![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT Subaru Impreza STi(nieseryjna ok 340PS maybe more.. VS H.M 0-1 BMW E30 (zielone cabrio with M5 e34engine) VS H.M 0-2 hehehe, dobre. ![]() w kazdym razie, bmw lata pieknie, a honda masakruje po prostu. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 27 January 2003 Skąd: warszawa ![]() |
OMFG
![]() ![]() ![]() -------------------- Kopnac to mozesz swoja starą |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 08 April 2007 Skąd: Sulejówek ![]() |
ja też słyszałem że Mati nie jechał na maxa
![]() -------------------- www.tieesto.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 19 January 2006 ![]() |
niby 350hp w fwd to bezsensu ale w rekach wprawnego kierowcy robi straszny przeciag :/
ps Mati chyba mam dla ciebie rywala ![]() -------------------- BHW racing team
2007 - 12,5 streetr fwd rekord PL 2008 - 12,4 street fwd rekord PL 2010 - 11,0 street rwd rekord PL ......7,3@167kph - 1/8...... 100-200km/h w 5,2s :D 2010 - 1:15:2 rozeta, -3cim |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
F14 tomcat ?:>
Mati nie jechali tylko jechal sam bylem ![]() ![]() ![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
wzorem powyzszych wypowiedzi mozesz zasugerowac iz konczyly Ci sie opony badz slizgalo sie sprzeglo
![]() -------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 03 March 2005 Skąd: O.B.R. Niestachów ![]() |
wzorem powyzszych wypowiedzi mozesz zasugerowac iz konczyly Ci sie opony badz slizgalo sie sprzeglo ![]() a wogóle nie jechałeś sam, bo gdybyś jechał ....... ![]() -------------------- Nissan Almera GTi
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 26 October 2008 ![]() |
Jak stan założy odpowiednie gumy na tył a nie zjechane na maksa to objedzie tego civica taka prawda.
Poczekajmy do kolejnego spota... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 25 July 2004 Skąd: radzymin ![]() |
szczerze watpie czy pojedzie niska 12ke... a przeciez takie czasy robi ten cif. przypominam tylko ze m3 e46 robi srednie 13ki,majac 343km
-------------------- e36 320iA coupe -> 329iT by SLG - 400+
e36 325i convertible golf |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 26 October 2008 ![]() |
Pojedynek odbędzie się na ulicy nocą tak jak ten poprzedni...wątpie aby i kierowca civica i Stan czekali na jakieś legalne beznadziejne polskie zawody...
|
|
|
gość_k-meal_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Widze, że Stan zatrudnił rzecznika forumowego. Albo po prostu ma juz tak oddanych psycho fanów.
Stawiam 10 PLN na cifa. pzdr -------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 13 July 2005 Skąd: Ostrołęka ![]() |
Stawiam 10 PLN na cifa. pzdr Dorzucam czajnik bezprzewodowy -------------------- Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet byle były rytmiczne...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 03 October 2006 Skąd: Kielce ![]() |
i chomika.. smieszne sie to juz zrobilo..
-------------------- STOP PIJANYM KIEROWCOM
Ford Focus TDCi 123KM@327Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
20pln na cifa:)
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 06 April 2008 ![]() |
CYTAT Pojedynek odbędzie się na ulicy nocą tak jak ten poprzedni...wątpie aby i kierowca civica i Stan czekali na jakieś legalne beznadziejne polskie zawody... Powiało Miecznikowskim(czy jak on się tam zwał). ![]() ![]() ![]() ![]() Dorzucam dyche na civica. -------------------- Alfa Romeo 156 156KW ;) 2.5 v6
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 08 April 2007 Skąd: Sulejówek ![]() |
też dorzucam dyche na cifa
![]() ![]() -------------------- www.tieesto.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 November 2006 Skąd: Warszawa ![]() |
To ja zrobie troche nie fair i powiem STANowi zeby sie wysikal i wysral przed startem, zawsze okolo 1kg mniej :] Tak wogole to chyba bedzie trzeba duzo suszarek kupic, bo ma od jutra pogoda sie zje... wiec asfalt trzeba podsuszyc na starty
![]() -------------------- Reklama na forum jest możliwa jedynie na określonych warunkach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 13 July 2005 Skąd: Ostrołęka ![]() |
To ja zrobie troche nie fair i powiem STANowi zeby sie wysikal i wysral przed startem, zawsze okolo 1kg mniej :] Tak wogole to chyba bedzie trzeba duzo suszarek kupic, bo ma od jutra pogoda sie zje... wiec asfalt trzeba podsuszyc na starty ![]() Kto wygra bierze wszystkie suszarki -------------------- Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet byle były rytmiczne...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 05 August 2025 - 22:13 |