![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 31 January 2006 Skąd: wRo ![]() |
bron panie boze od evolution motor itd...
-------------------- AMG
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
Bo? Jakiś konkretny argument by się przydał. Ma kogoś od regeneracji i daje gwarancję.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 28 March 2007 Skąd: wrocław ![]() |
ja wysylam do turbopamy. www.turbopama.pl
kilka hybryd u nich zrobilem. wole zaplacic 30 za przesylke i wiedziec ze jest ok niz palowac sie potem z poprawianiem , chociaz we wrocku pewnie sa jakies firmy ktore tez dobrze robia turbo.wazne zeby robili na miejscu , mieli odpowiedni sprzet a nie wysylali do kogos innego... -------------------- 3000gt tt 2x GT3267 , WG tial , bov tial, fmic
1000cc, 2x aeromotive 340lph , FPR aeromotive aem ems2 , egt,afr,hks dli..., aem meth. hamulce 380mm,gwint d2,....tloki wiseco , korby carrillo,walki 272, porting.. 522ps@0.85bar , 647ps@707Nm/1.4ba |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
Regeneracja K03-052 z jednoczesną modyfikacją - większy wirnik kompresora + przetoczenie muszli i wyważenie do 150tys rpm PTH Autopol http://pthautopol.pl/
Na prawdę profi robota, części Melett'a, turbinka śmiga jak bajka, polecam. -------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 17 October 2012 Skąd: Wrocław ![]() |
Ja tez odradzam evolution motorsport. Typowy polski mechanik - nabierze kilka zlecen a potem co kilka dni przesuwa termin, u mnie trwalo to 4 miesiace zanim zmadrzalem I oddalem auto gdzie indziej. Slyszalem wsrod znajomych mase negatywnych opinii co do jakosci, terminowosci no I sam sie w koncu przejechalem - nie ma to jak uczyc sie na wlasnych bledach. Facet jest lebski I teoretycznie podjalby sie przeszczepienia kazdego silnika do kazdej budy ale co z tego jak leci w kulki z czasem...tyle dobrze ze nie skasowal mnie za wykonanie czesci uslugi.
Nie wiem czy istnieje teraz ktos taki jak dobry mechanik, nie wspominajac juz o blacharzu czy nie daj Boze lakierniku... -------------------- S4 B5
E30 320i cabrio C124 230CE |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 31 October 2013 ![]() |
"Turbo Serwis" na Klimasa 4. Nie biorą dużo, turbinka dziala nadal, właściwie nie mam zastrzeżeń. 2 lata gwarancji.
-------------------- Pozdrawiam, Tomasz
|
|
|
![]()
|
|
Ale wiele ludzi ma zastrzeżenia.
Ostatnio pojawił się warsztat Monster Turbo we Wrocławiu, na ul. Bardzkiej. Robią na częściach Melett i Garrett. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 03 May 2015 ![]() |
Witam, chciałem się zaytać, która firma z miejscowości Borowa pod Wrocławiem ma najlepszą renomę odnośnie regeneracji , naprawy turbosprężarek - właśnie mam taki problem i muszę znaleźć dobrą firmę
![]() |
|
|
![]()
|
|
mogę Ci załatwić pewną regenerację, ale nie w borowej - pisz na pw
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 28 July 2016 ![]() |
W Borowej w lepszy serwis jest na Lipowej czy Dębowej ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 21:43 |