![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 02 December 2007 ![]() |
opony na tym przekroju to bridgestone?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 20 February 2005 ![]() |
http://youtube.com/watch?v=QR4NKuVK8zI
NSX, GTR, turbo, GT3, superlaggera, tym razem tendencyjny test się nie powiódł, GTR przegrał ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
CYTAT opony na tym przekroju to bridgestone? RE 070 -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
co do filmu to dziwne ze tsuchia tak oddal bez walki to miejsce na pierwszycm zakrecie w final lapie
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
Czemu w ogóle tak spokojnie wystartował? Z tak niskich obrotów?
No a ten zakręt rzeczywiście oddał niemalże walkowerem. Gallardo na prostej miało do niego jakieś 3 długości, a na tym jednym dohamowaniu doszło GT-Ra jak chciało.... Ktoś wie jaki czas w Time Attack miał GT-R ? Gallardo 1:02.1xx ...ale nie mogę znaleźć filmiku z Time Attack GT-Ra, a startuje ostatni. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 08 March 2003 Skąd: Kraków ![]() |
Czemu w ogóle tak spokojnie wystartował? Z tak niskich obrotów? No a ten zakręt rzeczywiście oddał niemalże walkowerem. Gallardo na prostej miało do niego jakieś 3 długości, a na tym jednym dohamowaniu doszło GT-Ra jak chciało.... Ktoś wie jaki czas w Time Attack miał GT-R ? Gallardo 1:02.1xx ...ale nie mogę znaleźć filmiku z Time Attack GT-Ra, a startuje ostatni. 1:01,5, jak dobrze pamiętam |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Ktoś wie jaki czas w Time Attack miał GT-R ? Gallardo 1:02.1xx ...ale nie mogę znaleźć filmiku z Time Attack GT-Ra, a startuje ostatni. http://youtube.com/watch?v=cbnrvlOVF6c CYTAT Czemu w ogóle tak spokojnie wystartował? Z tak niskich obrotów? CYTAT o do filmu to dziwne ze tsuchia tak oddal bez walki to miejsce na pierwszycm zakrecie w final lapie Napiszcie oficjalną skargę na skandaliczne prowadzenie GTR-a, ale przy przewadze lambo ok pół sekundy (gallardo 1.01.599, GTR 1.02.125) na okrążeniu zakręt wcześniej czy zakręt później niewiele zmienia. |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Napiszcie oficjalną skargę na skandaliczne prowadzenie GTR-a, ale przy przewadze lambo ok pół sekundy (gallardo 1.01.599, GTR 1.02.125) na okrążeniu zakręt wcześniej czy zakręt później niewiele zmienia. tu nie chodzi o to... tylko po pierwsze nie wyobrazalem sobie nigdy ze pokaza w BMI jak cos objezdza GT-Ra a po drugie to we wszystkich battle'ach tsuchia zawsze najbardziej sie wpychal na hamowaniach a tutaj takie kwiatki nam pokazuja :-) -------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 27 December 2002 Skąd: Józefów/ Wawa ![]() |
Śmieszny ten test, niczego nie pokazuje. Kierowca 911 Turbo to jakiś totalny amator. To auto jest porównywalne z GTR a daje się po kolei objeżdżać wszystkim, łącznie z dziadkiem jakim jest NSX.
-------------------- Pontiac Firebird Formula 5,7 LS1 V8 - 500 kM
Chevrolet Nubira 2,0 Turbo - 207 kM Ford Mondeo Mk III TDCI - 115 kM |
|
|
![]()
|
|
Zgadza się, parę lat temu podczas premiery 997 podczas testu BM NSX nie mógł objechać carrery S, a tu nie dość że przegania turbo to jeszcze trzyma się GT3
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 22 December 2003 Skąd: Sopot ![]() |
A może był to inny tor ? I może nie był to nsx R ?
Taki test znalazłem Nissan 日産 GT-R : Time Attack Sendai -------------------- Inter Cars S.A
Gdańsk Piekarnicza www.hondatech.pl / www.jdm-option.pl |
|
|
![]()
|
|
Tor Sugo, NSX R (best lap 1,41,157 , carrera S 1,41,992)
|
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
z tego co wiem po wawie jezdzi juz jeden GT-R. Czarny.
-------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
-------------------- Surge/swirl Tank ze zlaczkami i przewodem paliwowym!! http://allegro.pl/2l-swirl-surge-tank-zlaczki-5m-przewod-w-oplocie-i3175588018.html Aukcja od zlotowki :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 08 June 2004 Skąd: Cov ![]() |
"Najmocniejsza wersja odelżona o 100kg z moca 530km "
Parametry V-spec ? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
z tego co wiem po wawie jezdzi juz jeden GT-R. Czarny. To by się zgadzało, mój model 1:43 od Nissana jest czarny ![]() -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sat, 17 September 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja dziś w rozmowie z pracownikami nissan odyssey dowiedziałem, się że chcą mieć te auta poźną jesienią w oferciem, jednak jak będzie faktycznie to nie potrafią powiedziec.
-------------------- aryjska puszka 2.0
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: Nicaragua! Agua for my bunghole! ![]() |
-------------------- e-trzy-sześć-przez-pięć
en-a-sześć |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 22 December 2003 Skąd: Sopot ![]() |
Aj tam bolączki wieku młodzieńczego .
![]() -------------------- Inter Cars S.A
Gdańsk Piekarnicza www.hondatech.pl / www.jdm-option.pl |
|