![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 09 October 2013 ![]() |
źle mnie zrozumiałęś nie chodziło mi o to czy go znacie, tym bardziej tego handlarza
![]() tylko czy po zdjęciach, a dał ich trochę, może któryś z kolegów określić jego stan. oraz mój post miał jeszcze jedno pytanie, ale jego chyba nie doczytałeś ![]() nie proszę o wróżenie z fusów porannej kawy przecież ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 10 December 2004 Skąd: Malbork/Gdańsk ![]() |
Stan po zdjeciach? Ktore rownie dobrze moga byc zretuszowane? Obawiam sie, ze wlasnie zdjecia od handlarzy sa fusami do wrozenia
![]() Zawsze chcialem napisac to co napisal RaceBoy, ale sobie myslalem "nie, bo moderatorzy sie wk..." ![]()
Powód Edycji: Raceboy mać karwa ;)
-------------------- VW Arteon R-Line 2.0 TSi 2023 - his
VW Golf VIII Life 1.0 TSi 2020 - her Oba Mondstein Grau :) |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 18 April 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
http://otomoto.pl/saab-9-3-aero-C31728662.html
co sądzicie o tym aucie i ogólnie o pomyśle oplowskiego 2.8 v6 turbo? Auto miałoby na dzień dobry założoną dobrą sekwencję lpg. może się ktoś podzielić wiedzą/ wrażeniami z jazdy? ma być całkowitym dupowozem, nawet chipa nie będzie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 24 April 2003 Skąd: wwa ![]() |
http://otomoto.pl/saab-9-3-aero-C31728662.html co sądzicie o tym aucie i ogólnie o pomyśle oplowskiego 2.8 v6 turbo? Auto miałoby na dzień dobry założoną dobrą sekwencję lpg. może się ktoś podzielić wiedzą/ wrażeniami z jazdy? ma być całkowitym dupowozem, nawet chipa nie będzie. Nie wiem dokładnie jak to jest w saabie, więc tylko wstepnie uczulam żebys sobie doczytał o rozrządzie w tym silniku. Kiedyś interesowałem się vectrą opc prawdopodobnie z tym samym motorem co w sabie i dotarłem do informacji, że występują w nim poważne problemy z łańcuchem rozrządu. Koszty wymiany wraz ze ślizgami rolkami itp. nawet do 10 tys. z tego względu, że to V6 i wszystko idzie x2 a w dodatku brak zamienników. Info niesprawdzone - wygrzebane gdzieś na necie ze 3 lata temu ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 27 October 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 07 April 2013 Skąd: Toruń ![]() |
W Bydgoszczy oglądałęm 9-5 w automacie z gazem był to biopower mógł jeszcze śmigać na etanolu. Przejechałem się naprawdę świetne auto mogę polecić zawias,skóry silnik ok. Miał tylko dziórkę w tylnej lampie do zrobienia. Auto znalazłem na tablicy, właściciel świadomy wie jak dbać o Saaba, auto nie wziołem bo szukam w manualu mogę jak coś dać nr na PW
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 18 April 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
Tragedia z tym rozrządem. Auto miałoby pojeździć minimum 150 tys. km czyli bardzo duża możliwość, że te 10-15tys. trzeba byłoby wydać. W aucie, które kosztuje 30 tys, a jego cena topnieje w oczach to średni interes. Tylko brakuje mi wypowiedzi kogoś kto tym jeździł, czy faktycznie tak jest, bo w internecie często wady są rozdmuchiwane.
