![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 25 January 2016 ![]() |
Mam szybkie pytanie bo nie mogę znaleźć. Mam deta bez map, idzie dolutować ?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 19 October 2003 Skąd: krakooff ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 28 December 2021 ![]() |
Mam det3+ bez map, na płytce jest miejsce. Tylko w wersji w zbudowanym on i tak korzysta z tego samego anal input które jest wyprowadzone na konektor, więc wychodzi na jedno jak byś dał zewnętrzny.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 July 2011 ![]() |
Z dnia na dzień przestał mi się uruchamiać na tablecie emu dash, chciałem przeinstalować ale w sklepie play go nie ma. O co chodzi i czemu przestał się włączać?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
Zajrzyj na stronę internetową ekumajstra, Jak nic nie ma w temacie to wal na support
|
|
|
![]()
|
|
Z dnia na dzień przestał mi się uruchamiać na tablecie emu dash, chciałem przeinstalować ale w sklepie play go nie ma. O co chodzi i czemu przestał się włączać? https://apkpure.com/ru/search?q=emudash |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 25 July 2011 ![]() |
Wygląda na to że emu dash przestał działać przez aktualizację androida, a emu dash 3 nie chce się połączyć.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 27 July 2014 ![]() |
Panowie pytanie
BMW E36 m43b19 dorzucony det3 ster Bosch na 5 wtyczek Nie mogę podpiąć zapłonu by można było korygować . Ma ktoś jakieś pomysły ? Podpinany na kilka sposobów jednak nie przyniosło to efektu . |
|
|
![]()
|
|
Panowie pytanie BMW E36 m43b19 dorzucony det3 ster Bosch na 5 wtyczek Nie mogę podpiąć zapłonu by można było korygować . Ma ktoś jakieś pomysły ? Podpinany na kilka sposobów jednak nie przyniosło to efektu . W tym ecu, jak pmaiętam, działa podpięcie IgnitionIn - IgnitionOut, bez kombinacji z bipolar jak na schematach do ISa:-) |
|
|
![]()
|
|
Niestety nie działa nie widzi obrotów i obrotomierz nie pracuje .
Na bipolar pracuje obrotomierz ale po chwili od odpalenia i przygazowaniu gubi obroty max około 3 tys i strzela w wydech obroty spadają do 0 z tego co się dowiedziałem niby to hall ale mogę się mylić . |
|
|
![]()
|
|
Trzeba próbować, może to nie zapłon tylko brak wystrojenia, skoro odpala i ma synchronizację(gubi ją w logu)? Podłączyłeś w trybie fit czy piggy?
|
|
|
![]()
|
|
W trybie fit widać po obrotach i po logach że zapłon gubi.Myslalem że może przez brak ekranu .ale tam niema ekranu przy czujnikach .
Jak wpinam ignition in- ignition out +pullup obroty widzi auto odpala synchronizacji nie gubi ale niema kontroli nad zapłonem zero reakcji na zmiany z mapy . Dodam że częściowo wystroilem auto na tym zapłonie lecz nie dało się ani cofać ani przyspieszać zapłonu . Gubi zapłon jak podwójne do bipolar |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 18 June 2025 - 08:30 |