![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Polacy zamówili ponoć kilkadziesiąt sztuk . Niemcy obrazili się, że GT-R zmiótł z powierzchni Ziemi Porsche więc rozumiem, na Wyspach pewnie lepiej im się opłaci targać z Japonii więc rozumiem, Francuzi mają przecież Clio F1 - gdzie taki GT-R może być szybszy od F1, więc rozumiem, Hiszpania ukochała Cupry, Włosi swoje Ferrari, Skandynawia to ma ślisko na ulicach, a reszta jest bezpłciowa i woli Pandy więc.... no chyba Ci uwierzę !! A te 3/4 rozejdzie się po jednostkowych klientach w Europie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
Tez slyszalem, ze w Polsce ma byc bardzo duzo GT-R'ow, a jeden koles zamowil sobie nawet dwie sztuki
![]() -------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 04 February 2005 Skąd: Pruszków ![]() |
mozliwe, cenowo przeciez nie jest to egzotyk jakis, z tym ze od razu 1/4 produkcji ?
-------------------- Lexus IS200t
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 01 May 2006 ![]() |
już chyba mi sie przypomniało .... znajomy mi mówił co ma kumpla który pracuje w nissanie w szwajcarii . Z resztą także go znam 3 po 3.On właśnie bedzie miał takie GTR'a . Być może sie przejadę na miejscu pasażera jak dobrze pójdzie
![]() No i ten koleś mu mówił ze sie o takim czyms dowiedział w nissanie ,że dużo sztuk idzie jak na ironie do Polandii. Społeczeństwo sie bogaci heh. No ale w sumie teraz u nas M3 = 200-300 tyś zł ,domy po 600-800 tyś zł. wiec co tam autko za 300 tyś zł. ![]() Oczywiście może to być plotka ale jest całkiem możliwe. Jest to auto tańsze od porsche ,a tego jest od cholery w polsce. Poza tym jest bezpieczniejsze i łatwiejsze w prowadzeniu . Auto jest praktyczniejsze no i to legenda. Jak miałbym kase to bym je kupił zamiast innych nudnych germanvagenów. Z resztą na codzień ile sie widuje ferrarek ,a nawet bugatti . Porszawek to już jest od groma ,aż już nie robią na mnie wrażenia. U mnie w mieście jest Porsche carrera Gt i Ferrarka f360....to co tam taki gtr za 300 tysi... |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Thu, 10 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Nissan GTR vs. Corvette ZR1 na Nürburgring film
http://www.carracing.pl/index.php/2008/07/...na-nurburgring/ -------------------- Administrator forum - kontakt forum@racingforum.pl
TP: 1:42.147 | 450 km | 1335kg | slick Hankook 260 VERKLINE |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Podobno cena w Polsce 324k pln i wszystkie 48 sztuk przewidziane na 2009 rok na nasz rynek są już dawno sprzedane (tzn zamówienia na nie).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
Wlasnie ogladam Top Gear, testuja GTRa i jedzie na ich torze. Zdradzic czas?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 August 2006 Skąd: srmm ![]() |
podaj zobaczymy jak mu poszło
-------------------- www.srmm.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
Szybko uaktualnili strone:
http://www.bbc.co.uk/topgear/show/powerlaps.shtml Jak ktos nie chce wiedziec przed zobaczeniem programu to nie klikac:) Clarkson powiedzial ze GT-R JEST dwa razy lepszy niz Evo X... |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 18 August 2006 ![]() |
Jednego stłukli od tyłu. http://kultivate.wordpress.com/2008/07/19/...ashes-r35-gt-r/
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
no Stig generalnie pozamiatał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Ogladac poki jest, niedlugo bbc pewnie zdejmie. ladnie to chodzi po zakretach...az lamie kark ![]() -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Katowice ![]() |
-------------------- "The smarter you play, the luckier you'll be"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 April 2005 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Czas na ringu był dla mnie troche abstarkcyjny bo znam go tylko z gran turismo, ale top gear ogladam czesto i czas na ich torze... masakruje, niszczy, ja, ja bym pić przestał jakbym mógł go mieć chociaz na jeden dzien.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 03 March 2004 Skąd: Gliwice ![]() |
-------------------- 'Nigdy nie jest żle, ale zawsze może być lepiej' ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 22 February 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Naciągany ten film dla mnie. Robiony typowo pod GTRa. np. Lambo nie może uciec przed 911, ale nagle jak GTR wkońcu wyprzedi 911 to zarówno Lambo jak i GTR robią szybki odjazd 911 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
I to ostatnie wyprzedzenie... mocno naciągane.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 22 February 2006 Skąd: Poznań ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 03 January 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Naciągany ten film dla mnie. Robiony typowo pod GTRa. np. Lambo nie może uciec przed 911, ale nagle jak GTR wkońcu wyprzedi 911 to zarówno Lambo jak i GTR robią szybki odjazd 911 ![]() Taaa, a Lotus dwukrotnie warpuje sie przed wszystkich na poczatek stawki. Ostatnie wyprzedzanie naciagane albo cos sie stalo w Lambo (kiedys wyrzucilo Check'a w wyscigu) a napoczatku nie uciekal przed 911 tylko sie z nia bawil. Testy w BM trzeba traktowac z przymruzeniem oka i widac kiedy naprawde sie tna a kiedy jada tylko pare okrezen po torze. |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
(kiedys wyrzucilo Check'a w wyscigu) Lamborghini maja zawsze Check'a ![]() Co do GTRa... jawnie lamie prawa fizyki. Jestem w szoku. -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 01:02 |