Za 9-5 dzięki, ma być 9-3 i koniecznie manual ;-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 June 2004 Skąd: dziesiąta/sławinek ![]() |
mam pytanie o Nissana GT-R pochodzi z okolic śląska lub krakowa blachy KMY a wcześniej były FG lub na odwrót http://otomoto.pl/nissan-gt-r-black-editio...-C29472767.html
zna ktoś? podejrzenie jest że to kogoś z 4 turbo. Zależy mi na ustaleniu właściciela z góry dziękuję i pozdrawiam -------------------- Audi S2 ABY/ RS6 / Porsche 911 Turbo X50 Techart kit
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 June 2004 Skąd: dziesiąta/sławinek ![]() |
ewentualnie ten egzemplarz GT-R modyfikowane w 4Turbo wersja USA wydech agency power również zależy mi na ustaleniu właściciela
-------------------- Audi S2 ABY/ RS6 / Porsche 911 Turbo X50 Techart kit
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 18 January 2014 ![]() |
Witam
No wiec chciałem was przestrzec przed nieuczciwym sprzedawcą i hondą - "niby bezwypadkową". Jechalismy z kolegą kawał drogi by zobaczyc tego trupa http://www.fotoszok.pl/show.php/1860342_wypadek-1.png.html http://www.fotoszok.pl/show.php/1860343_wypadek2.png.html Wcześniej dzwoniliśmy i pytaliśmy czy bezwypadek czy mozna z czujnikiem, bo przyjedziemy i tak spr. ale nie chcemy tyle km robić na darmo więc niech nam uczciwie powie. Oczywiscie twierdził, że wszystko bezwypadkowe i super i można przyjechać " prosze sprawdzać czym pan chce - auto jest idealne i bezwypadkowe". okazało się, że każdy element malowany... masakra. Szkoda naszego i waszego czasu przyszłego OStrzegam wiec - nie warto brac pod uwagę. Zależy mi, żeby nikt więcej się nie naciął tracąc czas i pieniądze za paliwo Handlarz TOTTI Gniezno Link do ogloszenia: http://otomoto.pl/honda-civic-type-r-i-vte...-C31033440.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Auto w koncu jest wypadkowe czy jest malowane? Bo dla mnie to nie jest jednoznaczne.
-------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
jakie wartości wam wychodziły miernikiem??
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 20 December 2011 ![]() |
Jechać do Gniezna po zdrowe auto to jak w burdelu szukać żony.
|
|
|
![]()
|
|
coś w tym jest !!!
zgadzam sie również z poprzednim forumowiczem nie jest to jednoznaczne malowany i bezwypadkowy to różnica! -------------------- Audi S2 ABY/ RS6 / Porsche 911 Turbo X50 Techart kit
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 18 January 2014 ![]() |
Cały malowany - handlarz oczywiscie bardzo zaskoczony. Wartosci wychodzily ok 400 i to na calym aucie - czasem 280 czasem 350 czasem 480 ... wszystko łacznie z dachem.
a to przyslowie o gnieznie sie sprawdza w 100 procentach ![]() Nie chodzi czy malowany czy nie malowany czy tylko pół przystanku czy 3/4 przystanek a reszta szpachla. Chodzi o to, ze auto bylo cale caluskie malowane wartosci wychodzily oczywiscie rozne w innych miejscach, a jak rozmawialismy przez telefon mowiac ze sie przyjedzie z miernikiem i sprawdzi wiec prosimy o szczerosc to gosc twierdzl ze 100 % piekne i bez zarzutu bezwypadkowe itd. Jakby powiedzial ze malowane ale np nie wiem gradobicie czy cos, to przynajmniej jechalby swiadomie tam.. generalnie oszust i tyle |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
W Gnieźnie nie ma generalnie aut nie malowanych. Jeśli trafi się wyjątek, to nie potwierdza reguły. Podobnie w Ostrowie Wielkopolskim i Pleszewie.
-------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
Czarnków, Szamocin, Krotoszyn, Jarocin, Chodzież i tak by można wymieniać te zagłębia ulepów.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
cala Polska to zaglebie ulepow a jak jak cos jest dobre to jest drogie i nikt nie chce kupic bo za drogo..!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 July 2003 Skąd: Niedaleko...całkiem niedaleko ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ciężko się nie zgodzić, natomiast Wielkopolsce zdecydowanie można oddać niechlubny tytuł stolicy ulepów, chyba nigdzie nie ma tylu "typowych handlarzy" co w naszej pyrlandii.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 26 July 2025 - 10:21 |