![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 30 September 2007 Skąd: drifters.pl ![]() |
No piękny klip !!!
Gratulacje dla driftingo.pl i Krzyśka za umiejętności ![]() Dokładnie Piotrek mam tak samo, pamiętając co się działo dzień wcześniej nie mogę się powstrzymać od śmiechu Brawo jeszcze raz, kawał dobrej roboty !!!! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 17 February 2004 ![]() |
Dzieki wszystkim za komentarze. Ja jak i pewnie cala reszta ekipy bardzo sie cieszy, ze film sie spodobal.
|
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
aaaaaaaaaaaa!!!!!!!
JESTESMY ZNANI NA CALY SWIAT!!!!!!! JAKBY KTOKOLWIEK MIAL PYTANIA!!! http://www.driftalliance.com/ PIERWSZY NEWS NA GLOWNEJ STRONIE!!!!!! tak tylko dla wprowadzenia: Jeden z drift alliance Chris Forsberg walczy w najblizszej rundzie o tytul mistrza formula D. Drugi Gittin Jr, jest jedynym obcokrajowcem ktory wygral runde D1, mimo ze pokazowa. a ja u nich na glownej stronie!! a jaka reklama driftingo.pl ???? D: D [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 30 September 2007 Skąd: drifters.pl ![]() |
No,no...Gratulacje Tery !!! Teraz tylko pozostało sprowadzić DA do europy i poganiać z nimi ;P
Nie no poważnie super sprawa, GRATULACJE ! |
|
|
![]()
|
|
Masakra, nie wierze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 August 2006 Skąd: katowice ![]() |
szok!!!
Tak dla wszystkich: Widzicie jak to jest ? zamawiacie promo w driftinGO.pl i juz w tym samym dniu jestescie slawni na caly swiat Tery ,gwiazdo Ty nasza! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
Świetny materiał, wielkie brawa dla Krzysztofora Napraw sobie światełko w Nissanku, bo przy neonowej choince Paula wyglądałeś jak "półślepy"
Wywiad też dobry, fajnie, że coś się cały czas dzieje w tym driftingu, że pojawiają się nowi ludzie silni również medialnie, przez co dominacja pewnego pana od "dryftu" może w końcu osłabnie. JESZCZE RAZ GRATKI! -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 21 June 2004 Skąd: Warszawa WD ![]() |
gratki , wyszło miodnie !
-------------------- K-sport, HKS, Akrapovic i wiele innych. GT-R online Shop : http://sklep.tgauto.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: drifters.pl ![]() |
Mega!!!! Drifters.pl, driftinGO.pl ROCKS!!
Super materiał, super news! |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 25 April 2006 Skąd: W-wa ![]() |
Gratki tery i gratki driftingo
![]() ![]() -------------------- Sponsored by : Drifters.pl
One Crazy Driver |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 02 May 2004 Skąd: Z centrum dowodzenia Światem ![]() |
To be famous is so nice! P
Filmik super Ja zwsze wiedzialem, ze sportowcy nie pija -------------------- Mini Cooper S - 2005r Full opcja , bezwypadek , 43000km | FOR SALE 36900zl
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 19 September 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Dobra produkcja, przyjemnie się ogląda
-------------------- heading for the top!
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 16 August 2006 Skąd: Kraków ![]() |
Filmik bardzo fajny, ogląda się naprawdę super
Szkoda tylko, że nie ma żadnych ujęć z kamery z innego samochodu na Nyske. Gratuluje umiejętności kierownikowi S13 i ekipie Driftingo.pl -------------------- Piter
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
Super promo!
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 11 June 2005 Skąd: Warszawa ![]() |
Film bardzo fajny!
Zrobiony naprawde dobrze! Świetny początek jak Tery wsiada do samochodu a potem pokazuje jak jeździ! Film zrobiony z jajem, swietna muza, super ujęcia ukazujące umiejętności i panowanie nad samochodem. Naprawde super filmik BTW. Jak ktoś posiada jakieś foto z 2.04 sec to było by super. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
btw co za muza ?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 02 April 2006 Skąd: Poznań ![]() |
Również przyłączam się do pytania, driftinGO.pl, możecie podać tytuł i wykonawcę utworku?
-------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 18 June 2007 Skąd: Gliwice ![]() |
Hmm, ja tam nie wiem, ale google powiedzialo mi, ze to moze byc to:
tworca=>Primal scream, utwor=>Primal Scream Dolls (Come On Baby Let's Have A Good Time) No i chyba pasuje: http://pl.youtube.com/watch?v=DLk9Vo4tkhU |
|
|
![]()
|
|
Dzieki jeszcze raz za komentarze i sugestie.
Utwor to Primal Scream - Dolls (Sweet Rock And Roll) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 27 November 2004 Skąd: Łódź ![]() |
Promo zrobiony ze smakiem, ciekaw jestem kogo jeszcze najdzie ochota na zrobienie swojej promocji Powinno być tego znacznie więcej. Styl clashproduction
-------------------- don't be such a wimp
STOP Pijanym kierowcom. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 10 September 2025 - 05:40 |