![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 17 July 2005 ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 27 January 2003 Skąd: warszawa ![]() |
silnik docierany byl przez 1000 mil później wymiana oleju i jazda. Y-pipe po 5tys km potem program
![]() -------------------- Kopnac to mozesz swoja starą |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 June 2003 ![]() |
silnik docierany byl przez 1000 mil później wymiana oleju i jazda. Y-pipe po 5tys km potem program ![]() No ale nieboisz się ,że stracisz gwarancję?Auto jak wyrażnie widać ma choroby wieku dziecięcego i pewnie jeszcze niejedno wyjdzie. Chyba ,że z premedytacją olewasz obowiązkowe przeglądy?????// W sumie pewnie za te 3 lata uzbiera się na drugiego GT R a ! -------------------- 968CS
C63w205 190 2,3-16V i inne |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 August 2004 Skąd: Zza Wielkiej Wody ![]() |
No ale nieboisz się ,że stracisz gwarancję?Auto jak wyrażnie widać ma choroby wieku dziecięcego i pewnie jeszcze niejedno wyjdzie. Chyba ,że z premedytacją olewasz obowiązkowe przeglądy?????// W sumie pewnie za te 3 lata uzbiera się na drugiego GT R a ! Zwierzak nie ma gwarancji bo sprowadził GT-Ra z USA... nic nie olewa bo nie musi - auto wyniosło go dużo taniej niż nowy z "gwarancją" w PL do kupienia za rok w PL po zamówieniu ![]() P.S. Zwierzak, czy dowiadywałeś się o modyfikację programu do skrzyni - podejrzewam, ze masz tą pierwszą wersje z której LC startuje od 4tysRPM... być może mogą ci wgrać nowy soft w servisie w Niemczech? chyba, ze nie chcesz... -------------------- |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Premiera GT-Ra 2009 już sie odbyła , w Niemczech samochody wydane zostały w tamtym tygodniu ,jednego sobie przywłaszczyłem:) Super, gratuluje naprawdę fajny sprzęcik ![]() tak więc jest jakieś przekłamanie tematu. Podobno dużo osób już czeka na model 2009, tak więc może zaczną wydawać stopniowo również w PL. Co do przeglądów takie info mam od serwisanta, a model który oglądałem to wersja US a nie UE. No to czekamy na dalsze info. Jak jest możliwość to wrzuć foto. Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Pierwsza partia krajowych u nas ma być jesienią. Przynajmniej "nasz" tak ma być i ma być rzekomo w pierwszej partii.
-------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 27 January 2003 Skąd: warszawa ![]() |
Y-pipe - check
Virus Ecu - check Upgrade ECU skrzyni - check Jak narazie nic sie nie zepsulo ![]() PS. Dajcie mi jakiekolwiek auto to znajde wam jego pare wad fabrycznych w godzine ![]() -------------------- Kopnac to mozesz swoja starą |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
widzialem dzis czarnego w Kalwarii Zebrzydowskiej, blacha krakowska.
