![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 20 July 2008 ![]() |
I jak tam panowie, mamy już początek kwietnia więc trzeba by się powoli jakoś organizować. Wszyscy nadal chętni? Jaki termin w maju Wam pasuje? No i wypadałoby się skontaktować też z kimś z tego toru i ustalić wszystko
![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
Dalej jesetem chętny, ale nie mam czasu na organizację - miesiąc temu urodzilo mi się dziecko, więc się i priorytety pozmieniały
![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
ja odpadam, bo wyszło na to, że jestem bez auta
![]() |
|
|
![]()
|
|
To może poczekamy parę dni żeby każdy się potwierdził lub nie. Ma ktoś jakiś nr tel do tego Brna? To spróbowałbym zadzwonić.
|
|
|
![]()
|
|
Patrzylem na stronę http://www.automotodrombrno.cz/ i w kalendarzu na maj 2014 są tylko 2 terminy oznaczone jako public track : 15 i 26. koszt 550CZK / 25min . Więc prosiłbym wszystkich chętnych aby zdeklarowali się który z tych dni im pasuje . Jak będzie wiadomo ile mamy osob to zadzwonie tam wypytam sie co i jak bo nie wiem czy trzeba cos wczesniej rezerwować czy nie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 05 January 2008 Skąd: Cieszyn ![]() |
Patrzylem na stronę http://www.automotodrombrno.cz/ i w kalendarzu na maj 2014 są tylko 2 terminy oznaczone jako public track : 15 i 26. koszt 550CZK / 25min . Więc prosiłbym wszystkich chętnych aby zdeklarowali się który z tych dni im pasuje . Jak będzie wiadomo ile mamy osob to zadzwonie tam wypytam sie co i jak bo nie wiem czy trzeba cos wczesniej rezerwować czy nie. Ja się piszę na 26 maja na 15stego nie dam rady. |
|
|
![]()
|
|
ok mi tez 26 pasuje a jak reszta ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
+1
-------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
czyli 26 maja 2014 Tor Brno
1. nippo83 2. dobrus 3. srbenda |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
1. nippo83
2. dobrus 3. srbenda 4. TJung (jednak być może będę wolny) |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 04 May 2014 ![]() |
Jeżdżę już 3. rok regularnie na jazdy "public track" do Brna - niestety zawsze sam a raźniej byłoby choćby w małej grupie.
Następny termin dla aut to 15 maja, potem dopiero 02 czerwca (26 maja nie ma żadnego "public track" w harmonogramie). Jeżeli pogoda będzie ok, to ja 15 maja (2 czerwca również) jadę na 100% (jestem z okolic Ustronia). Jeżeli ktoś z was jest zainteresowany, to proszę o kontakt. Spotkanie o 15.00 godz. w dniu imprezy na przejściu granicznym w Cieszynie, o 17.00 przyjazd na tor do Brna i ma się godzinkę na zakup biletów, ustawienie ciśnienia w oponach, montaż kamerki itd. pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 01 October 2025 - 22:29 |