![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 31 August 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
naprawde elegancki projekt:!:
można prosić fotki wydechu? -------------------- AUQ k04-01 - było
: Kawasaki Z750s..- też było teraz- STI bug |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: drifters.pl ![]() |
CYTAT("lorak":b2rojhvj) 1) jak Ci sie jezdzi w tych kublach po miescie?
W porządku. Nawet jak jestem przypięty w szelki, to nie odczuwam większego dyskomfortu. Mi "duże uszy" w ogóle nie przeszkadzają. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: zza winkla ![]() |
CYTAT("m@ciek":2ktuzk29) Ogólnie jest to zderzak do s14a, więc do s14 "trochę" nie pasuje.
Na zdjęciach tego nie widać, ale nie jest to aż tak idealnie zrobione - tu trochę nie pasuje, tam trochę odstaje, przy lampach, to w ogóle jakaś szpara centymetrowa wyszła, do tego chyba forma była klejona, bo zderzak jest jakby klejony ... ogólnie - w sam raz do driftu;) (choć liczę, że może pare rund ocaleje ) Według mnie to nie ma znaczenia że był modelowany z S14a on po prostu taki jest. Dlatego Paweł go generalnie nie sprzedaje. -------------------- Nie jestem pilotem Kubicy więc się nie lansuję że go znam.
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Keepsake":2roj0lif) CYTAT("m@ciek":2roj0lif) Ogólnie jest to zderzak do s14a, więc do s14 "trochę" nie pasuje. Na zdjęciach tego nie widać, ale nie jest to aż tak idealnie zrobione - tu trochę nie pasuje, tam trochę odstaje, przy lampach, to w ogóle jakaś szpara centymetrowa wyszła, do tego chyba forma była klejona, bo zderzak jest jakby klejony ... ogólnie - w sam raz do driftu;) (choć liczę, że może pare rund ocaleje ) Według mnie to nie ma znaczenia że był modelowany z S14a on po prostu taki jest. Dlatego Paweł go generalnie nie sprzedaje. Zdecydowanie to ma znaczenie. S14a ma dłuższe błotniki i maskę, oraz dolna krawędź lampy wystaje zdecydowanie bardziej niz w s14. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 30 January 2005 Skąd: GGC Inc. ![]() |
M@ciek s14 całkiem ładne, brakuje tej wisienki na torcie, czyli progów
i takie małe pytanie co do zawiasu, czy dolna część tylnego zawieszenia (gwintu) jest wymienna -------------------- Sierra P100 pick-up 89r. - SOLD
Silvia S15 Nurburgring facelift edition - SOLD M3 E46 LCI www.nissantech.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 June 2005 Skąd: WAWA ![]() |
Zajebiste graty do silnika!
Ogólnie bardzo fajne auto...jedynie dokupiłbym drugi komplet felg Rays TE37 18'' w kolorze bronze...KOZAK! -------------------- __AE86-4AGTE__
BATTLE VERSION ----ProSpec---- |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 05 June 2004 Skąd: Brzeg (op) ![]() |
profi profi profi
restecpa za ta nyske,robi wrazenie, na zywo jest pewnie jeszcze lepiej,gratsy.... furak marzenie -------------------- Otwarty Fundusz Emerytalny ING Nationale-Nederladen
Jeżeli mieszkasz w okolicach Wrocławia bądź Opola dzwoń : 880781123 , napisz maila : a-marszalek@o2.pl, zostaw wiadomość GG : 4829927 NIE DAJ SIE WYLOSOWAĆ!!!! |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Cavaas":crnb2hrm) można prosić fotki wydechu? Teraz nie mam. Jakoś po weekendzie wrzucę. CYTAT("Sender":crnb2hrm) i takie małe pytanie co do zawiasu, czy dolna część tylnego zawieszenia (gwintu) jest wymienna Nie wiem nawet ... CYTAT("REVOLVER":crnb2hrm) edynie dokupiłbym drugi komplet felg Rays TE37 18'' w kolorze bronze...KOZAK!
Hehe, też bym z radością założył takie buciki |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: GRCHW ![]() |
Powiem ci że szukam już teraz tylko lamp do konwersji ale jak patrze na twoją s-ke to aż się zaczynam zastanawiać czy nie zostawić normalnego...
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 31 May 2005 Skąd: małopolska ![]() |
widziałem dzisiaj na żywo robi wrażenie gratulacje
pan B... grzebie przy nim bedzie gróbo:) -------------------- Komercyjna sygnatura jest dostępna dla użytkowników Pro/Donator.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: GRCHW ![]() |
A Pan B to jest kto w sensie...bo do głowy mi przychodzi tylko opcja że jak Pan B i ma być grubo to mam rozumieć że samochód jest w TomaRacing?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
chodzi pewnie o mateusza b.
Jak dla mnie autko na prawdę profi. Dobrze, że zostało ogarnięte po 'pechowym' zdarzeniu i wreszcie będzie mozna je zobaczyc na torze. Życzę powodzenia! -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Fawor":8thgfafm) chodzi pewnie o mateusza b.
Jak dla mnie autko na prawdę profi. Dobrze, że zostało ogarnięte po 'pechowym' zdarzeniu i wreszcie będzie mozna je zobaczyc na torze. Życzę powodzenia! Ehh.... szkoda gadać .... nie zostało ogarnięte.... i nie można go było zobaczyć na torze . Mateusz włożył całą noc starań za co jestem mu bardzo bardzo wdzięczny, jednak to niestety nie wystarczyło Do kolejnej rundy jest dużo czasu, więc teraz już musi wszystko zagadać! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 28 November 2002 Skąd: Bukareszt - Rumunia ![]() |
Super projekt, auto naprawde marzenie. Sam takiego szukam
A Kolor idelanie pasuje do autka! Dobry wybor!!! -------------------- www.insomniaracing.org
Electric Orange Focus ST |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
i jak Macku gada? Bo na treningach cisza, na miescie cisza...
-------------------- Kazdy ponad kazdym...
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("delsol":26e92ycr) i jak Macku gada? Bo na treningach cisza, na miescie cisza...
No niestety jeszcze cisza.... ale mam nadzieję, że przed burzą . A tak serio, to liczę że zaraz wyjadę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 05:08 |