![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: Stalowa Wola/Warszawa ![]() |
Napewno ma takie same blotniki co sporting, w porownaniu do innych mozliwe, ze sa inne.
-------------------- Fiat ///// Car of the Year 1967/1970/1972/(1980)/1984/1989/1995/1996/(1998)/(2001)/2004/2008
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 26 September 2007 Skąd: Ustroń ![]() |
Czyli w razie czego kupię od Sportinga i powinno być ok .
Sprowadziłem właśnie Punto GT z Szwajcarii , lekko uszkodzone i próbuję się zorientować co i jak z częściami . To mam jeszcze pytanie co do chłodnicy , czy do GT jest jakaś specjalna czy pasuję z jakiegoś innego modelu np. TD ? -------------------- Audi A4 Quattro 1.8 t BEX
Fiat Punto GT Fiat Grande Punto Sport 1.4 T-jet |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 30 April 2007 Skąd: SC ![]() |
...To mam jeszcze pytanie co do chłodnicy , czy do GT jest jakaś specjalna czy pasuję z jakiegoś innego modelu np. TD ? z tego co kojaze to raczej niepodpasuje, aczkolwiek dla chcacego nic trudnego - u mnie poprzedni własciciel wsadził jakis wynalazaek od całkiem innego auta ![]() ![]() -------------------- punto gt
|
|
|
![]()
|
|
Nie nie . Wynalazki typu agro-tuning mnie nie interesują . Ma być tak jak w oryginale .
-------------------- Audi A4 Quattro 1.8 t BEX
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 April 2005 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To jedz do ASO...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 30 April 2007 Skąd: SC ![]() |
Nie nie . Wynalazki typu agro-tuning mnie nie interesują . Ma być tak jak w oryginale . To tak jak pisałem, poszukaj na allegro. W ostatnim czasie wyjątkowo dużo jest pgt rozsprzedawanych na części przez allegro ![]() -------------------- punto gt
|
|
|
![]()
|
|
To jedz do ASO... Nie mówię , że muszą to być oryginały . Mogą być zamienniki (innej firmy) ale takie same jak oryginały a nie jakieś bezsensowne przeróbki " bo tak będzie trochę taniej" . -------------------- Audi A4 Quattro 1.8 t BEX
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 09 July 2025 - 10:34 |