![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
No ale panowie, temat był niby wałkowany na forum wiele razy, ale na forum nie można za bardzo wiele znalezć na ten temat. Ktoś sobie poprostu napisał w którymś poście, że tylko ta 15-stka podchodzi. Ja postanowiłem zrobic własne rozeznanie, aby się samemu przekonać. Następna osoba, która będzie się tematem K04 -p&p interesowała napewno znajdzie mój temat poczyta i nie będzie miała już wątpliwości.
-------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 23 October 2005 Skąd: WPR ![]() |
OK niech będzie tak jak mówisz
![]() To co rezasz dalej ?? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 29 March 2007 Skąd: Tarnowskie Góry-Sląskie ![]() |
To co rezasz dalej ?? ![]() Szukam tej K04-15. Jakby ktoś miał taką na sprzedaż to biore od zaraz. Oczywiście w dobrej cenie. A jak nikt nie będzie miał to ściągne z zza wielkiej wody. Zegary udało mi się ściągnąć więc i turbo. -------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
nikt nie będzie miał
ściągaj |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Podjąłem kontakt z kineticmotorsport, ale niestety aktualnie nie mają K04-015 na stanie. Wyprzedali się
![]() -------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
a ja mam
![]() |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Audi 20V Turbo Quattro
|
|
|
![]()
|
|
to sypnij groszem
![]() |
|
|