![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: poznan ![]() |
CYTAT("ART-TEC":1bp114sk) Jaka powinna być optymalna wysokość sprężyny do Bilstein'a B6 i B8. Jak sprawdzic jaki model Bilsteina posiadam? - jest tylko napis i jakis numer ale nie ma tam żadnych oznaczeń typu B6 czy b8
jak masz e30 w serii to tam wychodziły bile b4 z tego co pamiętam wiec ciut lepsza seria do driftu padaka -------------------- czołg sprzedany
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 June 2007 Skąd: NYSA/Wrocław ![]() |
Moje amortyzatory są żółte wieć stąd pytanie czy to moga byc b4 czy raczej b6 ^. może ktos orientuje się czy da się je przerobic w Zerkopolu na twardą charakterystyke i jaki jest orientacyjny koszt takiej modyfikacji.
BTW- co myślicie o takiej rozpórce http://moto.allegro.pl/item222645871_re ... 5_320.html Nie wiem tylko czy zmiesci sie nad silnkiem w mojej 335i..... -------------------- BMW M235i M Performance Package D4 RACE
BMW M3 E36 Rally Edition 04 RALLY youtube.pl/ngrARTUR |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 22 May 2006 Skąd: Szczecinek ![]() |
CYTAT("ART-TEC":3qhje7lq) Moje amortyzatory są żółte wieć stąd pytanie czy to moga byc b4 czy raczej b6 ^. może ktos orientuje się czy da się je przerobic w Zerkopolu na twardą charakterystyke i jaki jest orientacyjny koszt takiej modyfikacji.
BTW- co myślicie o takiej rozpórce http://moto.allegro.pl/item222645871_re ... 5_320.html Nie wiem tylko czy zmiesci sie nad silnkiem w mojej 335i..... Jeśli są żółte to raczej powinny to być B6 (miałem kiedyś B4 w e32 i były czarne). Możesz dać je do regeneracji i poprosić o utwardzenie jak chcesz, koszt to bodajże 150zł od amorka. Ta rozpórka powinna obejść kolektor od 3.5 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 26 November 2002 Skąd: poznan ![]() |
ja w e30 miałem zółte
-------------------- czołg sprzedany
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 06 August 2007 Skąd: Nysa ![]() |
Ja mam E30 w M-techu...
Sa zolte Bilsteiny wydaje mi sie ze B6 i jakies czerwony springi H&R -------------------- "Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
http://allegro.pl/item240944242_bmw_e30 ... 0_km_.html
Może ktoś się skusi z etrzydziestkowych jeźdzców apokalipsy? -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 24 September 2007 Skąd: Kwidzyn ![]() |
Witam koledzy, mam pytanko gdzie mogę znaleźć jakiś szczegółowy opisik jak przerobić E30 na ślizgacza. Pozdro
|
|
|
![]()
|
|
![]() FotoPstryk Dołączył: Wed, 02 March 2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
w opcji szukaj
-------------------- www.slubfotki.pl - Najszybszy fotograf ślubny
www.ictus.cba.pl - fajne fotki motoryzacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 24 September 2007 Skąd: Kwidzyn ![]() |
???
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- QUATTRO ist fur sissies
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 13 June 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
czy tylny most zeszperowany od E36 325/328 pasuje bezproblemowo do 320. Gdzie moge znaleść takie mosty ? (orientacyjny koszt?)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 28 March 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Pasuje tylko trzeba flansze poprzekladac. Ja mam taki tak sie sklada
-------------------- MAZDA RX8 1JZ GTE HX35/HX40
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 06 August 2007 Skąd: Nysa ![]() |
Mam pytanie.
Jaki most zalozyc do E30 335i, bo moj z SuperETY S3.25 chyba za dlugi? -------------------- "Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem..."
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 13 June 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
witam poszukuje tylny most do e-36 320 z przelozeniem 3.45 czekam na oferty
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 06 May 2007 ![]() |
witam jaki most ze szpera najepiej spisywał by sie w 318IS coupe E36
(zeby szybciej wpadał w poslizg) nie myslmy o zaspawaniu;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 31 March 2005 Skąd: Piotrków Trybunalski ![]() |
CYTAT("enzo327i":3o74ami7) Mam pytanie.
Jaki most zalozyc do E30 335i, bo moj z SuperETY S3.25 chyba za dlugi? sosen smiga na 4.10 ale to przełozenie jest tylko w małej głowie . nie wiem jakim cudem u niego ten most tyle wytrzymuje. mi poszły dwie małe glowy i wiecej tego nie załoze 3.91 jest juz w duzej głowie wiec moznaby powiedziec ze wytrzymalszy ale popsuc mozna wszystko -------------------- Usunięto kontrowersyjne treści. Profil pod obserwacją.
|
|
|
gość_>STAN<_* |
![]()
|
![]() |
dobra wzbudze maly zamęt...
Białe E46 Turbo... almost ready By wspaniałe V.T.G tylko że puki co bez foteli...na które czekam..i do hebli maja dodać jakieś dokumety aby je mogli mi wydać i ponoć ma być w tym tygodniu odpalona (silnik w pełni gotowy) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 01 July 2005 Skąd: Wrocław ![]() |
no i co ?
-------------------- QUATTRO ist fur sissies
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 28 March 2007 Skąd: Poznań ![]() |
no coz, to czekamy na jakies konkrety.
-------------------- MAZDA RX8 1JZ GTE HX35/HX40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 01 May 2005 Skąd: Śląsk ![]() |
(">STAN<":f4yt2t51) dobra wzbudze maly zamęt...
Białe E46 Turbo... almost ready By wspaniałe V.T.G tylko że puki co bez foteli...na które czekam..i do hebli maja dodać jakieś dokumety aby je mogli mi wydać i ponoć ma być w tym tygodniu odpalona (silnik w pełni gotowy) [/quote] Stan na wszystkich forach jest o Twoim aucie dla mnie to jest fenomen Jeszcze nigdy tak dużo nie zostało napisane o drift maszynie która ani jednego boka jeszcze nie złapała Ja się pisze na drift taxi jak w końcu wystartujesz swym Beemwe -------------------- ///Freude am Fahren /// 325i QP
e36 318i limo e36 325i coupe cd nastąpił ... też Coupe |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 09:42 |