![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
rennen, ten co jechał F1 był (podobno) kierowcą testowym teamu, natomiast np Enzo jechał właściciel - Frank Mountain, nb to auto już nie istnieje, bo zostało skasowane w wypadku, gdy jechał na sesję z MC12 do drukowanego TG UK.
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 August 2004 Skąd: Zza Wielkiej Wody ![]() |
Niektóre "stigi" były tylko na jeden odcinek - np ten co leciał bolidem F1 po TG test track musiał być kierowcą (przynajmniej testowym) zespołu F1 nikomu innemu raczej by nie dali upalać bolidu na czas. Jak to nie... wystarczy być znanym dziennikarzem i mieć fantazje ![]() Chomik jedzie Bolidem F1 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 27 October 2005 Skąd: Krakow ![]() |
ale on mial sie przejechac, w miare mozliwosci szybko, bolidem a czas okrazenie to jednak inna bajka
-------------------- Accord CL7
www.promotormocy.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z dupy... ![]() |
Ja czytając doniesienia na temat gwarancji i skrzyni biegów myślę tak:
NIE CHCĘ TEGO AUTA!!!!!!!!!!! -------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 27 December 2002 Skąd: Józefów/ Wawa ![]() |
No więc właśnie...
http://www.fquick.com/blog/Trannies_alread...Nissan_GTR/2320 Ja też nie chcę tego auta ![]() -------------------- Pontiac Firebird Formula 5,7 LS1 V8 - 500 kM
Chevrolet Nubira 2,0 Turbo - 207 kM Ford Mondeo Mk III TDCI - 115 kM |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 29 August 2004 Skąd: Zza Wielkiej Wody ![]() |
No więc właśnie... http://www.fquick.com/blog/Trannies_alread...Nissan_GTR/2320 Ja też nie chcę tego auta ![]() No ale to właśnie jest ten jeden nagłośniony przypadek... Póki co jeździ już wiele GT-Row i jakoś skrzynie im nie padają... Ja bym sie wstrzymał z ocenami auta aż uzyskają one większe przebiegi... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 19 November 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Wracając w piątek z pracy ok. 16, widziałem dwa wyjeżdżające R35 (szare) na niemieckich blachach z Nissana przy PUŁAWSKIEJ. Czy komuś coś wiadomo na ten temat? Stojąc w korku pośród innych samochód wyglądały nieziemsko.. jak z innej epoki..
Z tego co wyczytałem na ich stronie to mają do zaoferowania jazdy próbne G-TR-em ... -------------------- It`s Nice To Be Important, But It`s More Important to Be Nice
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Z tego co wyczytałem na ich stronie to mają do zaoferowania jazdy próbne G-TR-em ... Ciekawe czy można sobie "strzelić" z procedury w kontekście tych padających skrzyń ![]() btw ![]() nissan się przygotował na spory przypływ gotówki od użytkowników GTRa ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Trochę ciekawego info:
GR6 Transmission Internals Showing Cracked Gear http://2009gtr.blogspot.com/2008/11/gr6-tr...ls-showing.html More GR6 Transmission Upgrades http://2009gtr.blogspot.com/2008/10/more-g...n-upgrades.html New GT-R Transmission Fluid From Australia http://2009gtr.blogspot.com/2008/10/new-gt...fluid-from.html How to Fix the Nissan GT-R Transmission http://2009gtr.blogspot.com/2008/10/how-to...ansmission.html -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
O zajebiście. Obudowy skrzyń też pękają. No, no. Nie ma co. Gitowe auto. Jednak do zasranego byle Porsche to mu bardzo daleko.
-------------------- 530---------------220koni
LC----------------230 koni Evolution V------496 koni V12--------------408 koni |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
spokojnie, pewnie zaraz pojawia sie jakies aftermarketowe konstrukcje skrzyn biegow.
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
spokojnie, pewnie zaraz pojawia sie jakies aftermarketowe konstrukcje skrzyn biegow. Miejmy nadzieję, bo bez tego ceny GTRów spadną bardzo nisko i bardzo szybko, skoro skrzynia kosztuje 20k papieru i jest mocna jak z papieru ![]() -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 27 December 2002 Skąd: Józefów/ Wawa ![]() |
Bryndza, za takie pieniądze trzeba sobie fundować od razu upgrade skrzyni biegów.
Takie akcje będą jeszcze wychodziły bo temu autu daleko do legendy którą mu stworzono przed premierą. -------------------- Pontiac Firebird Formula 5,7 LS1 V8 - 500 kM
Chevrolet Nubira 2,0 Turbo - 207 kM Ford Mondeo Mk III TDCI - 115 kM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Nie przesadzacie troche? Jedna skrzynia sie wysrala i zaraz lamentowanie jaka bryndza ten caly GT-R...
Czy to jedyny przypadek wysypania sie skrzyni w miare nowym aucie w historii swiatowej motoryzacji, ze zaraz go przekreslacie? -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 03 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Jakbyś poczytał te wątki to nie chodzi o jedną ani o 5 skrzyń.
-------------------- Jakub "Azrael" Zawiła-Niedźwiecki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 01 December 2004 Skąd: Suburbicon ![]() |
ostatnio oglądałem jakiegoś Best Motoringa gdzie GT-R pod koniec wyścigu z innymi supercarami doznał jakiegoś uszkodzenia mechanicznego. Coś musi być ma rzeczy skoro zakochani na zabój japońce to pokazują... Tak jak już wiele razy było powiedziane auto nie dorosło do legendy jaką mu stworzono długo przed tym jak auto wyjechało na pierwsze jazdy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Jakbyś poczytał te wątki to nie chodzi o jedną ani o 5 skrzyń. No poczytalem sobie i dochodze do wniosku, ze wiele z tych przypadkow bylo spowodowane nie stosowaniem sie do zalecen Nissana. Chociaz z drugiej strony zapewnienie Nissana, ze usterka skrzyni ma zostac usunieta podchodzi mi troche pod przyznanie sie do bledu. W kazdym badz razie nadal tego auta nie przekreslam. -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 25 July 2004 Skąd: radzymin ![]() |
ale tu chodzi to ze kupujesz auto ktore ma robic setke w x,x sekund a nie zrobi tyle bez wlaczonego lc. oczywiscie gdyby byl taki zapis w gwarancji,ale nic by sie nie dzialo, to pewnie nie byloby takiej nagonki - chociaz imo ten zapis jest beznadziejny i zapewne w usa ktos go podwazy.
-------------------- e36 320iA coupe -> 329iT by SLG - 400+
e36 325i convertible golf |
|
|
![]()
|
|
spokojnie, pewnie zaraz pojawia sie jakies aftermarketowe konstrukcje skrzyn biegow. Aftermarketowe skrzynie DSG? Kaaamaaannn Już teraz są... I kosztują 60-70 000 funtów... Np X trac zawsze takie robił.. Na prostych zębach i tak dalej... -------------------- 530---------------220koni
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 20:22 |