![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 October 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
2fast4you i jak tam projekt? Już po strojeniu, były już testy? Porządek pod maską jest naprawdę profi ![]() jesli wszystko zgodnie z planem bedzie to na świeta jakis wykres jetronic namaluje IIIII a jak tam twoja S4 ? przydałoby sie abys podzielil sie info na temat silnika, strojenia i itp na czym masz zestrojone ? i co zmieniles w seri AZJ/AZR ? -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 20 February 2008 Skąd: śląsk ![]() |
SID wiesz że kupa fanów S4 czeka na Twój wykres, mam nadzieję że będzie bardzo zadowalający.
-------------------- S4 B5 AVANT 310 PS i plany......
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 27 September 2006 ![]() |
jesli wszystko zgodnie z planem bedzie to na świeta jakis wykres jetronic namaluje IIIII a jak tam twoja S4 ? przydałoby sie abys podzielil sie info na temat silnika, strojenia i itp na czym masz zestrojone ? i co zmieniles w seri AZJ/AZR ? Moja s4 ma się świetnie, przejechałem już 20.000 km i nic złego się nie dzieje ![]() Ja mam silnik i cały osprzęt (ASJ) i kilka innych modów ![]() Silnik wystrojony jest na smt7. VTG mówiło, że się nie da, ale dało. Przy okazji podziękowanie dla macpl za wystrojenie. Jak znajde czas to może kiedyś wszystko opiszę... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 03 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Hehe jak to sie nie da ? Wszystko sie da tylko trzeba chciec
![]() ![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 20 February 2008 Skąd: śląsk ![]() |
Adam , a jak kalkulacja dla reszty, którzy chcą wiecej ps?
![]() -------------------- S4 B5 AVANT 310 PS i plany......
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Wrocek ![]() |
Auto dzisiaj do nas dotarlo wlasnie je podpinamy wiecej info wkrotce.
-------------------- Jetronik employee
>>Tu byłem<< Ninja EVO(A Honda Hunter & V8 Eater) <b>[url=http://www.srtw.pl/portal.php:27mqq1nl]Streetracing Team Wrocław[/url:27mqq1nl]</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 05 October 2007 ![]() |
czekamy na wykresik
![]() -------------------- www.theD.pl //
rozrywka, design, obsrywka |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 August 2006 Skąd: srmm ![]() |
Zapowida sie ciekawe strojenie.
-------------------- www.srmm.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
hmmm strojenie zeczywiscie wygladalo ciekawie
![]() PODZIEKOWANIA: 1. PATTDI VEL PATRYK COMPSPORT 2. BOBIK JETRONIK 3. ZBYSZEK JETRONIK Chlopaki naprawde sie napracowali , auto jest jeszcze nie dokonczone a dolek ktory widac jest to przelaczanie sie walkow i jest to jeszc ze do poprawy. Generalnie caly pierwszy dzien to bylo jedna wielka walka. Z racji ze mamy sobote i swieta chcialbym wszystkim zyczyc wesolych i spokojnych swiat oraz mokrego poniedzialku. Dodam ze auto pompuje zaledwie 1.17 bara ze swojego potencjalu conajmniej 1.5-1.6 tak wiec jest spory zapas . Wlasciciciel cos juz wspomnial o nowych sprezarkach ![]() Oto wstepny wykres ![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
WWW.CARMILE.PL - PREMIUM AND EXOTIC CARS SERVICE / BLACHARSTWO LAKIERNICTWO / PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE AUT DO SPORTU ADRENALINE MOTORSPORT WARSAW OUR HOBBY |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 04 May 2006 Skąd: Zambrów ![]() |
pieknie wyszlo auto juz sie spina d 3 tys obr. to pod 1,5 bara cos pewnie blisko 500KM bedzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wlasciciciel cos juz wspomnial o nowych sprezarkach ![]() turbiny od RS6 juz kupione, wymagaja malych przerobek aby spasowaly do S4 troche wydech Downpipe przerobic i na strojenie (oby wtryski dały rade) sprzęgło/docisk powinno obsłużyc do 500 KM pompa paliwa chyba tak jak w RS4 beda dwie poszukam pewniejszych kolektorow wydechowych i chyba to wszystko no i ten dołek na wykresie "wałkowy" aby mi zlikwidować ![]() różnice miedy K04 od RS4 a K04 od RS6 K04 compressor wheel RS4: 40mm inducer, 51mm exducer K04 compressor wheel RS6: 42mm inducer, 56mm exducer wiecej info http://audizine.com/forum/showthread.php?t...p;highlight=rs6 http://audizine.com/forum/showthread.php?t...p;highlight=rs6 http://forums.audiworld.com/s4/msgs/2767504.phtml http://audizine.com/forum/showthread.php?t...ghlight=k04+rs6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moze GT28RS poszukac ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 02 June 2006 Skąd: okolice Warszawy ![]() |
gratuluje.
