![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 10 February 2008 ![]() |
zależy czego kto szuka, nie każdy szuka igły żeby nic w niej nie robić ;-) dla mnie ważnę, żeby auto nie było przystankiem, a kłopoty mechaniczne? cóż trzeba naprawic ...takie hobby ;-)
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 05 September 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
Jesli obejrzales te auto, to skrobnij tutaj pare slow recenzji, zeby innym napalencom zaoszczedzic czasu i nerwow...
czy ta eMka pochodzi z Danii i byla sprowadzona w ostatnie wakacje? |
|
|
![]()
|
|
zależy czego kto szuka, nie każdy szuka igły żeby nic w niej nie robić ;-) dla mnie ważnę, żeby auto nie było przystankiem, a kłopoty mechaniczne? cóż trzeba naprawic ...takie hobby ;-) Skoro tak, to najlepsza bedzie M3 z Radomia, pare osob ktore auto zna potwierdza, ze w odniesieniu cena/jakosc na rynku "M" w Polsce, nic lepszego sie nie znajdzie. Startowala od ceny 33 tys zl... a ze sie nie sprzedala? kazda emke trudno jest w PL sprzedac, nawet dobre sztuki ludzie sprzedaja po pol roku. Moze kogos zniechecal fakt ze to anglik, wielu na pewno zniechcecilo ze to sedan (kazdy woli coupe). Poza tym w niewiele wyzszej cenie da sie kupic zajezdzone M5 e39 i laicy sie na to lapia. Laik bedzie wolal M5 za 30-35 tys, pojezdzi pare miesiecy i potem usiluje sprzedac jak chocby te M5 na rej. WE... |
|
|
![]()
|
|
ta na WE stoi od około 4 miesięcy w garażu nie odpalana. vanos lekko stuka na ciepłym...
mnie zniechęcił troszeczkę zaniedbany środek, felgi 19" przez które tylne opony obcierają o ranty i koniecznie było włożenie gum pomiędzy zwoje (lol) ogólnie spód auta taki dziwny...widać, że auto stoi, gumy może nie sparciałe w elementach zawieszenia ale wszystko przerdzewiałe na łączeniach i elementach a ja nie lubię podczas wymian się męczyć z zardzewiałymi śrubami ;-) poza tym ma lekkie wgniecenie z prawej strony podłogi - niby nic poważnego bo podwozie i nadwozie blacharsko ogólnie zdrowe ale niesmak jest. (aha nie sprawdziłem czujnikiem grubości lakieru bo też już mi sie odechciało latać) silnik prócz vanosów chodził ok, zaglądałem w zakamarki od spodu to w paru miejscach wyglądał jakby sie pocił ale dalej nie drążyłem bo nie chciało mi się sciągać osłony. aha łyse tylnie opony. reasumując oglądałem krótko bo nie lubie powracać do serii po kimś komu zachciało się bawić w tunera i nie pomyślał (felgi i zawieszenie) niestety, zniechęciło mnie to na tyle, że nie podpinałem pod kompa ani nie byłem sprawdzić geometri wozu. |
|
|
![]()
|
|
to auto z Danii? rozkodowales VIN? brązowe srubki na podwoziu mogą to potwierdzac
![]() Jesli tak, to te auto dlugo sprzedawalo sie przed wakacjami i w wakacje , duuuzo taniej i tak wisialo i wisialo... wydaje mi sie ze to te same auto.... bylem wtedy zainteresowany mocno M5 i sledzilem na bieżąco rynek... pewne sczegoly mowia mi ze to te same auto, ale pewnosci nie mam... obecny wlasciciel ma je dlugo? opowiadal cos istotnego o aucie? |
|
|
![]()
|
|
to auto z Danii? rozkodowales VIN? brązowe srubki na podwoziu mogą to potwierdzac ![]() Jesli tak, to te auto dlugo sprzedawalo sie przed wakacjami i w wakacje , duuuzo taniej i tak wisialo i wisialo... wydaje mi sie ze to te same auto.... bylem wtedy zainteresowany mocno M5 i sledzilem na bieżąco rynek... pewne sczegoly mowia mi ze to te same auto, ale pewnosci nie mam... obecny wlasciciel ma je dlugo? opowiadal cos istotnego o aucie? z tego co wiem nie ma go długo...około 4 miesiące. VIN mam oczywiście, napisz na PW. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 August 2010 Skąd: warszawa ![]() |
Gdyby ktoś szukał idealnego Seata LEona Cupra R z Radomia to bardzo polecam auto jak i sprzedawcę, który pożegnał mnie dzisiaj jak że miłym stwierdzeniem "wypierdal#j bo ci doje#ie..." po tym jak spytałem czemu szyby są z różnych roczników a książka serwisowa ma zkserowaną wlepkę i identyczne pieczątki.
http://moto.allegro.pl/cupra-r-225ps-full-...3040515269.html ps. nie wiem jak zrobic screena całego ogłoszenia żeby wstawić na dłużej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
No niestety u nas tak jest. Jeśli w jednym zdaniu jest "Radom, Szwajcaria i 100% oryginał" i to jeszcze wszystko napisane wielkimi literami, to z automatu można sobie odpuścić. Zdarzają się wyjątki, bo sam kupiłem od handlarza w RM ze Szwajcarii i jest w miarę spoko, ale 99% to śmietniki.
