![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 06 November 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
witka Teraz minusy nie mamy pojęcia jak powiększyć kat skrętu czy usztywnić dziadostwo. Trzeba skrucić wąsy i masz piękny skręt, założyć twardze sprężyny(tzn.8-12K), nie zaszkodzą większe stabilizatory i masz twardo. -------------------- Audi S6 4,2 AEC
BMW E34 m30b35 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 08 January 2012 ![]() |
Pany Pytanko
Mam bude e36 za domem w Coupe kompletną♣ bez silnika w sumie wepche to na garaz rozbiore obspawam bude ogarne troche progi bo juz ruda brałą i poskładam w to co tylko sie przyda Ale nie ma silnika wiec cos tam trzeba włożyć. Poleccie mi dobrą baze która sobie bede spokojnie smigac i nie bedzie mi brkaować mocy a w przyszłosci daloby sie zrobic moze softa. Pytanie czy kaltka jest potrzebna taka podstawowa czo mzoe lepiej dobre rozpórki ?? wolałbym sie skupic zeby dobrze poskładac zawias niz bawić sie w pierdoły |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 January 2010 ![]() |
Nie wiem ile teraz chodzą gotowe jednostki BMW już doładowane kompletne silniki..i jaki masz budżet...ale w BMW to można wsadzić dosłownie wszystko...when you got money only SKY is the limit ;-)
na pewno V8 będzie tańszym rozwiązaniem niż jednostka doładowana z ostatnich lat. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
jak nie ma hajsu to nawet m50b25 na elektroszperze na poczatek...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 06:57 |