teoretycznie 440cc przy 3 barach przy 95% powinny wydac do 500KM. ale to raczej jest gorna granica. widac ze projekt sie rozwija, jeszcze nie skonczony a juz nowe czesci w drodze -------------------- <b>wtryskiwacze: BOSCH 525cc wysokoomowe, Bosch 650cc, SIEMENS 630cc 1200cc Lucas niskoomowe</b> |
|
|
![]()
|
|
Sam sie lapie za glowe. Sid mial auto ktore mialo zalozmy 320 koni teraz ma 89 wiecej jeszcze nie jezdzil nie skonczone a juz wysyla bo chce 500
![]() -------------------- WWW.SPORTMILE.PL - TUNING SERVICE
|
|
![]()
|
|
Sam sie lapie za glowe. Sid mial auto ktore mialo zalozmy 320 koni teraz ma 89 wiecej jeszcze nie jezdzil nie skonczone a juz wysyla bo chce 500 ![]() a jeszcze nie jezdzil tym co ma 89 KM wiecej ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 30 December 2006 Skąd: Otrębusy ![]() |
I nawet nie widział, wariat jak nic heh
-------------------- [b]RS4[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
autko pieknie sie spina, a Pat i Bobik (pod nadzorem Zbyszka) zrobili swietna robote...
-------------------- _ MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ _
|
|
|
![]()
|
|
wykopałem moj stary wykres na K03
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 27 November 2002 Skąd: Bielsko-Biała ![]() |
SID gratuluje autka bardzo ladny projekt.
Zeby dokonczyc strojenie tak jak bysmy chcieli poprostu zabraklo nam czasu. Jest tam jeszcze kilka rzeczy do poprawy. Jezeli chcesz robic jakies dalsze mody mechaniczne to musimy dokonczyc to co jest teraz bo zdecydowanie ulatwi nam to prawe przy dalszym strojeniu takze narazie nic mi nie dotykac ;-) p.s. Na 320tkach czyli ori wtryskach z s4 przy 4barach mielismy 370ps ;-) Pozdrawiam, Wesolych Swiat -------------------- CompSport
Profesjonalnie Strojony Chiptuning http://www.compsport.pl 696030909 696030910 33 8213118 GG 3643857 |
|
|
![]()
|
|
SID gratuluje autka bardzo ladny projekt. Zeby dokonczyc strojenie tak jak bysmy chcieli poprostu zabraklo nam czasu. Jest tam jeszcze kilka rzeczy do poprawy. Jezeli chcesz robic jakies dalsze mody mechaniczne to musimy dokonczyc to co jest teraz bo zdecydowanie ulatwi nam to prawe przy dalszym strojeniu takze narazie nic mi nie dotykac ;-) p.s. Na 320tkach czyli ori wtryskach z s4 przy 4barach mielismy 370ps ;-) Pozdrawiam, Wesolych Swiat dziekuje za dobrą robote ale wiesz że dziekowac wszystkim bede wtedy jak auto odbiore ![]() szkoda tylko ze jeszcze nie udało sie wywalczyc tych "wałków" bo one psuja cały wykres czy mi sie wydaje czy auto do Was bedzie musialo wrocic w najblizszych dniach ? Maciek chyba zaraz bedzie mial tel. szkoda też że sporo rzeczy ktore kupilem nie udało sie założyc, ale poczete sa juz działania w ich "dopasowwywaniu" do S4 chciałbym wiedziec wiecej info na temat założennia turbin K04 od RS6 tutaj od polskich tunerów bo te wieksze K04 to sa ostatnie mody jakie bym chcial widziec w moim cywilym aucie ps: szukam jeszcze kolektorów do mego auta z prawdziwego zdarzenia lub dobrego PL made Pozdrawiam i Wesołych Świąt Życze Wszystkim ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Myślę, że Patryk potwierdzi, że najlepsze kolektory zrobi Michał z MG...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 16 August 2025 - 06:47 |