![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 May 2005 Skąd: Śląsk ![]() |
CYTAT("JACEK":3svvh7mq) Bibi kiedy uturbiamy Idzie zima trzeba jakis pakiecik turbo wymyslic do waszych 325.No chyba ze skusicie sie na promocje na Kompresor z Leroy Ja Stana bardzo lubie nie lubie tylko jak ktos przesadza!!!
Rozumiem Jacka ale dajcie spokój bo zaraz kłótnia będzie o to .Ważne że kolejny kolega dołączy do drifterów. Stan zapomniał wprosić dziewczyn z auta po prostu .Stąd ta masa . Wie ktoś czy przy przekładce szpery np.z M-ki do 325 da się to zrobić tak żeby asc nadal działał?? -------------------- ///Freude am Fahren /// 325i QP
e36 318i limo e36 325i coupe cd nastąpił ... też Coupe |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 27 January 2003 Skąd: warszawa ![]() |
ZTCW ASC dziala w ukladzie ABS wiec nie ma problemu.
-------------------- Kopnac to mozesz swoja starą |
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
Jacek pozwól że skończe auto
z pierdół które obniżaja auto to.. -laminatowy bodykit -maska z włokna weglowego -tylnia klapa wazy około 4kg (ale nie wiem z jakiego materiału jest...) -Fotel Sparco Siena waży 14,8kg (mój seryjny -ponad 50 kg z pierdołami do elektryki...) sama wymiana foteli już sporo daje wymieniłem koplet czyli 2. wiadomo ze można jeszcze w aucie obniżyc mase... ale chce na początku tak pojezdzić i ,,zbadac" co mi przeszkadza i co może pomóc w niedalekiej przyszłosci... cieżko rozmawiac o aucie którym ani razu jeszcze nie jechałem..ale napewno będe nad nim pracował.Na następny sezon się dokona jeszcze drobnych zmian...w tym sezonie ustawienia beda jeszcze tak jakby ,,testowe". |
|
|
![]()
|
|
drift freak Dołączył: Sun, 29 June 2003 Skąd: kterej.pl ![]() |
"w tym sezonie ustawienia beda jeszcze tak jakby ,,testowe". "
wczoraj bylem na nowym filmie tarantino, cytat: "nigggaaaaaaaa pleeeeeeeaaaaaseeeeeeeee" Stan, zycze powodzenia. Samochod spokojnie powinien byc gotowy na Torun, taka jest prawda, ze zostal ponad miesiac... 250kg? N I E M O Z L I W E. ale wyglada ladnie i graty niektore tez fajne -------------------- _http://www.drifters.pl
_http://www.kterej.pl |
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
Do Torunia sie nie wybieram...
7-9 wrzesień mam zajęty... 14 już postaram sie być w Poznaniu na treningu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 27 January 2003 Skąd: warszawa ![]() |
(">STAN<":ukkl03x0) Do Torunia sie nie wybieram...
7-9 wrzesień mam zajęty... 14 już postaram sie być w Poznaniu na treningu.[/quote] ... Widac ze jeszcze nie wpadl w nałóg. -------------------- Kopnac to mozesz swoja starą |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 26 November 2004 Skąd: Miasto Doznań ![]() |
hehe
2 wrzesnia Torun 16 wrzesnia ostatnia runda w poznaniu -------------------- "Nie zapominajmy, że to, co dzieje się dzisiaj, to już przeszłość,
do której w przyszłości będziemy wracać w marzeniach.” J. Clarkson |
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
[quote="Zwierzak":a1bmypba] (">STAN<":a1bmypba) Do Torunia sie nie wybieram...
7-9 wrzesień mam zajęty... 14 już postaram sie być w Poznaniu na treningu.[/quote] ... Widac ze jeszcze nie wpadl w nałóg. [/quote] kusisz ...kusisz nie chce tez na pałe przyjechac na zawody..chce chociaż ,,troszke" poznać to auto |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: zza winkla ![]() |
Jak bedzie co poznawac do tej pory
-------------------- Nie jestem pilotem Kubicy więc się nie lansuję że go znam.
|
|
|
![]()
|
|
zawody to nie ocenione doswiadczenie. daja ci 1000 razy wiecej niz kazdy trening.
Chyba ze sie boisz opinii, o tym ze masz super auto a nie radzisz sobie z nim.... jak np. bylo ze mna... kwestia podejscia do tematu. ja na to lalem. -------------------- _http://www.drifters.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 16 December 2002 Skąd: POZNAN ![]() |
No tery twoje poczatki to chyba kazdy pamieta.Mozesz przynajmniej uznac , ze ty 1 miales profi przygotowane auto!Musze ci przyznac w 100% racje.Im masz grubsze auto i im wiecej ludzi na ten temat mowia tem wieksza jest presja na zawodach i godziny treningow nic nie dadza!
