ![]() Shit....kolego ladnie lecisz z tym projektem ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 30 August 2003 Skąd: new york ![]() |
APR wtryski nie sa 630cc ale na moc co SID planuje uzyskac bedzie potrzebowal 630cc. Zawsze chcesz miec troch zapasu z wtryskami.
|
|
|
![]()
|
|
Co do mocy to narazie bylbym sceptyczny generalnie nie wiem jak za wielka woda zakladaja cos co u nas ZUPELNIE nie pasuje np . zadne z kolek alu nie pasuja
![]() ![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
mowisz o kolektorach ? jesli tak to te co masz na fotce to znimi sa same problemy, nie warto zakladac nie polecam. A o moc to jest osiagalna, sam mam podobne zeczy co ma SID moje auto na hamowni osiagnelo 444 koni na kolach
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 21 January 2005 Skąd: New Jersey, USA ![]() |
APR wtryski nie sa 630cc ale na moc co SID planuje uzyskac bedzie potrzebowal 630cc. Zawsze chcesz miec troch zapasu z wtryskami. A czy ja powiedzialem APR? powiedzialem Siemens..... ![]() ![]() 630cc beda jak najbardziej odpowiednie pod STAGE III i STAGE IV |
|
|
![]()
|
|
Moze muj polski jest do dupy ale z tego co widze to napisales "Na APR podaja ze fueling kit a'la STAGE III ma Siemensy 630cc.... " ze zdziwieniem, ale tutaj nikt nawet nie zaklada APR stage 3 nie wiem skad wogule APR przytoczyles do rozmowy. A po drugie "chlopie" skad zes wytrzasna stage IV ????
|
|
|
![]()
|
|
Zobaczymy co wyjdzie na chamowni
![]() a co do KM europejskich a stanowych to tez mnie to dziwi iż są takie rozbierzne opinie ludzi wiem jedno że S4(seria) w europie po zmienie programu ma 310 KM i w stanach tez ma 310 KM wiec tutaj rozbierznosci trudno sie doszukac co do projektu to wczoraj takie ładne auto ogladałem że rzucił/sprzedał bym swoja S4 i brał inne auto ale to tak chyba bywa czasem - chwile zwątpienia ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
To się pochwal co tam upatrzyłeś
![]() -------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
pewnie rs4
![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
R8 ?? :]
|
|
|
![]()
|
|
Adam wygral - bo mu juz opowiadalem o tym aucie kiedys
Jest mozliwosc zostawienia mojej S4 w serii (+ moja doplata) i wziecia RS4 B5 no i gratis dostaje drugi silnik od RS4 za free ![]() tylko znajac siebie to dalej bym wladowal majatek w RS4 aby doprowadzic ja do stanu jaki by mnie zadowalal wiec narazie odpuszczam sobie inne auta nast. moja zmiana auta to za kilka lat na jakiegos mocnego "wymiatacza" w serii A co do projektu to Adam działaj działaj bo czas ucieka mówiłem iż mi nie zalezy na czasie bo myslalem ze bedzie to 3-4 tyg ale minol 4 tydzien i silnik jeszcze nie w aucie ![]() -------------------- |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Adam no jaki jest tam postęp prac bo widzę, że klient się niecierpliwi?
|
|
|
![]()
|
|
Z racji ze jak zawsze przy tego typu sprawach pojawia sie kilka niespodzianek dlatego silnik jeszze nie siedzi w budzie. Stan na dzien dzisiejszy to buda przygotowana a w silniku tylko sprzeglo zostalo do przykrecenia. Wiec spokojnie juz wkroitce nowe zdjecia pozdro
-------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 17 August 2025 - 03:57 |