![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 August 2003 Skąd: krakow ![]() |
ladnie...... nawet bardzo tylko Daniel mowil ze przerobil juz pompki a w opisie jest ze sa seryjne wiec .......??
-------------------- ... soon
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Thu, 11 January 2007 Skąd: Kraków ![]() |
wynik super !!!
bardzo ladnie trzyma moc na gorze obrotow - czyli zapewne zmieniajac odpowiemio biegi mozna sie utrzymac sie caly czas w przedziale mocy 250-285 KM :spoko oj w trasie to malo ktora bezyna bedzie wstanie objechac to autko (o porownywalnej mocy) i trzeba tez pogratulowac Danielowi ze wzgledu na male straty na kolach ---> niecale 16% :spoko ladny wynik |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 14 May 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Gratki dla Daniela ...
P.s. Rozumiem, że jego hamownia jeszcze nie działa ?? -------------------- BMW E46 320d = Takie sobie BMW by TTC Kraków ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 03 February 2004 Skąd: Kraków ![]() |
CYTAT("voj2s":1wuco83l) ladnie...... nawet bardzo tylko Daniel mowil ze przerobil juz pompki a w opisie jest ze sa seryjne wiec .......??
Z tego co wiem to nic nie przerabiał a myslał o przerobieniu. Teraz chyba myśli podwójnie -------------------- Calibra Turbo 4x4 C20LET 420PS/550NM sterowanie Bosch Motronic 2.7 Rzemiosło garażowe.
0-260 autobahn Berlin : https://www.youtube.com/watch?v=pDfdGR6VtcQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 15 May 2003 Skąd: Starachowice/Kielce/Krakow ![]() |
Danielu mowilem Ci na zywo, powiem jeszcze raz: super auto!!!
wykres miernie ukazuje to co sie dzieje na drodze... auto ciagnie od samego dolu, wogole nie czuc tego piku momentu, a zakres uzytecznych obrotow wcale nie jest za waski! a co ciekawe, kultura pracy jest na super wysokim poziomie!! 100km/h skorka, cisza, spokoj, wygoda... -> 230km/h dalej cisza, spokoj wygoda niebawem prowizoryczny filmik z autostrady toledo vs 377konne Krzyskowe Evo -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
niestetety ja nie moglem pojechac z wami na autobahna bo mialem krzywy wentylek:D:P ale nastepnym razem
foto pogladowe filmiki wsadzi lorak bo dla mnie to zbyt skomplikowane juz jest [url=http://img502.imageshack.us/my.php?image=evotoledoit1.jpg:3279uev9] ![]() -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 14 January 2003 Skąd: krakow ![]() |
Miałem przyjemnośc wczoraj "poscigać" się z Danielem po obwodnicy i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Co prawda Evo jest szybsze nieznacznie, ale jak to powiedział właściciel, co to za czasy żeby podrasowane Evo ledwo wygrywało z traktorem
Dzięki za fajną zabawę -------------------- Pozdrawiam
A. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 15 May 2003 Skąd: Starachowice/Kielce/Krakow ![]() |
prosze bardzo:
[url:12gqp3en]http://www.youtube.com/watch?v=guYw-rp0wKg[/url:12gqp3en] -------------------- Usunięto komercyjną sygnaturę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 04 December 2004 Skąd: Stary Sącz/Kraków ![]() |
Zakres użytecznych obortów jest napewno duży ponieważ Daniel ma bardzo długą skrzynie. Co również przełożyło się w wyścigu z EVO. Pierwsze 100km/h to spoko mieć długie biegi ale powyżej tej prędkości... na tej skrzyni można lecieć powyżej 250km/h.
Gratki Daniel po raz któryś z kolei Pozdro -------------------- Modyfikacje mechaniczne i elektroniczne silników spalinowych, Hamownia Rototest 4x4, ECUTEK
W ofercie posiadamy układy wydechowe MG Motorsport, układy zawieszeń i hamulców. Stary Sącz ul. Węgierska 12e kom. 793-599-009 Ostrowiec Świętokrzyski ul. Wiosenna 12 kom.606-659-392 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 12 November 2003 Skąd: Krakow ![]() |
CYTAT("luki-TDI":ktx1hyi9) Zakres użytecznych obortów jest napewno duży ponieważ Daniel ma bardzo długą skrzynie. Co również przełożyło się w wyścigu z EVO. Pierwsze 100km/h to spoko mieć długie biegi ale powyżej tej prędkości... na tej skrzyni można lecieć powyżej 250km/h.
Gratki Daniel po raz któryś z kolei Pozdro no bo toledo to autobahn killer i musi jezdzic ponad 250 -------------------- http://www.racingforum.pl/zmiana-w-regulaminie-dotyczAeca-sygnaturek-na-forum-t101875.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 21 November 2004 Skąd: Wrocław ![]() |
Trzymam kciuki za dodatkowe kucyki, 300 pęknie
Dodam tylko, że wszystko wysterowane na EDC16 bez przepływki -------------------- |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 25 December 2005 ![]() |
Może laickie pytanie ale nigdzie nie mogę znaleźć info na temat 2.5tdi r5 to PD czy pompa rotacyjna?
Ps. Jak można to więcej info o tej hiper suszarce ! |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Wed, 23 July 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
PD
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Witam. Miałem wczoraj przyjemność stanąć z Danielem... Dźwięk Toledo robi wrażenie, chmury dymu też
No ale na ćwiare killer to to nie jest. Powyżej 150 km/h zaczyna dobrze jechać, ale to chyba nieco za późno, jak na taki dystans. Fajnie natomiast jeździła Calibra kolegi Martino PS. startowałem Cooperem S ok. 215 PS... |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 02 January 2007 Skąd: Wawa ![]() |
CYTAT("TOMEKKK":3q8thahw) Witam. Miałem wczoraj przyjemność stanąć z Danielem... Dźwięk Toledo robi wrażenie, chmury dymu też
No ale na ćwiare killer to to nie jest. Powyżej 150 km/h zaczyna dobrze jechać, ale to chyba nieco za późno, jak na taki dystans. Fajnie natomiast jeździła Calibra kolegi Martino PS. startowałem Cooperem S ok. 215 PS... Kolegi Martiniego .., stawałeś na kresce z nim ? Jaki wynik ,chodz się domyslam Czyli co w koncu pogoniłes Seata czy nie ? -------------------- Audi RS4 B5
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 02 June 2009 Skąd: Lębork ![]() |
250km/h co to za skrzynia że takie prędkości i podchodzi do r5.
-------------------- Mercedes W201 M104
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
lepiej było zapytać na PW lub uderzyć bezpośrednio do TTC , zamiast odgrzewać 6 letniego kotleta...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 06 September 2025 - 19:22 |