-------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 25 February 2013 ![]() |
Witam wszystkich, trafiłem na to forum szukając opini o 1.8T i od kilku dni mam na oku to Audi: http://otomoto.pl/audi-a3-1-8-turbo-sliczn...-C27991480.html i tutja rodzi się moje pytanie, co o nim sądzicie, czy ktoś wie o tym sprzedającym, czy cytując mojego poprzednika ""Radom, Szwajcaria i 100% oryginał" i to jeszcze wszystko napisane wielkimi literami, to z automatu można sobie odpuścić"
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 29 November 2011 Skąd: myślenice ![]() |
dzieki za info o tego leona bo BYŁEM (juz nie jestem)zinteresowany. Szkoda ze w PL cięzko coś kupić normalnego a nie ''madziarowane''
-------------------- www.gardengold.pl
www.kaczor-sklad.pl Leon cupra tfsi 240ps pulsar GTI-R 4x4 364ps |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Prośba o raport i fotki z Carfax VIN: WBAWL73557PX42488
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 14 August 2010 Skąd: warszawa ![]() |
Archi co do tej A3, ja po tym seacie trochę się uprzedziłem do całego tego "radomia", chociaż można pewnie znaleźć przyzwoite wozy... byłem razem w 3 komisach, patrzyłem różne wozy łącznie z S4, które było całkiem przyzwoite i gdyby tylko trochę mniej paliło to bym je brał.
Zależy czego oczekujesz, jak szukasz igły to odpuść, jak liczysz się z tym że mogła być jakaś stłuczka kiedyś, że przebieg jest trochę większy i Ci to nie przeszkadza to myślę że mozesz się interesować. A i oni tam coś nie chcą się targować zabardzo, więc nie ma co liczyć na spuszczenie z ceny. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 February 2012 ![]() |
Hej,
wiem że temat mało racingowy ale może ktoś mieszka w okolicy i mógłby podjechać obejrzeć? http://allegro.pl/audi-80-b1-coupe-1976r-i3032676499.html Z chęcią zapłacę za porządne zdjęcia |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 11 June 2006 Skąd: LU ![]() |
Clio Sport II ph1 Zamość
Jest tu jakiś znawca Sportów? Miałem takie auto i dla mnie ww. egzemplarz to niezły ulep. Ten kolor seryjne nie występował w ph1 (a przynajmniej nigdy takiego nie widziałem), za to na pewno w ph2 CUP. Wizualnie nie zachwyca, przód wysoko stoi, buda świeżo przemalowana. Chyba szkoda czasu na wycieczkę do Zamościa... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
Witam wszystkich, trafiłem na to forum szukając opini o 1.8T i od kilku dni mam na oku to Audi: http://otomoto.pl/audi-a3-1-8-turbo-sliczn...-C27991480.html i tutja rodzi się moje pytanie, co o nim sądzicie, czy ktoś wie o tym sprzedającym, czy cytując mojego poprzednika ""Radom, Szwajcaria i 100% oryginał" i to jeszcze wszystko napisane wielkimi literami, to z automatu można sobie odpuścić" Komis kojarzę, tej sztuki nie znam, ale ten komis nie cieszy się niestety dobrą opinią w okolicy. Jednak jak byłem tam ze 2 czy 3 razy, to widziałem też w miarę przyzowite auta. -------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 25 February 2013 ![]() |
RobertGTI Co do przebiegu, to liczę się z tym, że może coś być cofnięte a co do stanu blacharskiego to wolałbym, żeby nie był po przejściach.
Krzyku Dzięki za info ![]() Znalazłem też coś takiego http://otomoto.pl/audi-a3-audi-a3-quattro-...-C28116914.html , ktoś oglądał ten samochód? Wydaje mi się, że przód może być po przejściach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 20 January 2004 Skąd: z Garażu :) ![]() |
Pas przedni z napisem A3 raczej na to wskazuje
![]() -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sat, 02 March 2013 ![]() |
Witam. Ktoś może kojarzy tego Crx? Widział bądź wie coś na jego temat ?? http://otomoto.pl/honda-crx-zarejestrowana...-C26782379.html
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
Witam. Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć wiecej o tym c55amg? może ktos go oglądał? podrawiam serdecznie
http://otomoto.pl/mercedes-benz-c-55-amg-w...-C24567764.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
Gdyby ktoś szukał idealnego Seata LEona Cupra R z Radomia to bardzo polecam auto jak i sprzedawcę, który pożegnał mnie dzisiaj jak że miłym stwierdzeniem "wypierdal#j bo ci doje#ie..." po tym jak spytałem czemu szyby są z różnych roczników a książka serwisowa ma zkserowaną wlepkę i identyczne pieczątki. http://moto.allegro.pl/cupra-r-225ps-full-...3040515269.html ps. nie wiem jak zrobic screena całego ogłoszenia żeby wstawić na dłużej. W ramach podziękowania za uprzejmość mogłeś uścisnąć mu dłoń... Drzwiami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 28 July 2025 - 16:52 |