ladne ale w stosunku do np Porsche auto dosc cichociemne, mysle ze dla kogos bez wiedzy "co to" do przeoczenia -------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 August 2004 Skąd: Zza Wielkiej Wody ![]() |
Pierwsza partia krajowych u nas ma być jesienią. Przynajmniej "nasz" tak ma być i ma być rzekomo w pierwszej partii. Hehe To samo powiedzieli mojemu znajomemu, który czeka na białego GT-Ra zamówionego w Krakowie... miał odebrac pod koniec marca ale przełożyli na październik... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Otaku Dołączył: Mon, 21 October 2002 Skąd: Kraków ![]() |
widzialem dzis czarnego w Kalwarii Zebrzydowskiej, blacha krakowska. ladne ale w stosunku do np Porsche auto dosc cichociemne, mysle ze dla kogos bez wiedzy "co to" do przeoczenia To wersja usdm. Calkiem przyjemny wozik ![]() ![]() Tylny spoiler to chyba w tych samochodach montowali na gieldzie samochodowej - zdaje sie ze jak sie oprze o niego ciezarem ciala to sie urwie razem z jakims kawalkiem klapy ![]() Komputerek jest calkiem fajny, ale przydal by sie jeszcze jakis datalogging albo mod wyswietlajacy dokladniejsze parametry silnika ![]() -------------------- Aerospace Electronics :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Z tylu troche malo miejsca, ale za to jest dzwigienka w bagazniku do otwierania od srodka - to tak jakby ktos w porywie luftbrandzlungu wlazl do bagaznika i sie zatrzasnal ![]() To zdaje sie jest obowiązkowe w US and A ![]() Pamietam jak w TopGear sie z tego nabijali ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
ladne ale w stosunku do np Porsche auto dosc cichociemne, mysle ze dla kogos bez wiedzy "co to" do przeoczenia Nie zgodze się zupełnie. Spotkałem na żoliborzu białego na światłach. Wszyscy którzy stali dookoła wlepiali w niego gały włącznie z dzaidkiem z babcia w skodzie fabii którzy zaspali na zielonym przez to. Auto bezsprzecznie przyciąga wzrok i laików i całej reszty. -------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Niby prawda, ale IMHO na laiku zrobi podobne wrażenie jak np Infinity G35 które jest sporo tańsze
![]() A Porsche to Porsche, inna liga (lansu) ![]() Oczywiście to już zależy od podejścia czy ktoś się chce w ten sposób wyróżniać. |
|
|
![]()
|
|
widzialem dzis czarnego w Kalwarii Zebrzydowskiej, blacha krakowska. ladne ale w stosunku do np Porsche auto dosc cichociemne, mysle ze dla kogos bez wiedzy "co to" do przeoczenia Myslę ,że zdziwiłbyś się ![]() GTrowi brakuje do wyglądu i możliwości zdecydowanie brzmienia a to mozna b.łatwo poprawić. pozdr |
|
|
gość_Pablo vel 2hot_* |
![]()
|
![]() |
Myslę ,że zdziwiłbyś się ![]() GTrowi brakuje do wyglądu i możliwości zdecydowanie brzmienia a to mozna b.łatwo poprawić. pozdr No przecież wydaje lepszy dźwięk od Prosiaka w sensie pomruk. Jak zmieni się układ myślę, że to będzie inna liga ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
No przecież wydaje lepszy dźwięk od Prosiaka w sensie pomruk. Jak zmieni się układ myślę, że to będzie inna liga ![]() O gustach się nie dyskutuje, ale silnik V nigdy nie będzie chodził jak bokser.. nawet na tytanowym wydechu wartości nowego samochodu średniej klasy ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 11 November 2006 ![]() |
prawde mówiąc,boxer Porsche nie me powalającego dźwięku,przynajmniej dla mnie
|
|
|
![]()
|
|
No przecież wydaje lepszy dźwięk od Prosiaka w sensie pomruk. Jak zmieni się układ myślę, że to będzie inna liga ![]() Niby tak.. ale patrząc na tył i 4ry wiadra .. wg mnie jest dalej cienko., trochę przerost formy .. ![]() wracając do spraw olejowych: skrzynia i dyfer. olej co 30 000 km lub ostra jazda co 3000 km , lub wg wyznaczonych zakresów temp. wyświetlanych na monitorze w skrzyni jest dedykowany olej Nissana ,dyfer. to Castrol SAF-XJ75W-140 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
ja nie twierdze, ze to auto jest jakies zle, brzydkie itp, jednak moje odczucie jest takie, ze jest naprawde "delikatne" (IMO baaardzo duzy plus).
dla porownania... wczoraj w Bochnii 997 turbo (tyle, ze cabrio) wszyscy ale to WSZYSCY zwracali nie nie uwage. GT-R przejechal naprawde niezauwazony. moze w inny kolorze... ale czarny jest jak dla mnie super dyskretny -------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 09 September 2025 - 23:47 |