![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 06 April 2003 ![]() |
CYTAT("Kazushito Yakitaki":j1m8lzpw) CYTAT("Azrael":j1m8lzpw) Bosh toż to normalnie zbrodnia.. 200SX słynie z rewelacyjnego prowadzenia, a to... ehhhhh Kuba, przecie to ma jeździć tylko na wprost, to po co ma się prowadzić? K.Y. co prawda to prawda ale znam tez s13 "cywilne", ktore kręcą czasy koło 11 sek. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 15 November 2006 ![]() |
CYTAT("Kazushito Yakitaki":3ewdutaj) CYTAT("Azrael":3ewdutaj) Bosh toż to normalnie zbrodnia.. 200SX słynie z rewelacyjnego prowadzenia, a to... ehhhhh Kuba, przecie to ma jeździć tylko na wprost, to po co ma się prowadzić? K.Y. Wy chyba nigdy nie prowadziliście 200sx. Chyba ze nissan mial "rozjechany" caly przod. Wtedy kazde auto sie zle prowadzi. Pozdro |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 07 February 2005 Skąd: www.dogbox.pl ![]() |
jaki kotlet , bosssssssse
-------------------- ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Chyba rekordowy
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Poznań ![]() |
3 lata 3 miesiące 16 dni , swojego rodzaju rekord .
-------------------- Street Racer Poznań Drift Team
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 18 April 2006 Skąd: podkarpacie ![]() |
no to w trakim razie moze zostanie uznany i wynagrodzony ten rekordzista ?
|
|
|
![]()
|
|
No pewnie ze rekord.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 22 December 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
nagroda powinna być wyższa za to, że jest z tego dumny !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 12 November 2006 Skąd: Końskie/Kielce/Łódź ![]() |
A w ogole ten koles pytal o S13 a juz chyba s14 myka
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 06 April 2003 ![]() |
A żyje jeszcze?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 02 August 2004 Skąd: Gdańsk ![]() |
S13 żyje i ma się dobrze.
Kolega myka S14 i też się ma dobrze. -------------------- E30 318is
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("IceMan":1qnjj8f9) CYTAT("hwojtek":1qnjj8f9) ... Garrett T25 ... Czy na rynku uzywanych turbinek mozna cos takiego bez wiekszych klopotow dostac ? Pytam bo wczesniej mialem auto z turbina Garrett TB28 i uzywke znalazlem dopiero po ponad pol roku jak juz nie byla mi potrzebna Jest w ogole w kraju jakis klub miłośnikow 200sx ? Najwiekszymi dostawcami sa uzytkownicy sx'ow wlasnie -------------------- Dzik zawsze pozdrawia.
- Clio stage 0.5 = 172->161->166(ET14.9)->184(ET?)->??(ET14.3)-> seria - R5 blue, 2.0 16 - 160KM - R5 black 1.4t mpi - R5 red 1.4t - R5 silver 1.4t Zycie jest za krotkie zeby jezdzic dieslem |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("dzik":oa7ixhm3) CYTAT("IceMan":oa7ixhm3) CYTAT("hwojtek":oa7ixhm3) ... Garrett T25 ... Czy na rynku uzywanych turbinek mozna cos takiego bez wiekszych klopotow dostac ? Pytam bo wczesniej mialem auto z turbina Garrett TB28 i uzywke znalazlem dopiero po ponad pol roku jak juz nie byla mi potrzebna Jest w ogole w kraju jakis klub miłośnikow 200sx ? Najwiekszymi dostawcami sa uzytkownicy sx'ow wlasnie Widze ze nie tylko ja "jestem" w temacie. Nowy rekord 3 lata 3 miesiące i 18 dni. Ale i tak byłem pierwszy. |
|
|
gość_MarcinGRL_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("S13":2wt5qgls) Widze ze nie tylko ja "jestem" w temacie.
Nowy rekord 3 lata 3 miesiące i 18 dni. Ale i tak byłem pierwszy. żal, poprostu żal moze zes jeszcze nie zrozumial co inni mieli na mysli. takich starych tematow sie nie odkopuje i niczym chwalebnym jest ten twoj rekord. pytanie tylko brzmi czy moderatorzy beda laskawi. a jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to poprostu nie mow... |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("MarcinGRL":1dwpymqd) CYTAT("S13":1dwpymqd) Widze ze nie tylko ja "jestem" w temacie. Nowy rekord 3 lata 3 miesiące i 18 dni. Ale i tak byłem pierwszy. żal, poprostu żal moze zes jeszcze nie zrozumial co inni mieli na mysli. takich starych tematow sie nie odkopuje i niczym chwalebnym jest ten twoj rekord. pytanie tylko brzmi czy moderatorzy beda laskawi. a jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to poprostu nie mow... Jak Ci żal to po co piszesz A tak powaga to zrozumiałem o co chodziło. Skoro wszystko bierzesz na poważnie to juz Twój problem. Jestem nowy na forum i szukałem czegoś na temat S13-ek. Wypowiedziałem sie na podjety temat a moim błedem bylo ze nie zauwazylem daty Niektorzy mieli niezly ubaw z tego powodu i ja tez jak sie skapowalem A to:S13 napisał: < Zaznacz > Widze ze nie tylko ja "jestem" w temacie. Nowy rekord 3 lata 3 miesiące i 18 dni. Ale i tak byłem pierwszy. jest zwroceniem uwagi na ten sam "błąd" Troche humoru jeszcze nikomu nie zaszkodzilo. Jak moderatorzy uwazaja ze za bardzo odbieglem od tematu to prosze usunąć Nie bedzie juz sztywniaków kuło w oczy............ |
|
|
gość_IceMan_* |
![]()
|
![]() |
ho ho
tak patrzę co to za mój temat się pojawił kope lat s13 dawno sprzedane i dalej jeździ bardzo ładnie s14 mam już 1,5 roku i jestem nadal szczęsliwy pora na 300zx |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 08 August 2025 - 11:19 |