-------------------- Try tryt cos sie pali....chyba komputer.....nie on jest przeciez bezpieczyny w kondomie ..
|
|
|
![]()
|
|
profi to moze nie.... w porownaniu do dzisiejszych niektorych aut u nas to moj to praktycznie seria.... nie zakuty... smt a nie aem itd...
dlatego tymbardziej uwazam Stan ze im wczesniej przyjedziesz na zawody tym lepiej dla ciebie. Niech ci nawet przez mysl nie przejdzie ze bedziesz tak dlugoi trenowal az bedziesz w stanie cos osiagnac na zawodach, bo zawody a treningi to dwa inne swiaty... tymbardziej w "sraczkowatym" systemie najlepszych 3z3 przejazdow... pzdr -------------------- _http://www.drifters.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 28 March 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Ja tam nie chce nic mowic, ale chyba sie male OT tutaj zrobilo...
Ja chcialbym wrocic jednak do pierwotnego tematu: moze mi ktos powiedziec co mozna zrobic z przednim zawiasem w M3 (tylko nie mowcie mi ze zamontowac D2, bo nie mam na to budzetu ) Nie mowie tu o amorach i sprezynach (bo to sam ogarne), tylko o zmianie kątów, czy jest jakas mozliwosc? -------------------- MAZDA RX8 1JZ GTE HX35/HX40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 16 December 2002 Skąd: POZNAN ![]() |
Dla Stana rada.Trzeba zaczac cwiczyc na "need for speed".Tam wszystkie mody zrobi w 15min i do tego wszystkie czesci beda pasowaly.Nie ma do tez złosliwego Piotrusia i Rafałka!!!
Piotr 328 jak obizysz auto dostanie negatywu.Jak bedzie za malo to mozesz przesunac gorne mocowanie amora jak nie to haslo do google "camber plate" -------------------- Try tryt cos sie pali....chyba komputer.....nie on jest przeciez bezpieczyny w kondomie ..
|
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("JACEK":11tmsyio) Dla Stana rada.Trzeba zaczac cwiczyc na "need for speed".Tam wszystkie mody zrobi w 15min i do tego wszystkie czesci beda pasowaly.Nie ma do tez złosliwego Piotrusia i Rafałka!!!
Piotr 328 jak obizysz auto dostanie negatywu.Jak bedzie za malo to mozesz przesunac gorne mocowanie amora jak nie to haslo do google "camber plate" spoko Jacek tylko pożycz mi konsole bo moja od roku nie działa przewróciła się i ... a na nową mnie nie stac bo jak sam już napisałeś hajs poszedł w ... Tak dla rozluznienia i koniec OT. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: zza winkla ![]() |
Cały wątek awantury która wynikła przy okazji tego tematu został usunięty na prośbę głównego zainteresowanego (STAN).
-------------------- Nie jestem pilotem Kubicy więc się nie lansuję że go znam.
|
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
Chciałem przeprosić PMN'a za mój post w którym poruszylem temat nie pasujacej głowicy do mojego bloku...
PMN pisząc że pare osób mi spowolniło prace nad autem bo miało różne pomysły...nie miałem na mysli Ciebie (sam dobrze wiesz że służyłeś mi pomocą ze strony technicznej) patent zgłowica od M50 nie wyszedł --trudno(w.g ETK powinno pasować). Nie mam Ci nic za złe i przepraszam za to całe zajście. |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 23 February 2007 Skąd: Germany ![]() |
Czy ma ktos jakes foty w jaki sposob sie spawa dyfer na 100%, nie mialem jeszcze okazij i doczynienia z takim zabiegem. Do zadnego warsztatu w polsce nie podjade bo w polsce nie mieszkam, wiec zajme sie tym sam. Prosze o jakis opis oraz o fotki!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Poznań ![]() |
Spawanie dyferencjału na 100% polega na zespawaniu ze sobą zębatek mechanizmu różnicowego i najlepiej do kosza w którym sie znajdują o ile sie da . Należy podczas spawania uważać na nieprzegrzanie elementów spawanych jak i łożysk które są w pobliżu .
Tu jest temat o e-szperze viewtopic.php?t=36431&postdays=0&postorder=asc&highlight=eszpera&start=0 -------------------- Street Racer Poznań Drift Team
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 24 October 2005 Skąd: Buntingford ![]() |
moze ktos wspomniec o kolach do driftu mam 325 e36 Czy 15 185mm beda ok
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |